מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
Shocking4U אמר:מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
הוא שיחק בעבר לא מעט בתור חלוץ… ויש לו סיומת יותר טובה בהרבה משני החלוצים שלנו… ב352 שדגו נוהג לשחק הוא יהיה הרבה יותר מועיל ליד פיירו מאשר דינדה.Hulk אמר:Shocking4U אמר:מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
די נו הייתי מאלו שבעד החזרתו אבל הוא יכול לשחק רק 10 ויש לך את ליאור בכושר שיא שרי וקינדה שם.
כמו שאמרו פה שינסו לדחוף לאחת הקבוצות הטורקיות.
קינדה יכול לשחק 8 או בכנף. דיא זה שחקן ישראלי ששווה דאבל דאבל אין הרבה כאלה בנמצא. התגובה של המועדון הייתה חסרת פרופורציות וכניעה לגורמים הכי פופוליסטים בקהל. פשוט טעות.Hulk אמר:Shocking4U אמר:מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
די נו הייתי מאלו שבעד החזרתו אבל הוא יכול לשחק רק 10 ויש לך את ליאור בכושר שיא שרי וקינדה שם.
מסכים לגבי התגובה של המועדון אני גם חושב שזה כניעה לפופוליזם, היום זה כבר מאוחר מידי עזוב אתזה שניסינו אותי גם ככנף וגם חלוץ שני והמקום היחיד שהוא היה טוב זה ב10 שאנחנו מלאים שם.Shocking4U אמר:קינדה יכול לשחק 8 או בכנף. דיא זה שחקן ישראלי ששווה דאבל דאבל אין הרבה כאלה בנמצא. התגובה של המועדון הייתה חסרת פרופורציות וכניעה לגורמים הכי פופוליסטים בקהל. פשוט טעות.Hulk אמר:Shocking4U אמר:מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
סבע של היום זה לא סבע של נתניה, הוא כבר לא יכול לשחק כחלוץ והוא שחקן של כדור לרגל בעיקר באמצע וכמעט ולא עושה ריצות לעומק כמו בנתניה, הוא שינה לגמרי את סגנון המשחק שלוbenrey אמר:הוא שיחק בעבר לא מעט בתור חלוץ… ויש לו סיומת יותר טובה בהרבה משני החלוצים שלנו… ב352 שדגו נוהג לשחק הוא יהיה הרבה יותר מועיל ליד פיירו מאשר דינדה.Hulk אמר:Shocking4U אמר:מקרה יחזקאל צריך לחזק את התחושה שאיבדו פרופורציות והיה צריך להחזיר אותו
בכל מקרה סיכוי קטן שהוא יחזור, המועדון לא גיבה אותו בשום שלב ובעצם הסיט את הקהל נגדו.
אגב להבדיל מדבור, הוא התנצל איזה 100 פעם וגם הלך לאיזו התנדבות עם ילדים מהעוטף ורצה לשים את זה מאחוריו, המועדון לא שיתף עם זה פעולה…
רק מכבי אמר:אם אתם מחפשים את הסיבה הראשית למה הוא לא יחזור:
![]()
המשחק האחרון של סבע בירוק, דגו בוחר לא לשתף אותו, מכבי מנצחת 3-2 קשה בנתניה, וסבע לא לוחץ לדגו את היד בסיום המשחק.
כשמאמן ושחקן לא מסתדרים, אי אפשר להתקדם הלאה.
לזה תוסיפו את זה שמההתחלה סבע לא היה טוב פה, וזה כי דגו לא נתן לו להיות הכוכב של הקבוצה, וסבע לא יודע לא להיות הכוכב של קבוצה. ככה זה היה בכל הקריירה שלו, הוא לא שחקן שייעלה מהספסל, אין לו את האופי הזה, הוא מחזיק מעצמו, והוא בא עם החוזה העצום שלו וחשב שזה מחייב אותו להיות כל משחק 90 דק' בהרכב. זה לא עובד ככה.
המכשול הנוסף הוא המרקם הקבוצתי. אף אחד לא רוצה שחקן בחדר הלבשה שעושה פרצופים וממורמר. כרגע הכל חיובי בחדר הלבשה, ואף אחד לא יהרוס את זה.
מה גם שיש שמועות שחלק מהשחקנים כועסים על הפוסט שלו ועל ההתנהגות שלו. ככה שאני לא חושב שזה בריא ליצור עוד מתח בין שחקנים.
והמכשול האחרון זה נושא הקהל. מי שהיה במשחקים האחרונים מבין שזה לא קומץ. יש כמות אוהדים גדולה שמקללת אותו. והדבר האחרון שצריכים עכשיו זה גם מלחמות בתוך הקהל, שבסוף בסוף יפגעו בקבוצה, ואנחנו יודעים כמה הקהל פה משמעותי.
מכל הסיבות הללו - אני חושב שלא יחזירו אותו, ואני נגד ההחזרה שלו. מה גם שיודעים שהוא היה כבר רגל וחצי בטורקיה וברגע האחרון זה נעצר, ובזמן הזה כבר ידעו ששרי כנראה לא נשאר.
קינדה יכול למלא את התפקיד, ובגלל זה הביאו אותו.
שיסגרו את לוסובוי ועוד קשר באמצע, ואף אחד לא ידבר על סבע.
רק מכבי אמר:אם אתם מחפשים את הסיבה הראשית למה הוא לא יחזור:
![]()
המשחק האחרון של סבע בירוק, דגו בוחר לא לשתף אותו, מכבי מנצחת 3-2 קשה בנתניה, וסבע לא לוחץ לדגו את היד בסיום המשחק.
כשמאמן ושחקן לא מסתדרים, אי אפשר להתקדם הלאה.
לזה תוסיפו את זה שמההתחלה סבע לא היה טוב פה, וזה כי דגו לא נתן לו להיות הכוכב של הקבוצה, וסבע לא יודע לא להיות הכוכב של קבוצה. ככה זה היה בכל הקריירה שלו, הוא לא שחקן שייעלה מהספסל, אין לו את האופי הזה, הוא מחזיק מעצמו, והוא בא עם החוזה העצום שלו וחשב שזה מחייב אותו להיות כל משחק 90 דק' בהרכב. זה לא עובד ככה.
המכשול הנוסף הוא המרקם הקבוצתי. אף אחד לא רוצה שחקן בחדר הלבשה שעושה פרצופים וממורמר. כרגע הכל חיובי בחדר הלבשה, ואף אחד לא יהרוס את זה.
מה גם שיש שמועות שחלק מהשחקנים כועסים על הפוסט שלו ועל ההתנהגות שלו. ככה שאני לא חושב שזה בריא ליצור עוד מתח בין שחקנים.
והמכשול האחרון זה נושא הקהל. מי שהיה במשחקים האחרונים מבין שזה לא קומץ. יש כמות אוהדים גדולה שמקללת אותו. והדבר האחרון שצריכים עכשיו זה גם מלחמות בתוך הקהל, שבסוף בסוף יפגעו בקבוצה, ואנחנו יודעים כמה הקהל פה משמעותי.
מכל הסיבות הללו - אני חושב שלא יחזירו אותו, ואני נגד ההחזרה שלו. מה גם שיודעים שהוא היה כבר רגל וחצי בטורקיה וברגע האחרון זה נעצר, ובזמן הזה כבר ידעו ששרי כנראה לא נשאר.
קינדה יכול למלא את התפקיד, ובגלל זה הביאו אותו.
שיסגרו את לוסובוי ועוד קשר באמצע, ואף אחד לא ידבר על סבע.
רק מכבי אמר:מתראיין כעת לפודיום ששיחררו טיזר.
יהיה מעניין לשמוע אותו.
רק מכבי אמר:מתראיין כעת לפודיום ששיחררו טיזר.
יהיה מעניין לשמוע אותו.