• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא כוכב אבל הוא יותר גולר ממה שהוא מראה כרגע. הוא עדיין לא איפס את הכוונת מאז שהגיע מבחינת בעיטות וסיומת. היה צריך להיות עם +2 שערים ממה שיש לו

Nirgreen אמר:
מרגש מאוד ההגעה שלו לצפוני בסוף המשחק
זה נראה כאילו הוא אוהד מכבי בלי קשר לזה שהוא משחק פה

מרגיש לי שהמשבצת האידיאלית שלו היא בדיוק איפה ששרי משחק.
צריך לחשוב איך בכל זאת אפשר לשלב אותו ואת שרי ביחד כי אי אפשר באמת לשחק עם 5 שחקני התקפה כל משחק.

שאתה רואה אותו משחק זה כמו פיפא. מחלק מסירות מסובכות באהלן אהלן. שחקן שחקן.

הפתיע אותי מאוד ביכולת שלו. מאוד.
זה לא רק התנועה, ראיית המשחק, המסירות והמספרים שלו ובכלל התרומה שלו למשחק ההתקפי, הוא אשכרה רץ בטירוף אחרי שחקן יריב לאחר איבוד כדור.

מעבר ליכולת הגבוהה שלו שהפתיעה אותי, אני חשבתי שהוא יגיע לפה כפרימדונה. שמח מאוד שטעיתי. הוא כוכב כדורגל.

מקווה מאוד שיידעו לשמר אותו מעבר לעונה הזאת ולהסיט אותו מכל המחשבות על הכסף הגדול ממדינות כמו איחוד האמירויות וסין.

GKagelmacher אמר:
שחקן התקפה ישראלי הכי מגוון שיש בשנים האחרונות.

יודע לשחק כל עמדה התקפית במגרש (פחות כנף שמאל)
ימין 10 חוד
יודע לעשות דריבל מצוין ומצד שני מהיר ויש לו תנועה מצוינת ללא כדור

יודע לסיים בקלאס/לעבור שוער או לתת פצצה מרחוק

יודע לחלק כדורי מפתח

מאוד מאוד מאוד מגוון

30.1.2023

דקות טובות ודקות שהיה נראה שהוא על עדים
פתאום נותן לך בישול בראיית משחק מדהימה
קוסם

טוב לפי הראיון שלו אין סיכוי שהוא נשאר פה. באסה

אמר בראיון לאיזה תחנת רדיו שיעשה מאמץ כדי שאופציית היציאה שלו תמומש, וששואף להגיע חזרה לטורקיה או למדינות המפרץ.
מצד אחד מבין אותו, כסף גדול וכו' מצד שני גם הייתי מעדיף לשמוע תשובה קלישאתית בסגנון: אני כרגע במכבי חיפה והמטרה זה לקחת אליפות, מה שיהיה בקיץ יהיה בקיץ.

בסופו של דבר גם אם הגיע כדי לנסות להשיג אליפות בישראל ולחזור לכסף הגדול אחר כך זה שווה לנו, שחקן ענק שלגמרי יכול להיות ההבדל בין לקחת אליפות ללא לקחת

הוא לא צריך לפזר קלישאות מבחינתי, את המאמץ והמחויבות שלו רואים בכל דקה במגרש. אותי אישית לא מעניין מה הדרייב ליכולת אלא התוצאה והתפוקה שלו. הלוואי שישאר פה אבל אם ניקח אליפות והוא יעזוב זה עדיין בגדר רכש אדיר ושח מט שלנו.

אפשר רק לקוות שאם בעזרת אללה נקח אליפות, הפיתוי של לשחק בבמה אירופית גדולה ביחד עם להשאר בישראל ואולי איזה שדרוג בחוזה(חחחחחחח) יגרמו לו להשאר

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה