כובע קש אמר:זה לא שפלאניץ היה איזה מוסר גדול
מוסר מדהים
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:זה לא שפלאניץ היה איזה מוסר גדול
מוסר מצויין יחסית לבלם. אין מה להשוות בכלל למה שהיה פה לפניו.כובע קש אמר:זה לא שפלאניץ היה איזה מוסר גדול
מסירה נוראית אבל גם ל פלאניץ' וגם לבלמים גדולים משניהם זה קרה ולא פעם אחת.benrey אמר:מדאיג אותי שיש לו בעיות במסירה
ראיתי גם את התקציר שלהם מול לודוגרץ והמסירה הזאת בדקה 02:48 החזירה אותי לימים של חבשי וגרשון
https://www.youtube.com/watch?v=mbiwcVqz8ro&t=167s
זה לא העניין של כמה שילמו - זה לא מדד.Shocking4U אמר:מכרו את פלאניץ ב1.8 מיליון יורו שהרוויח פה 450 אלף יורו לעונה
הביאו בלם ב100 אלף יורו השאלה ועוד 300 אלף שכר.
שחר גאון.
אולי קאבה סונוקו לנוער בשנה שעברה?onn אמר:מישהו זוכר מתי בפעם האחרונה שאלנו שחקן עם אופציית רכישה ואכן מימשנו אותה בסוף העונה? משום מה לא זכור לי
יכול להיות, אבל אני מדבר על שחקן שבא להרכב בבוגרים, הותיר יכולת טובה, ולבסוף מומשה האופציה עליו.Shocking4U אמר:אולי קאבה סונוקו לנוער בשנה שעברה?onn אמר:מישהו זוכר מתי בפעם האחרונה שאלנו שחקן עם אופציית רכישה ואכן מימשנו אותה בסוף העונה? משום מה לא זכור לי
onn אמר:יכול להיות, אבל אני מדבר על שחקן שבא להרכב בבוגרים, הותיר יכולת טובה, ולבסוף מומשה האופציה עליו.Shocking4U אמר:אולי קאבה סונוקו לנוער בשנה שעברה?onn אמר:מישהו זוכר מתי בפעם האחרונה שאלנו שחקן עם אופציית רכישה ואכן מימשנו אותה בסוף העונה? משום מה לא זכור לי
MHFC4EVER אמר:זה לא העניין של כמה שילמו - זה לא מדד.Shocking4U אמר:מכרו את פלאניץ ב1.8 מיליון יורו שהרוויח פה 450 אלף יורו לעונה
שחר גאון.
בכל אופן הבלם שאמור להיות ברמה של פלאניץ' לדעתי זה סק ולא דילן.
מנדזק היה להבנתי סיפור שהוא גם העלה את הדרישות הכספיות וגם רצו שהוא יעשה בדיקות ויצא למחנה אימונים והוא מרח את הזמן אז התעצבנו ובסוף הביאו את רודריגס במקוםbenrey אמר:יש שחקנים ששני הצדדים רצו וזה נפל על פערים. כמו למשל מנדז'ק ופריי
ועכשיו?Shocking4U אמר:MHFC4EVER אמר:זה לא העניין של כמה שילמו - זה לא מדד.Shocking4U אמר:מכרו את פלאניץ ב1.8 מיליון יורו שהרוויח פה 450 אלף יורו לעונה
שחר גאון.
אני בכלל לא בטוח שסק יגיע בסוף למכבי חיפה.
עכשיו אני מקווה שיביאו בלם אחר שנמצא בכושר משחקMHFC4EVER אמר:ועכשיו?Shocking4U אמר:MHFC4EVER אמר:זה לא העניין של כמה שילמו - זה לא מדד.
אני בכלל לא בטוח שסק יגיע בסוף למכבי חיפה.
לא יקרהShocking4U אמר:עכשיו אני מקווה שיביאו בלם אחר שנמצא בכושר משחקMHFC4EVER אמר:ועכשיו?Shocking4U אמר:אני בכלל לא בטוח שסק יגיע בסוף למכבי חיפה.
Shocking4U אמר:מכרו את פלאניץ ב1.8 מיליון יורו שהרוויח פה 450 אלף יורו לעונה
שחר גאון.
איפה הסתכלת?Shocking4U אמר:הסתכלתי קצת על הנתונים שלו באנטוורפן. חוץ מהעונה הראשונה והאחרונה שלו בקבוצה הוא לא היה שחקן הרכב כולל עונות עם רק 4 הופעות בליגה (בלי קשר לפציעות)
הוא שיחק שם עם סק בשלישיית בלמים כשסק משחק את הבלם השמאלי ודילן משחק את הבלם האמצעי. הם כמעט לא שיחקו 4 בהגנה.