• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דיא סבע

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מלכתחילה זה היה הזוי, אשתו לא אמרה משהו לא בסדר מבחינתי

שיחזירו אותו כבר לסגל סתם נפלו עליו.
הקהל המטומטם שלנו מצפה מכל ערבי לצעוק כהנא צדק.

הוא רוצה לחזור.
השאלה היחידה היא איך הקהל יקבל אותו.
הפוסט של אשתו היה חסר רגישות בעיתוי גרוע והקהל התעצבן מאוד, לא משנה כרגע אם בצדק או לא. אולי עכשיו הקהל יהיה מסוגל לסלוח לו.

צריך לשים את הסאגה הזו מאחורינו ולהחזיר אותו. מספיק. אולי גם הדברים עד כה נעשו בתיאום עם המועדון כדי לתת לקהל הרגשה שהוא "נענש". בכל אופן אנחנו צריכים אותו.

עשו וניפחו את הזיפור. מקבל את ההתנצלות. יאללה דיא.ולפניי שיקפצו פה, מעל 50 ימי מילואים מאחוריי תכף.

זה לא יעבוד, הקהל לא ישכח לו את זה….
וזה לא קומץ כמו עם אצילי, יעשו לו מה שעשו לדאבור בנבחרת.

להחזיר. די ברור שהמועדון תופס טרמפ כדי להשתחרר מהחוזה. עשה יפה שחשף את הפרצוף שלהם. מי שעדיין שונא אותו זה במילא הקומץ שמחפש רק סיבה כדי לשנוא ערבים. יתן כמה גולים וגם להם יפתח. לשים סוף לפארסה הזאת

רק בגלל שאני יודע שהם מנסים להשתחרר ממנו חוזית כי לא מסתדרים איתו מקצועית בא לי שישאר.
דבריו של אישתו לא עוברים אצלי לסדר היום, היא מוזמנת לעבור לג׳נין.

Apoc אמר:
מלכתחילה זה היה הזוי, אשתו לא אמרה משהו לא בסדר מבחינתי

גם מבחינתי.
ניפחו את הסיפור הרבה מעבר למה שהוא באמת

Liberman אמר:
רק בגלל שאני יודע שהם מנסים להשתחרר ממנו חוזית כי לא מסתדרים איתו מקצועית בא לי שישאר.
דבריו של אישתו לא עוברים אצלי לסדר היום, היא מוזמנת לעבור לג׳נין.

לפי איך שדגו התייחס אליו במסיבת עיתונאים אחרי המשחק אפשר להבין שהסיפור גמור. שאלו על תפקוד של 2 שחקנים בעמדה מספר 10 והוא ציין שגם בתחילת העונה היה שחקן עם תכונות דומות שתופקד ככה. אפילו לא רצה להגיד את השם שלו. קיצר לקפל.

בלי להביע דעה לכאן או לכאן. הקללות ושירת הבוז לא הגיעו מגוש העידוד אלא מקהל רחב. שלא תווצר אי הבנה כי זה היה נשמע מאוד אחיד.

התביישתי לשמוע את הקריאות הללו.
הקהל עובר תהליכי לה פמיליזציה, וזה מסוכן מאוד.

הוא לא ישחק כאן יותר. אבל התגובה של הקהל סופר מטרידה.
ועל פי חברים שהיו במגרש, זה ממש לא היה קומץ קטן.

רק מכבי אמר:
התביישתי לשמוע את הקריאות הללו.
הקהל עובר תהליכי לה פמיליזציה, וזה מסוכן מאוד.

הוא לא ישחק כאן יותר. אבל התגובה של הקהל סופר מטרידה.
ועל פי חברים שהיו במגרש, זה ממש לא היה קומץ קטן.

טבעי שזה יקרה במלחמה.
אוטומטית נהיים יותר ימניים וקיצוניים. מן אינסטינקט הישרדותי שכזה.
כשהעניינים המדיניים ירגעו גם הקהל יתעסק רק בכדורגל.

אין שום תהליך לה-פמיליזציה.
חלאילי ג'אבר ושיבלי לא קיבלו בוז.
זה רק נגד סבע.

GKagelmacher אמר:
בלי להביע דעה לכאן או לכאן. הקללות ושירת הבוז לא הגיעו מגוש העידוד אלא מקהל רחב. שלא תווצר אי הבנה כי זה היה נשמע מאוד אחיד.
סלייק

דעתי האישית שצריך להתייחס בדיוק למה שהוא עשה וגם למה שהוא לא עשה.
אם היה מעלה הזדהות עם המחבלים ותמיכה במתקפה או תמיכה חד צדדית באויב אני חושב שהיו צריכים להקדיש לו בית במכבי זה אצלי בלב ולא להסתפק בשירים ספונטניים.
מה שקרה זה שאשתו העלתה פוסט שמנסה ליצור סימטריה בין הצדדים כאילו שלא היה טבח המוני בכוונה תחילה בחפים מפשע. הבעיה שלו שהוא לא העלה מיד גינוי חד משמעי, התנצלות אישית וביקש ממנה להסיר את הפוסט.
לאור זאת אני לא מאחל לו רע, רק רוצה שיהיה מחוץ למכבי חיפה וכל עוד הוא לא מקבל דקות במשחקים מיותר להתעסק בו

חייב לציין שהיו בקהל הרחב כאלה שגם שרקו בוז לג'אבר כי הגינוי שלו לא היה מספיק נחרץ כביכול ולכאורה

נשים בצד מה שהיה עם אשתו

סבע גאון כדורגל. כוכב על.
בעיה שלו שיש לו גישה חרא ולא מקצועית. ראו השנה שהוא לא מחוייב והוא גם דיבר על זה בפוסט שהעלה.

גם אצל בכר היו קשקושים על בעיות עם אצילי, גם אם נכון או לא - יותר מדי עשן סביבו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה