• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
greenguy אמר:
אם וכאשר נקח אליפות לא נראה לי שהוא ימהר לעזוב,אחרי שטועמים נצחונות ותארים ואתה תחרותי לדעתי הוא ישאר עוד שנה.קודם שנקח את האליפות הזאת

בהחלט. גם לוקח את המסקנות של הרוב פה מהראיון הזה בערבון מוגבל
הוא לא הגיע לכאן לחצי שנה רק בשביל הגן של הילדים שלו

[offtopic]כל מדינה שונה מהשנייה. הדברים שהכי התגעגעתי אליהם פה הם הקהל והתחושה האישית שיש לך ערך גדול. לא התרגלתי לזה[/offtopic]

ברגע שהוא גם יקבל זימונים לנבחרת (להריץ קמפיין התאחדותצהובים )
בכלל לא תהיה דרך יציאה

כובע קש אמר:
הכל שאלה אם הוא יקבל הצעה כספית גבוהה או לא.
אם יציעו לו חוזה מפתה מהאמריות הןא לא יהיה פה
זה נכון לגבי כל שחקן וגם לצוות המקצועי.
הוא קיבל שם שכר של 3 מליון יורו בעונה, היו עוזבים גם בשביל חצי מזה בלי לחשוב פעמיים.

benrey אמר:
כובע קש אמר:
הכל שאלה אם הוא יקבל הצעה כספית גבוהה או לא.
אם יציעו לו חוזה מפתה מהאמריות הןא לא יהיה פה
זה נכון לגבי כל שחקן וגם לצוות המקצועי.
הוא קיבל שם שכר של 3 מליון יורו בעונה, היו עוזבים גם בשביל חצי מזה בלי לחשוב פעמיים.

נכון, אבל ההבדל הוא שלסבע יש סעיף יציאה לשם והוא אמר במופרשות שזאת המטרה שלו

אני חושב שגם תמורת אותו כסף שהוא יקבל פה הוא ירצה לעזוב לאמירויות. הוא מאוד התחבר לשם והוא בכללי בן אדם שאוהב את הסגנון חיים הראוותני ואת כל השופוני אז מתאים לו לגור שם.

אם הוא מביא שער ניצחון על הראש של שיער 11 ומשחקים טובים מול ב"ש מבחינתי זה מספיק בשביל להגיד שעשה את שלו ואפילו אבוא לתת לו נשיקה במצח בנתבג לפני שיעלה לטיסה למדבר שם

מחצית ראשונה היה היחיד שתפקד ושיחק מהר. מחצית שנייה חוץ מהפצצה לקורה הוא נחלש מאוד

ToniKroos אמר:
סוחב אותנו

סוחב לי את הביצה אולי. הכוכב של הקבוצה זה אצילי, אחריו שרי. תפסיקו להמליך את סבע יותר ממה שצריך

שחקן טוב מאוד אבל יותר מדי כדור לרגל, בגלל זה החיסרון של שרי היה מורגש אתמול כי הוא היחיד שמחפש שטח בהתקפה שלנו.

סוחב לא סוחב
הוא הדבר הכי דינאמי ומסוכן בחלק הקדמי מהרגע שהגיע.
אצילי מתרגם את עצמו למספרים נהדרים אבל הוא לא מבריק כמו בתחילת העונה.
סבע שחקן מצוין והוא נקודת האור בהתקפה הרדומה שלנו.
חזיזה לא עושה כלום, שרי בירידה, פיירו זה לא זה.

לא הבנתי על מה דורשים ממנו להתנצל

Jerry אמר:
ToniKroos אמר:
סוחב אותנו

סוחב לי את הביצה אולי. הכוכב של הקבוצה זה אצילי, אחריו שרי. תפסיקו להמליך את סבע יותר ממה שצריך

סבע הוא המלך, בלעדיו אין אליפות

שיתרחק כמה שיותר מהאמפטי ודמפטי בנבחרת ישראל

בעולם שצמד הזבל הזה מנהל את הנבחרת צריך לא לעודד אותם
שיפסידו הכל

הייתי בטוח שהוא סוג של אלירן עטר כזה שהולך על המגרש אבל וואלה הוא נלחם ויורד לגליצ'ים
שחקן ממושמע

Jerry אמר:

ממצי כותב שלמרות שהוא חתום ל 3.5 שנים הוא לא ישאר בשנה הבאה ויחזור לאמירויות.
יודעים שהוא מחפש חוזה גבוה, אבל לדעתי אפשר לשבת איתו על חוזה ארוך+קריצה לצמפיונס - ולזה באמת צריך לחכות לסוף העונה כי כרגע הוא חתום והעונה עוד לא נגמרה.

מבחינתי סבע הוא הפתעה עצומה - בניגוד לרב הלגיונרים שבאים לסיבוב, הוא אשכרה רץ כמו מטורף, נייד, משפיע על הקבוצה.

חחחח אין סיכוי שהוא נשאר פה בקיץ. חרמן על האמירויות, עוד לא הספקנו להגיד את המילה פגרה והוא כבר בחופים של דובאי

שיהנה, זכותו המוחלטת.

בלי סעיף השחרור לאמירויות הוא לא היה מגיע לפה.

אולי הוא יבין שבמהלך העונה יש מספיק פעמים והזדמנויות שהוא יוכל להגיע לאמירויות (בעיקר בפגרות כשהוא לא הולך לנבחרת) וכן יחליט להישאר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה