• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אנשים מתעסקים יותר מדי באורך של החוזה. אני לא חושב שיש אדם אחד שהיה מעורב בעסקה הזאת שבאמת חושב שדיא סבע ישאר פה עד אפילו אמצע החוזה

חדשות מעולות. השחקן היחיד בליגה שבאמת יכול למלא את החלל שאצילי השאיר לנו מבחינת מספרים.
כיף לדעת שלפחות הפינה הזו נסגרה לטובה.

וגם - בשעה טובה מסגרת השכר עלתה, הללויה. לקח רק 7 שנים.

זה לא השכר, זה אורך החוזה
לצערי זה מעיד על פאניקה במערכת. ואני חשבתי שהולכים בראש שקט לעונת מעבר. טעיתי.

אף אחד לא תכנן ללכת לשנת מעבר, אז לא ברור על סמך מה חשבת את זה. גם אין שום סיבה לזה, כי הסגל הקיים בתוספת קשר אחורי איכותי לחלוטין מספיק לקחת תואר בליגה שלנו.

גם אורך החוזה הוא בסדר גמור, נועל אצלנו את אחד השחקנים הטובים בליגה לשנים קדימה. מקסימום בגיל 35 הוא יהיה על חוזה מוגזם ביחס לתפוקה שלו. בטוח שנחיה עם זה בשלום, כמו אצל שרי.

שוער עולה אמר:
זה לא השכר, זה אורך החוזה
לצערי זה מעיד על פאניקה במערכת. ואני חשבתי שהולכים בראש שקט לעונת מעבר. טעיתי.

אורך החוזה לא רלוונטי הוא לא ישאר פה עד גיל 35 בוודאות, ולדעתי זה לא 5 שנים פיקס אלא מותנה בכמות הופעות.

שאפו גדול לכל המעורבים בדבר.

גם אם מבחינה היסטורית זה חס וחלילה לא יעבוד או ילך כמו שציפינו, החלטה נכונה ומשמעותית ובעיקר ווינרית.

כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה. זה לא מובן מאליו להצליח להשאיר פה את דיא ועוד תחת הקצבים.

יחד עם זאת, אגיד שהייתי די אופטימי מרגע שהתבררה התמונה סביב ההצעות שהיו לו (ושלא היו לו). אני מאמין שברגע שנשארו לו רק חיפה ואנקרה, הוא כבר ידע במה יבחר ורק סחט את הלימון במו״מ מתוקשר ומעיק במיוחד (שדומה מאד אסטרטגית לזה של ערן זהבי, קיץ קודם לכן).

מהלך מבורך, לא מעניין אותי אורך החוזה או כמה משלמים לו. שורה תחתונה אנחנו צריכים אותו, הוא פה וזה מה שחשוב.

Nadav אמר:
מהלך מבורך, לא מעניין אותי אורך החוזה או כמה משלמים לו. שורה תחתונה אנחנו צריכים אותו, הוא פה וזה מה שחשוב.

מזל טוב לו ובעיקר לנו.

את מי מעניין אורך החוזה - קחו את זה כשכר לימוד על התנהלות גרועה בקיץ הזה (גם עם האחרים)

עכשיו הגיע הזמן לפרוע שטרות

המטרות והציפיות שלי ממנו לעונה הקרובה:
15+ שערים בליגה
8+ בישולים בליגה

במינימום.

Shocking4U אמר:
15+ שערים בליגה
8+ בישולים בליגה

במינימום.

ןשער בבלומפילד על הראש של שער 11, מה שאצילי לא יכל לעשות

אם יגיע מחליף לאצילי באגף (אבל רכש אמיתי לא איזה מלאדה ודוידה) אז זה יהיה רכש מעולה, אם לא אז יש לנו 3 שחקנים על אותה עמדה, אנחנו לא נשחק עם 3 בלמים לאורך עונה שלמה צאו מהסרט הזה, במקרה כזה אני מקווה שהאגף הימני עדיין יצליח להישאר פעיל איכשהו כי כרגע יש שם את דניאל וסבע ושניהם לא הולכים לשרוף את הקו

Shocking4U אמר:
15+ שערים בליגה
8+ בישולים בליגה

במינימום.

תסביר לי איך הקצבים נתנו לו להשאר פה? היו חייבים לתת לו ללכת לאנשהו כדי שזהבי יקח אליפות. בושה.

תענוג של שחקן
אבל מחמיצן לא קטן בניגוד לאצילי שהיה מסיים היום עם צמד
אחלה שיש אותו לפחות

טמטום גדול לשחק איתו באגף, הוא בקושי מורגש שם
באמצע הוא פורח, עושה דאבלים, תנועת עומק, מעורב הרבה יותר וגם לא גורם לחוסר איזון במערך. חלאס להמציא לשחקנים עמדות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה