• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דילאן בטובינסיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ייאמר לזכותו שפלאניץ' היה טועה יותר ממנו והוא שחקן הרבה יותר אחראי ויציב. הרצפה שלו הרבה יותר גבוהה משל פלאניץ' ממה שנראה עד כה

דילאן, פלאניץ, ויטור.
איזה עין יש לבכר לבלמים.

Liberman אמר:
פלאניץ בלם אדיר אבל יש ביניהם הבדלים גדולים.

בנטוביסיקה הרבה יותר אחראי, יש לו מיקום מעולה, פיזיות ומשחק ראש עדיפים משל פלאניץ.

פלאניץ מאידך מהיר יותר וקצת יותר טכני עם הכדור.

ממה שראיתי עד עכשיו - אני לא מתגעגע לפלאניץ.

תחשוב על שניהם ביחד, איזה יופי הם היו משלימים אחד את השני כמו שההוא נהג להגיד

אשכרה השכיח את בוגדן, מי היה מאמין.
רק שימשיך ככה ונקווה שבסוף השנה יענקלה יהיה מוכן לתץ עליו מיליון יורו + .

gargy אמר:
דילאן, פלאניץ, ויטור.
איזה עין יש לבכר לבלמים.

בכר לא מביא את הרכש אתה יודע, יש סקאוטים.
חוץ מזה ראית את סק?
אם הוא בלם אני בלרינה.

MHFC4EVER אמר:
gargy אמר:
דילאן, פלאניץ, ויטור.
איזה עין יש לבכר לבלמים.

חוץ מזה ראית את סק?
אם הוא בלם אני בלרינה.

הסקאוטים מביאים מועמדים. בכר ואלברמן בוחרים מתוכם את הרכש. בב"ש לא היה מנהל מקצועי אז זו הייתה בחירה של בכר.

גם פלאניץ' אצלנו היה לפני שאלברמן מונה למנהל מקצועי והיה שחקן שבכר בחר והתעקש עליו מאוד

Apoc אמר:
Liberman אמר:
פלאניץ בלם אדיר אבל יש ביניהם הבדלים גדולים.

בנטוביסיקה הרבה יותר אחראי, יש לו מיקום מעולה, פיזיות ומשחק ראש עדיפים משל פלאניץ.

פלאניץ מאידך מהיר יותר וקצת יותר טכני עם הכדור.

ממה שראיתי עד עכשיו - אני לא מתגעגע לפלאניץ.

תחשוב על שניהם ביחד, איזה יופי הם היו משלימים אחד את השני כמו שההוא נהג להגיד
סלייק

Judokan אמר:
MHFC4EVER אמר:
gargy אמר:
דילאן, פלאניץ, ויטור.
איזה עין יש לבכר לבלמים.

חוץ מזה ראית את סק?
אם הוא בלם אני בלרינה.

הסקאוטים מביאים מועמדים. בכר ואלברמן בוחרים מתוכם את הרכש. בב"ש לא היה מנהל מקצועי אז זו הייתה בחירה של בכר.

גם פלאניץ' אצלנו היה לפני שאלברמן מונה למנהל מקצועי והיה שחקן שבכר בחר והתעקש עליו מאוד
אז אם בכר בחר את סק זה עצוב מאוד

Judokan אמר:
MHFC4EVER אמר:
gargy אמר:
דילאן, פלאניץ, ויטור.
איזה עין יש לבכר לבלמים.

חוץ מזה ראית את סק?
אם הוא בלם אני בלרינה.

כמו שכבר רשמו, בסופו של דבר זה בכר שבוחר את מי הוא רוצה, וזה יהיה השחקן שיגיע (כל עוד הבוס לא שם מקלות בגלגלים).
לגבי סק אני לא מרוצה ממנו כרגע, אבל עוד לא שופט אותו נחרצות, אני חושב שעוד מגיעה לו ההזדמנות להתאקלם, להיכנס לכושר משחק מלא, לעבוד על תיאום.
אבל בכל אופן גם מאמן עם טביעת עין מעולה יפול לפעמים עם שחקנים..
תסתכל על השורה התחתונה, כמה בלמים מטורפים שיחקו כאן בליגה בעשור האחרון? 4-5? מתוכם 3 הם על בכר.

המעלה הגדולה לדעתי של פלאניץ' על באטו זה גם היתרון הגדול של באטו על פלאניץ' לטעמי

פלאניץ' בלם הרבה יותר טכני, מהיר שיודע לדרבל קצת ומשתמש בזה בשביל להתשחרר מלחץ

בגלל שבאטו פחות כזה, הוא הופך לשחקן יותר קבוצתי ומוסר גם לשחקנים הפחות טכנים כמו ג'וש. ולדעתי בגלל זה רואים גם את ג'וש עושה פחות טעויות

לא רואה את באטו בחיים צועק על מגנים או על מישהו מסביבו כמו בוגדן

אבל זה גם עניין של סגנון, יכול להיות שיש כאלה שמעדיפים את האופי הזה של השחקן שמציל תמולדת ומפיל המון אחריות על עצמו

לא רואה אותם מממשים עליו אופציה של 1.3 מיליון יורו. יגידו שאפשר להביא בלם יותר טוב ביותר זול

Shocking4U אמר:
לא רואה אותם מממשים עליו אופציה של 1.3 מיליון יורו. יגידו שאפשר להביא בלם יותר טוב ביותר זול

לצערי אתה צודק, יענקלך

Shocking4U אמר:

מוכן קבל עם ועדה לשים כאן התערבות על ארוחה לבחירת המנצח שדילן פה גם בעונה הבאה. האופציה תמומש.
לא מוותרים על שחקן באיכות הזו, בטח אחרי ההכנסות מהצ'מפיונס (מה גם שיש פוטנציאל למכור אותו ביותר)

לפי באינסטגרם שלו הוא בונציה. למה שחקנים קיבלו חופש לנסוע לחול יומיים לפני משחק ליגה?

Shocking4U אמר:
לפי באינסטגרם שלו הוא בונציה. למה שחקנים קיבלו חופש לנסוע לחול יומיים לפני משחק ליגה?

נשמע הזוי מאוד.
אולי זאת תמונה ישנה שרק עכשיו מעלה?

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה