• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
Kaka אמר:
מה זה לחתוך את העניין עם סבע? הוא חתום על חוזה עם סעיף יציאה שהמועדון נתן לו כחלק מהעסקה. מה נגיד לו, אם אתה לא חותם עד שבוע הבא נעשה לך נו נו נו? אי אפשר לעשות שום דבר בסוגייה הזאת באמת. הציעו לו שדרוג והוא צריך להחליט.
כמו שפריז הביאו לאמבפה אולטימטום, תחתום תוך שבועיים או סע לשלום, היה צריך לעשות את זה בתחילת החלון במקום לתת לגמד לעשות מאיתנו צחוק ועוד לקבל חוזה משודרג מכל הסיפור הזה. העיקר אלברמן עשה קטעים כאלו לג'וש וניקי אבל לא לסבע

זה לא שבאמת יש לנו מה לעשות פה חוץ מללחוץ עליו, לבקש ממנו ולהציע לו יותר כסף.
ג'וש סיים חוזה, ואם הוא רוצה הוא מחר חותם פה. אלברמן ניסה להביא את בקסטר כי היה לו את מי להביא ולהפעיל גם לחץ על ג'וש. עם סבע הסיפור שונה. יש לו חוזה פה אז ההחלטה היא שלו, וגם אם אתה כביכול שולח אותו לחפש קבוצה אין לך באמת את מי להביא במקומו.
הדבר היחיד שאפשר לעשות זה להגיד לו שאם הוא לא יחתום עד תאריך מסוים ההצעה תפוג ונישאר עם החוזה הקודם, אבל לא הייתי עושה את זה.

Jerry אמר:
Kaka אמר:
מה זה לחתוך את העניין עם סבע? הוא חתום על חוזה עם סעיף יציאה שהמועדון נתן לו כחלק מהעסקה. מה נגיד לו, אם אתה לא חותם עד שבוע הבא נעשה לך נו נו נו? אי אפשר לעשות שום דבר בסוגייה הזאת באמת. הציעו לו שדרוג והוא צריך להחליט.
כמו שפריז הביאו לאמבפה אולטימטום, תחתום תוך שבועיים או סע לשלום, היה צריך לעשות את זה בתחילת החלון במקום לתת לגמד לעשות מאיתנו צחוק ועוד לקבל חוזה משודרג מכל הסיפור הזה. העיקר אלברמן עשה קטעים כאלו לג'וש וניקי אבל לא לסבע

לסבע יש חוזה. למשחקים האלה של תחתום או סע לשלום יש אפס משמעות. בדיוק כמו שיש להם אפס משמעות במשחק בין פ.ס.ז לאמבפה.
משחק הצ'יקן הגרוע בעולם - סבבה, תגיד את זה לסבע והוא יגיד "תחפש אותי בסיבוב, יש לי סעיף יציאה ואני לא חייב לך כלום. יש לי גם חוזה לשלוש שנים נוספות אצלך אם אני לא עוזב". מה בדיוק תעשה?

Jerry אמר:
Kaka אמר:

סע לשלום לאן? אתה תשחרר אותו מהחוזה שלו? אתה תמכור אותו?

Judokan אמר:
Jerry אמר:
Kaka אמר:

לסבע יש חוזה. למשחקים האלה של תחתום או סע לשלום יש אפס משמעות. בדיוק כמו שיש להם אפס משמעות במשחק בין פ.ס.ז לאמבפה.
משחק הצ'יקן הגרוע בעולם - סבבה, תגיד את זה לסבע והוא יגיד "תחפש אותי בסיבוב, יש לי סעיף יציאה ואני לא חייב לך כלום. יש לי גם חוזה לשלוש שנים נוספות אצלך אם אני לא עוזב". מה בדיוק תעשה?
אבנה קבוצה בלעדיו. בכל מקרה יש לי אנטי גדול עליו כבר תקופה. לא אוהב אותו ולא חושב שזה שחקן שיכול לסחוב קבוצה לאליפות, הלוואי ויוכיח לי אחרת עכשיו כשהוא נשאר

Jerry אמר:
Judokan אמר:
Jerry אמר:

אבנה קבוצה בלעדיו. בכל מקרה יש לי אנטי גדול עליו כבר תקופה. לא אוהב אותו ולא חושב שזה שחקן שיכול לסחוב קבוצה לאליפות, הלוואי ויוכיח לי אחרת עכשיו כשהוא נשאר

אתה שוב שוכח שיש לו חוזה ל3 עונות. אין לך אופציה "לבנות בלעדיו" אלא אם הוא בוחר ללכת. לכן כל הטענה של אולטימטום מגוכחת.

Judokan אמר:
Jerry אמר:
Judokan אמר:

אתה שוב שוכח שיש לו חוזה ל3 עונות. אין לך אופציה "לבנות בלעדיו" אלא אם הוא בוחר ללכת. לכן כל הטענה של אולטימטום מגוכחת.
גם מה זה "לבנות בלעדיו", מי ישמע איזה אופציות יש להביא במקומו

איתו ובלעדיו היה חייב להביא כבר מחליף לאצילי (כלומר שחקן אגף אמיתי ולא פייק אגף) ולהטיס מכאן את פיירו. עכשיו גם אין טעם להשאיר את שרי בכלל. סבע יכול להיות פגז בעמדה מאחורי החלוץ, באגף הוא מוגבל לתנועה אחת בלבד. שמישהו יביא לי סיבה נורמלית להשאיר אותו מבלי להשתמש במילים "לא נעים" ו"חדר הלבשה"

Jerry אמר:
איתו ובלעדיו היה חייב להביא כבר מחליף לאצילי (כלומר שחקן אגף אמיתי ולא פייק אגף) ולהטיס מכאן את פיירו. עכשיו גם אין טעם להשאיר את שרי בכלל. סבע יכול להיות פגז בעמדה מאחורי החלוץ, באגף הוא מוגבל לתנועה אחת בלבד. שמישהו יביא לי סיבה נורמלית להשאיר אותו מבלי להשתמש במילים "לא נעים" ו"חדר הלבשה"
הוא ווינר, מנהיג, יודע לאיים מרחוק, יש לו חוכמת משחק, הוא גרם למי שלידו להיות טוב יותר.
החסרון הגדול זה הרכות שלו בזמן האחרון וזה באמת מבאס, הבעיה שלי יותר זה עם המחליף שלו ( ליאור ) שבא פלוס מינוס עם אותם יתרונות ואותם חסרונות

אם הדיבור על החוזה ל5 עונות נכון, אני מקווה שיש למועדון אפשרות יציאה, למשל מספר הופעות מינימלי בעונה.
סבע לא ילד, והוא לא נראה לי כמו אחד שישחק ברמות האלו בגיל 34

Smile אמר:
אם הדיבור על החוזה ל5 עונות נכון, אני מקווה שיש למועדון אפשרות יציאה, למשל מספר הופעות מינימלי בעונה.
סבע לא ילד, והוא לא נראה לי כמו אחד שישחק ברמות האלו בגיל 34

סביר שזה לא באמת 5 עונות, אלא 3+2/4+1 אופציה.

מפה לשם הוא השחקן הכי חשוב בקבוצה כרגע, וכנראה שזה ישאר ככה לאורך כל העונה.
מקווה מאוד שנראה אותו גם יותר מעורב ופעיל, וגם משחק כמו שחקן שהקבוצה שייכת לו.

נ. ב. ע"פ הפרסומים באינסטגרם, נראה שהוא לקח את הגרפיקאי של דילן לקראת העונה הקרובה.

ראיתם רק דגו עושה מסיבת עיתונאים כבר סבע חותם

זה העוצמות של מסאיי

2.JPG

חוזה ל5 שנים בשכר של 600 אלף יורו לעונה לשחקן בן 31
החוזה הכי יוקרתי בתולדות המועדון. נקווה שהוא יצדיק את ההשקעה

מבורך, שאפו לכל המעורבים בדבר. עכשיו הלאה לסוגיות הבוערות: קשר אחורי ומגן שמאלי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה