• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיא סבע - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

KevinDurant

נשיא המועדון
דיא סבע
1675089520291-file.jpeg

תאריך לידה: 18.11.1992
מקום לידה: מג'ד אל כרום

גדל בבית''ר טוברוק

קריירה
2011 - 2013 מכבי ת''א
2012 - 2013 הפועל ב''ש
2013 - 2013 בני סכנין
2014 - 2018 מכבי נתניה
2018 - 2019 הפועל ב''ש
2019 - 2020 גוואנגז'ו R&F (סין)
2020 - 2022 אל נאסר (אמירויות)
2022 - 2023 סיבאספור (טורקיה)

תארים
אין

נבחרת
11 הופ', 3 שערים.

מ - 2023 שחקן מכבי חיפה
סבע בן ה-30 כבש במהלך הקריירה 94 שערים ובישל 51.

בהצלחה

בהצלחה וכל הכבוד לכל העוסקים במלאכה

אחלה החתמה.
יאללה הגיע הזמן שיהיו שחקנים שיאיימו לתפוס את המקום של שחקני ההרכב.

"רעידת אדמה הגדולה בהיסטוריה, חשיפה שלא נראתה מקום המדינה, הייתי העיתונאי היחידי בארץ שרשם שסבע מועמד וייפגש עם מכבי במטרה לחתום עד סגירת החלון והשיקול המרכזי יהיה משפחתו ותארים ולא בהכרח כסף ושאם יחזור זה רק למכבי חיפה, כולל לחץ שהפעיל בכר אחרי הסטירה במשחק העונה וסעיף יציאה שיקבל סבע תמורת פיצוי במידה ויהיו לו הצעות עתק בעתיד מהאמירויות וכך השתכנע למעשה לחתום. גדול עיתונאי הספורט בארץ בכל הזמנים לעד. השאר טענו שנסגר הסגל ושסבע בחיים לא יגיע."

סראשבקיר

שיהיה בהצלחה לבונבון
חייב להגיד שהסרטון וולקאם שלו אחד העלובים, חצי סרטון פרסומת לוולבו

nirm1234 אמר:
"רעידת אדמה הגדולה בהיסטוריה, חשיפה שלא נראתה מקום המדינה, הייתי העיתונאי היחידי בארץ שרשם שסבע מועמד וייפגש עם מכבי במטרה לחתום עד סגירת החלון והשיקול המרכזי יהיה משפחתו ותארים ולא בהכרח כסף ושאם יחזור זה רק למכבי חיפה, כולל לחץ שהפעיל בכר אחרי הסטירה במשחק העונה וסעיף יציאה שיקבל סבע תמורת פיצוי במידה ויהיו לו הצעות עתק בעתיד מהאמירויות וכך השתכנע למעשה לחתום. גדול עיתונאי הספורט בארץ בכל הזמנים לעד. השאר טענו שנסגר הסגל ושסבע בחיים לא יגיע."

סראשבקיר

סצוחק

nirm1234 אמר:

סראשבקיר

FntJuSJWYAIDDKD

אני מניח שהוא לא יהיה מחר בסגל, אבל בטח בשני מול חדרה.

בהצלחה דיא היקר

נ.ב מה יהיה עם המחלקת מדיה שלנו? סרטון וולקאם הכי גנרי שראיתי

וואלה לא יודע אם זו החתמה טובה או עקיצה של החיים עדיין לא סגור, אבל איזה כיף זה לראות שחקן שחותם פה ואומר שזה חלום ילדות שלו ומגיע עם כ"כ הרבה מוטיבציה.
רואים כמה הוא שמח ונלהב להיות פה.
שיהיה לו בהצלחה והלוואי שיהיה השובר שיוויון שלנו, יסחוף אחריו את השחקנים ויעזור לנו לקחת אליפות שלישית ברציפות.

בהצלחה, עקיצה יפה של אנשי המדיה למועדון שנמצא במרכז הארץ.

בהצלחה
נקווה שיגרום קצת לשחקנים להילחם על מקומם

[bbvideo]https://www.youtube.com/watch?v=hO_JgZ6c11k&ab_channel=MeItay_[/bbvideo]

אני זוכר שהיה לו בנתניה את ערן לוי שנתן לו כדורים גדולים לגול.
מי אמור כאן לעשות את התפקיד הזה?

כובע קש אמר:
אגב מישהו יודע למה הוא בחר ב91? מה זה המספר המונפץ הזה
יש מלא שחקנים בסגל ובערך כל מס' מ2-30 תפוס, הוא היה בדרכ 9/10/11/20 בקריירה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה