• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן דילאן בטובינסיקה

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
ממש ממש עצוב לי על זה, אחד השחקנים שהכי אהבתי והכי התחברתי אליהם בקבוצה העונה.
שחקן מרגש שהצליח לבוא בנסיבות הכי קשות (להיזרק להרכב 3 ימים אחרי ההגעה שלו במשחק העונה בחוץ) ולתת הופעות אדירות, כולל בצ'מפיונס.
וגם אישיות אדירה.

אבל בנסיבות שנוצרו, עם כל הצער שבדבר, זו ההחלטה המקצועית הנכונה. יש לנו צמד בלמים מספיק טוב לכל המטרות שלנו עם סק ושון. אפשר להביא להם גיבוי ישראלי מספיק איכותי (וגרשון היה טוב כשהיינו צריכים העונה).
בעמדת הקיצוני נראה שאין אופציה סבירה גם בשוק היהודי וחייבים זר.

מחתים בכל מקרה.
במקרה הגרוע שאין אזרוח של מישהו / לא רוצים להיפטר מפיירו ולהביא חלוץ ישראלי במקומו, אפשר להשאיל לעונה הקרובה.
אבל לממש את האופציה עליו חייב!

Judokan אמר:
שחקן מרגש שהצליח לבוא בנסיבות הכי קשות (להיזרק להרכב 3 ימים אחרי ההגעה שלו במשחק העונה בחוץ) ולתת הופעות אדירות, כולל בצ'מפיונס.
וגם אישיות אדירה.

אבל בנסיבות שנוצרו, עם כל הצער שבדבר, זו ההחלטה המקצועית הנכונה. יש לנו צמד בלמים מספיק טוב לכל המטרות שלנו עם סק ושון. אפשר להביא להם גיבוי ישראלי מספיק איכותי (וגרשון היה טוב כשהיינו צריכים העונה).
עצוב לי כמו העזיבה של פלאניץ' ורוקאביצה ונטע, לא פחות.

עד כדי כך אהבתי אותו (מהרגע הראשון)

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
וגם אישיות אדירה.

עצוב לי כמו העזיבה של פלאניץ' ורוקאביצה ונטע, לא פחות.

עד כדי כך אהבתי אותו (מהרגע הראשון)
אני איתך.. מבאס ברמות

הסיבה ההגיונית היחידה לשחרור של דילן היא אם מצאו קיצוני זר מספיק איכותי שיחליף את אצילי. אני בספק גדול שזה המקרה

כובע קש אמר:
הסיבה ההגיונית היחידה לשחרור של דילן היא אם מצאו קיצוני זר מספיק איכותי שיחליף את אצילי. אני בספק גדול שזה המקרה
זה נראה לי בדיוק הכיוון.

שמצאו? כנראה שלא
שרוצים? אני בטוח
בוא נראה מה יהיה
לעשות להם בילד אפ זה מיותר, זה אותם חבר'ה שאחרי העזיבה של ברק בכר אמרו לעצמם "וואלה מסאי דגו, זה מה שהמועדון הזה צריך"

חבל מאוד. עדיף היה לשחרר את פיירו בשביל המחליף של אצילי ולא את דילן, אבל אם באמת אשתו לא התאקלמה
כאן אז אין מה לעשות.

שכחתם עם מי מתעסקים? "אשתו לא התאקלמה" זה הבן דוד של "בעיות משפחתיות של טוני".
מנסים להסיט את האש מאפקט הדומינו שנוצר החל ממהחתמה של דגו, העזיבה של אצילי, השאיפות של פאני וסבע והקולות של חזיזה.
מי שלא מבין שהכל קשור (לא סיבות חד חד ערכיות, אבל יש השפעה) יופתע כשיהיו התפתחויות שליליות עם שחקנים נוספים.

לא להאמין שהוא עוזב ופיירו העגל נשאר, גם את דניאל הייתי משחרר הרבה לפניו, דילן זאת החתמה אסטרטגית שתביא לנו שקט ב8 שנים הבאות ביחד עם שון. התנהלות הזויה של האשמדאי

Jerry אמר:
לא להאמין שהוא עוזב ופיירו העגל נשאר, גם את דניאל הייתי משחרר הרבה לפניו, דילן זאת החתמה אסטרטגית שתביא לנו שקט ב8 שנים הבאות ביחד עם שון. התנהלות הזויה של האשמדאי
מה הקשר אשמדאי? נראה לך שיענקל'ה מקבל החלטה אם לממש את האופציה על דילאן או לא? מה זה קשור אליו

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
מה הקשר אשמדאי? נראה לך שיענקל'ה מקבל החלטה אם לממש את האופציה על דילאן או לא? מה זה קשור אליו
נראה לך שהחליטו להשאיר את פיירו מסיבות מקצועיות?

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:
לא יודע ועדיין, לא הבנתי מה הקשר בין זה לבין יענקל'ה?

הרי עד אתמול כל האתרים יישרו קו על זה שמשלמים עליו את האופציה והעבירו הודעה כבר לקבוצה שלו.

אני לא נכנס מקצועית להחלטה אבל ברור לגמרי שזו החלטה של אלברמן

Jerry אמר:
KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

לחלוטין, אין לי שום ספק בזה שזו החלטה מקצועית של אלברמן. כמי שבחר להביא את פיירו, אני בטוח שאלברמן חושב שאפשר להוציא ממנו יותר

KevinDurant אמר:
Jerry אמר:

?
או שהוא מעורב בכל החלטה או שלא

אני גם לא חושב שזה שיקול של לחסוך כסף. בסוף על מי יותר קל לוותר על השחקן שכבר חתום פה או על שחקן שעדיין לא מימשת עליו את האופציה וכבר יש לך זר בעמדה שלו? בסוף בחיים לפעמים צריך לבחור בין ברירות רעות

הודעת פרידה מאד מרגשת.
שיהיה לו המון בהצלחה בהמשך.
עשה אחלה עונה פה.

ומסתבר שהוא באמת זה שלא רצה שתמומש האופציה, בגלל המשפחה.

https://www.instagram.com/p/Cs9jCwSMeIC/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

בהצלחה דילן! פתחת מדהים ואז הגיעה הפציעה והפריצה המטורפת של סק אבל היית שם בשבילנו כשהיינו צריכים אותך לאורך העונה כולל גולים חשובים מאוד נגד ק״ש וחדרה והופעה מדהימה נגד יובה בבית. תודה על הכל ובהצלחה 💚

מהבלמים הטובים שהיו פה.
ולא פחות חשוב - גבר אמיתי.
מקווה שישתדרג לקבוצה טובה. מגיע לו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה