ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
בהתנדבות עם המפונים הוא קצת התחיל לדבר שטויות, הוא קיבל "הוראות" מהמועדון ולא עשה מה שנאמרחזיזוש אמר:אני באמת לא מבין מה יכול להיות יותר ברור מהדברים שהוא אמר, מה איציק עובדיה מצפה שסבע עוד יגיד?
הבנאדם ליטרלי לא עשה -שום דבר-, ואז אמר מפורשות שהוא מבין את מי שנפגע, ביקר את התזמון של אשתו, גינה בריש גלי את החמאס, הבהיר שהוא תומך בישראל, התנצל התנצל, בכל ראיון אפשרי, מתנדב עם מפונים, מתנצל שוב
התנהלות פוליטית פאשיסטית דפוקה של המועדון בדיוק כמו מה שעשו בטורקיה ליחזקאל וקארצב, רק שאצלנו עוד השחקן אפילו מתנצל רפטטיבית ועדיין מוקצה. זה סיפור מזעזע שאפשר בקלות לקטלג אותו כפוליטיזציה גזענית
KevinDurant אמר:בהתנדבות עם המפונים הוא קצת התחיל לדבר שטויות, הוא קיבל "הוראות" מהמועדון ולא עשה מה שנאמרחזיזוש אמר:אני באמת לא מבין מה יכול להיות יותר ברור מהדברים שהוא אמר, מה איציק עובדיה מצפה שסבע עוד יגיד?
הבנאדם ליטרלי לא עשה -שום דבר-, ואז אמר מפורשות שהוא מבין את מי שנפגע, ביקר את התזמון של אשתו, גינה בריש גלי את החמאס, הבהיר שהוא תומך בישראל, התנצל התנצל, בכל ראיון אפשרי, מתנדב עם מפונים, מתנצל שוב
התנהלות פוליטית פאשיסטית דפוקה של המועדון בדיוק כמו מה שעשו בטורקיה ליחזקאל וקארצב, רק שאצלנו עוד השחקן אפילו מתנצל רפטטיבית ועדיין מוקצה. זה סיפור מזעזע שאפשר בקלות לקטלג אותו כפוליטיזציה גזענית
התחיל לדבר על החוזה שלו ואיך הוא עשה טובה למכבי חיפה שהוא נשאר פה ודברים כאלהחזיזוש אמר:KevinDurant אמר:בהתנדבות עם המפונים הוא קצת התחיל לדבר שטויות, הוא קיבל "הוראות" מהמועדון ולא עשה מה שנאמרחזיזוש אמר:אני באמת לא מבין מה יכול להיות יותר ברור מהדברים שהוא אמר, מה איציק עובדיה מצפה שסבע עוד יגיד?
איזה שטויות? מה אתה מצפה שהוא יעשה?
Shocking4U אמר:סתם מחפשים סיבות. עובדתית הבן אדם ויתר על כסף כדי לשחק פה. כן הוא קיבל חוזה גבוה מאוד גם פה זה לא סותר.
המועדון סתם חיפש לתת ליטרה של בשר כדי לרצות את האוהדים שרצו את הראש של איזה ערבי. באותה המידה זה היה יכול להיות גם ג׳אבר, חלאיילי או שיבלי. פשוט על סבע יותר קל ליפול כי יש לו אופי מסריח גם ככה
KevinDurant אמר:התחיל לדבר על החוזה שלו ואיך הוא עשה טובה למכבי חיפה שהוא נשאר פה ודברים כאלהחזיזוש אמר:KevinDurant אמר:בהתנדבות עם המפונים הוא קצת התחיל לדבר שטויות, הוא קיבל "הוראות" מהמועדון ולא עשה מה שנאמר
איזה שטויות? מה אתה מצפה שהוא יעשה?
חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:התחיל לדבר על החוזה שלו ואיך הוא עשה טובה למכבי חיפה שהוא נשאר פה ודברים כאלהחזיזוש אמר:איזה שטויות? מה אתה מצפה שהוא יעשה?
לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתי לאיזשהי אמירה שלו על חוזה או לא חוזה. בסוף הוא מוקצה כי המועדון שם עליו אור של בוגד במדינה תומך חמאס
הכתבים במועדון אמרו שהוא קיבל תכנית סדורה מדודו בזק איך להתנהל ומה לעשות ועשה הכל הפוך בכל דבר.חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:התחיל לדבר על החוזה שלו ואיך הוא עשה טובה למכבי חיפה שהוא נשאר פה ודברים כאלהחזיזוש אמר:איזה שטויות? מה אתה מצפה שהוא יעשה?
לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתי לאיזשהי אמירה שלו על חוזה או לא חוזה. בסוף הוא מוקצה כי המועדון שם עליו אור של בוגד במדינה תומך חמאס
Smile אמר:חזיזוש אמר:KevinDurant אמר:התחיל לדבר על החוזה שלו ואיך הוא עשה טובה למכבי חיפה שהוא נשאר פה ודברים כאלה
זה לא המועדון שם עליו אור של בוגד.
הקהל התהפך עליו בגלל הפוסט של אשתו והשתיקה שלו בנושא.
רק אחרי שהמועדון ניער אותו מעליו (כדי שהמועדון לא יספוג את האש) הוא החליט שהוא מתנצל ומגנה וכו' וכו'
לא התנער מהפוסט ופרסם הבהרה מאוחר מדי ובאופן לא מסודר ומאוחר מדי ולא בשיתוף פעולה מסודר עם מה שהמועדון רצה שיעשה.חזיזוש אמר:Smile אמר:חזיזוש אמר:לא הבנתי מה הקשר בין מה שכתבתי לאיזשהי אמירה שלו על חוזה או לא חוזה. בסוף הוא מוקצה כי המועדון שם עליו אור של בוגד במדינה תומך חמאס
זה לא המועדון שם עליו אור של בוגד.
רק אחרי שהמועדון ניער אותו מעליו (כדי שהמועדון לא יספוג את האש) הוא החליט שהוא מתנצל ומגנה וכו' וכו'
המועדון שם עליו אור של בוגד באבוהבה, המועדון מגבה באופן רשמי את ההאשמות האלו
עצם ההאשמה הפסיכית שהוא תומך חמאס בגלל סטורי בתזמון הזוי של אשתו על ילדים בעזה, איך בנאדם מתוקן יכול בכלל להשלים שהוא מושעה כבר 4 חודשים על סטורי של אשתו? אני יכול להבין אם זה היה שבוע שבועיים בירור של הנושא, אבל נראה לי הוכח מעל לכל ספק שהבנאדם לא תומך חמאס וכל יום כזה שהוא עדיין מושעה יכול להביא עלינו וואחד בומבה של סיקור עולמי וסנקציות
אנחנו משעים בנאדם ערבי על בסיס סטורי חסר טאקט של אשתו (הערביה) שמביע סולידריות עם ילדים פלסטינים, זה דיבור של ארדואן.
KevinDurant אמר:לא התנער מהפוסט ופרסם הבהרה מאוחר מדי ובאופן לא מסודר ומאוחר מדי ולא בשיתוף פעולה מסודר עם מה שהמועדון רצה שיעשה.חזיזוש אמר:Smile אמר:זה לא המועדון שם עליו אור של בוגד.
המועדון שם עליו אור של בוגד באבוהבה, המועדון מגבה באופן רשמי את ההאשמות האלו
עצם ההאשמה הפסיכית שהוא תומך חמאס בגלל סטורי בתזמון הזוי של אשתו על ילדים בעזה, איך בנאדם מתוקן יכול בכלל להשלים שהוא מושעה כבר 4 חודשים על סטורי של אשתו? אני יכול להבין אם זה היה שבוע שבועיים בירור של הנושא, אבל נראה לי הוכח מעל לכל ספק שהבנאדם לא תומך חמאס וכל יום כזה שהוא עדיין מושעה יכול להביא עלינו וואחד בומבה של סיקור עולמי וסנקציות
אנחנו משעים בנאדם ערבי על בסיס סטורי חסר טאקט של אשתו (הערביה) שמביע סולידריות עם ילדים פלסטינים, זה דיבור של ארדואן.
לא היו שורפים אותו רק על סמך זה.
אליאור אמר:שורה תחתונה אם הוא לא מוצא קבוצה עד ה-2 בפברואר אנחנו מחזירים אותו למי שהיה ספק. יענק'לה לא ישלם משכורת לשווא ככה באהלן אהלן.
מסכים אתך לגמרי.רק מכבי אמר:אף אחד מהצדדים לא צדיק.
המועדון עלה על עץ גבוה מאוד בנושא. הפוסט היה רע. אבל השתלשלות העניינים ברמת התגובה של הקבוצה הוא ללא כל פרופורצייה.
מנגד, סבע עצמו גם התנהל מאוד לא חכם בסיפור הזה. מעבר לפוסט עצמו, המועדון ביקש ממנו לעשות X דברים, עשה את זה בצורה לא טובה, ועוד שנותנים לו מיקרופון הוא בא ואומר אני יכלתי לא להיות פה, ויתרתי על הרבה כסף וכו'. חוץ מזה, בעיני זה הזוי שבמשך 3 חודשים הבן אדם לא בא לשחר/אלברמן/דגו ומבקש שיחה וחזרה לסגל. אולי זה האגו שלו, אולי זה דברים אחרים. אבל תעשו לי טובה, שחקו שרוצה לחזור לא מגיע והולך מאימון. אלא מרים שולחנות ועושה כל מה שאשפר בשביל לחזור.
ברור שיש פה דברים שהם מעבר לפוסט עצמו.
סבע הוא בעייתי בחדר הלבשה, והוא לא הסתדר עם דגו. וראינו את זה מספר פעמים בתחילת העונה, וגם דגו וגם סבע דיברו על זה בפתיחות, שהייתה מתיחות בין הצדדים.
אני גם שמעתי ששחקנים כעסו עליו מאוד וחלק מהבכירים ביותר (אני שמעתי על חזיזה) הלכו לקודקודים של המועדון בנושא, ככה שאל תתפלאו אם גם לשחקנים יש סיי בעניין שלו.
וברור שגם שחר לא מת על כל ההתבטאויות האלה של: ויתרתי על כסף בשביל להיות כאן כל רעיון שני, וכסף לא מעניין אותי וכו', אחרי שקיבל את החוזה הגדול בהיסטוריה של המועדון.
בלי קשר, אני גם חושב שמקצועית יש איתו בעיה. הוא לא שחקן כמו קינדה למשל שיידע לעלות מהספסל, הוא צריך להיות כוכב. הוא גם אשכרה מדבר על זה בפודיום. שהוא רוצה וצריך להיות פנים של קבוצה.
אף אחד לא ייתן לו את זה פה במצב שנוצר. הקבוצה הזאת שייכת לרפאלוב בעמדת ה-10, ובעמדה בצד ימין יש את חלאיילי שהוא באנקר. סבע הוא בהגדרה שחקן ספסל שכמובן ישחק גם בהרכב, אבל זה ברור שהוא לא יקבל את המעמד הזה, וזה גם ייפגע בקבוצה.
ומעבר לזה, אם דגו אומר שהוא לא רוצה אותו, ושהוא חושש שזה יפגע בקבוצה, אז ההחלטה היא נטו שלו.
ולא אמרתי שום מילה על הקהל שזה גם גורם משמעותי. אף אחד לא רוצה לייצר עכשיו את מלחמות היהודים בתוך הקהל, וזה בדיוק מה שיקרה ברגע שסבע יחזור. חצי סמי עופר צועק בוז, רבע לא שורק כלום, ורבע מעודד. ותיווצר מחלוקת אדירה בקהל, וגם זה ישפיע על השחקנים. האם הקהל זה שיקול? כן. תשאלו את נבחרת ישראל ועומר אצילי ומונאס דאבור.
אגה, אם באמת בן שימול חוזר לסגל פה, זה נותן את המסמר בזה שסבע לא יהיה כאן. אי מה להחזיר אותו אם סבע יהיה בסגל.