ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
benrey אמר:https://www.transfermarkt.com/dia-saba/elfmetertore/spieler/193928
אם המידע פה אכן נכון, הוא עד העונה הזאת עם 7 מ8 בפנדלים, והעונה הספיק להחמיץ 3
יש שחקנים כמו פיירו שאני נגיד לא מופתע כשהוא מחמיץ, אבל סבע דווקא יש לו את כל מה שדרוש כדי לדייק מ11 מטר.
Shocking4U אמר:זה לא שהוא מחמיץ פנדלים
הוא העונה עם 3 פנדלים שבכלל לא הלכו למסגרת. זה לדעתי משהו חסר תקדים. מה הסיכוי שמישהו ב3 פעמים אפילו לא יבעט למסגרת?
אפילו אם תתנו לי לבעוט 3 פנדלים גם אם אני אבעט חלש והשוער יציל אני אשים אותם במסגרת לפחות פעמיים מתוך ה3.
Ganjot אמר:Shocking4U אמר:זה לא שהוא מחמיץ פנדלים
הוא העונה עם 3 פנדלים שבכלל לא הלכו למסגרת. זה לדעתי משהו חסר תקדים. מה הסיכוי שמישהו ב3 פעמים אפילו לא יבעט למסגרת?
אפילו אם תתנו לי לבעוט 3 פנדלים גם אם אני אבעט חלש והשוער יציל אני אשים אותם במסגרת לפחות פעמיים מתוך ה3.
אבל לא ככה בועטים פנדלים, המטרה היא להבקיע ולא לגלגל למרכז השער.
בניגוד לדין דוד שהחטיא והיה לו פנדל מזעזע, סבע מנסה לבעוט ככה שאין לשוער סיכוי לקחת - היום זה לדייק לפינה, מול מכבי תא בעיטה חזקה וגבוהה.
Ganjot אמר:Shocking4U אמר:זה לא שהוא מחמיץ פנדלים
אבל לא ככה בועטים פנדלים, המטרה היא להבקיע ולא לגלגל למרכז השער.
בניגוד לדין דוד שהחטיא והיה לו פנדל מזעזע, סבע מנסה לבעוט ככה שאין לשוער סיכוי לקחת - היום זה לדייק לפינה, מול מכבי תא בעיטה חזקה וגבוהה.
שים לב שמחצית שנייה הוא שיחק הרבה פעמים נמוך מאוד, אין מי שיקדם את הכדור אז הוא הלך במחצית השנייה לעשות גם את זה אחרי המחצית הראשונה שהוא פחות עשה את זהרק מכבי אמר:שטות עם הצהוב.
ממשיך להיות השחקן הכי חשוב בקדימה.
KevinDurant אמר:שים לב שמחצית שנייה הוא שיחק הרבה פעמים נמוך מאוד, אין מי שיקדם את הכדור אז הוא הלך במחצית השנייה לעשות גם את זה אחרי המחצית הראשונה שהוא פחות עשה את זהרק מכבי אמר:שטות עם הצהוב.
ממשיך להיות השחקן הכי חשוב בקדימה.
Apoc אמר:איתו אנחנו קבוצת פלייאוף עליון לגיטימית
בלעדיו חד משמעית מועמדים לירידה
Shocking4U אמר:תחשבו מה היה קורה אם הוא לא היה חוזר לקבוצה