Ganjot אמר:רן בוקר (ואח שלו כמובן) אחד האנשים הכי מסכנים וקנאים שיצא לי לראות בתקשורת הספורט בישראל, רק על האפס הזה האוהדים שלנו צריכים לשחרר את הבוז לסבע.
מה קרה עם רן בוקר?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Ganjot אמר:רן בוקר (ואח שלו כמובן) אחד האנשים הכי מסכנים וקנאים שיצא לי לראות בתקשורת הספורט בישראל, רק על האפס הזה האוהדים שלנו צריכים לשחרר את הבוז לסבע.
דיא סבע: "מחזק ותומך במשפחות החטופים"
שחקן מכבי חיפה הודה לרוני שטיינברכר על התמיכה והביע רצון להפגש עמו
Apoc אמר:לא צריך כלום
מי שלא רגוע שישתה מים
כל הקריירה הוא היה כזה, גם בחו''ל וגם במקומות אחרים כולל פה שהצליח.Liberman אמר:
KevinDurant אמר:כל הקריירה הוא היה כזה, גם בחו''ל וגם במקומות אחרים כולל פה שהצליח.Liberman אמר:
לא היה מספיק מדויק בפעולה האחרונה אתמול כל הדרך, גם הייתה לו המחצה-שתיים ובשליש האחרון לא עשה פעולות טובות.
סתם לדוגמה, קח תמונה שלו מהעונת שיא בנתניהLiberman אמר:KevinDurant אמר:כל הקריירה הוא היה כזה, גם בחו''ל וגם במקומות אחרים כולל פה שהצליח.Liberman אמר:
לא היה מספיק מדויק בפעולה האחרונה אתמול כל הדרך, גם הייתה לו המחצה-שתיים ובשליש האחרון לא עשה פעולות טובות.
שיצליח לבריאות
ככה כדורגלן לא אמור להראות בקבוצה רצינית
מוזר מאוד שאין עליו משטר
משקל גוף כזה אם תרצה או לא - מגביל אותו
KevinDurant אמר:סתם לדוגמה, קח תמונה שלו מהעונת שיא בנתניהLiberman אמר:KevinDurant אמר:כל הקריירה הוא היה כזה, גם בחו''ל וגם במקומות אחרים כולל פה שהצליח.
שיצליח לבריאות
ככה כדורגלן לא אמור להראות בקבוצה רצינית
מוזר מאוד שאין עליו משטר
משקל גוף כזה אם תרצה או לא - מגביל אותו
![]()
MH13 TILL I DIE אמר:לא מעודד אותו, לא מוחה נגדו... אבל אני מאוד מקווה שהסאגה הזאת מאחורינו