ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
dsgreen4 אמר:עם איך שהשבועות האחרונים נראים מבחינת פציעות ועייפות, והיכולת במשחקים האחרונים בליגה.. הייתי מעדיף שהקמפיין האירופי ייגמר ושנוכל לחזור להתרכז רק בליגה.
גם ככה הקמפיין הזה היה בסדר עם צבירת נקודות ושערים וניצחון על יובנטוס.
הכי חשוב לשמור על התואר ולקחת אליפות שלישית ברציפות.
Daniel123 אמר:אין לנו סיכוי להוציא תיקו עם כ"כ הרבה חיסורים .
המשחק הזה לא מעניין אותי, שיעלו במטרה לא להתבזות ובטח שלא לשחק פתוח כמו בפאריז שאלוהים יעזור לנו ולברק בכר שאני מקווה שקיבל קצת שכל.
Judokan אמר:Daniel123 אמר:אין לנו סיכוי להוציא תיקו עם כ"כ הרבה חיסורים .
המשחק הזה לא מעניין אותי, שיעלו במטרה לא להתבזות ובטח שלא לשחק פתוח כמו בפאריז שאלוהים יעזור לנו ולברק בכר שאני מקווה שקיבל קצת שכל.
אם לא עולים בשביל לנצח, עדיף שיעלה הרכב שני ועל הזין המשחק והתוצאה. לא רואה שום ערך לתת לשחקנים להישחק עוד בשביל הפסד 1-0 או 2-0 עאלק מכובד.
lemmacantor אמר:אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
יותר מדי בכי ונהי. יש פה אנשים לא יודעים להנות מכדורגל. מאכזב.
greenguy אמר:lemmacantor אמר:אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
זה ממש לא נכון. כולנו נהנים אבל צריך להיות ריאלי. אם נעשה אירופה שלוש או ארבע שנים ברציפות נוכל גם להתחרות בשתי המסגרות וגם לרצות להגיע גבוה יותר. כרגע עם ההנהלה והבעלים שלא משחררים לנו תקציב וסגל ארוך זה יוצר בעיה רצינית.
בשביל להתחיל להנות מהמפעל צריך לבנות מסורת ותשתית הלוואי ויהיה נס ונוציא משהו מבנפיקה. לטעמי זה לא ריאלי בטח בהעדר עומק איכותי בסגל
עדיין כולנו מתפללים ומקווים לסנסציה והלוואי אמן שזה יקרהlemmacantor אמר:greenguy אמר:lemmacantor אמר:אני מפנים, אבל יש פה מלא אנשים בפורום שכל פעם שמגיעים לבתים, רוצים ישר שזה יגמר ושלא נתאמץ ושנתרכז בליגה. נשאלת השאלה למה צריך להגיע אם כך למעמד?
זה ממש לא נכון. כולנו נהנים אבל צריך להיות ריאלי. אם נעשה אירופה שלוש או ארבע שנים ברציפות נוכל גם להתחרות בשתי המסגרות וגם לרצות להגיע גבוה יותר. כרגע עם ההנהלה והבעלים שלא משחררים לנו תקציב וסגל ארוך זה יוצר בעיה רצינית.
בשביל להתחיל להנות מהמפעל צריך לבנות מסורת ותשתית הלוואי ויהיה נס ונוציא משהו מבנפיקה. לטעמי זה לא ריאלי בטח בהעדר עומק איכותי בסגל
זה בדיוק ככה בחלק גדול מהפורום ושוב חבל. עניין בניית המסורת לא תלוי בתוצאה מול בנפיקה. אם שחר ירצה לחרבן את הכל, הוא יחרבן בלי קשר לתוצאת המשחק.
אני גם מחכה כבר לגול שלו מ30 מטר שיבחר לשער השבוע.Nirgreen אמר:תחושה ששרי נותן את משחק חייו ומנצח על התזמורת
Kozmo אמר:אולי זה עומס הבלתי נגמר, אולי זה הפציעות, ואולי התוצאה מהמשחק האחרון נגד פסז, אבל אני חושב שאנשים לא מפנימים מספיק את חשיבות המשחק.
זה ליטרלי אחד המשחקים הגדולים וההיסטורים ביותר בתולדות מכבי באירופה בפרט ושל קבוצה ישראלית בכלל.
מעבר לזה שנצחון (וכל נקודה) בצ'מפיונס זה יוקרתי, יש לנו סיכוי ממשי להבטיח מקום 3 בבית מוות בצ'מפיונס ולהגיע לנוקאאוט באירופית.
מי יודע מתי נגיע לצ'מפיונס פעם הבאה? וגם אם כן, מי מבטיח לנו שגם אם אכן נעפיל, נגיע למשחק האחרון כשיש לנו על מה להלחם? בהתעלם מהקמפיין הנוכחי רק פעם אחת קבוצה ישראלית מתוך 5 פעמים סיימה במקום ה-3 והמשיכה את המסע לאירופית - מכבי ב2002, זהו.
יש לנו סיכוי לשחזר את ההישג המטורף הזה וחייבים לעשות הכל בשביל שזה ייקרה. מגיע לנו.
לשים הכל בצד ולבוא להלחם על המשחק הזה, לטרוף את הדשא, לעשות את המוות ביציעים כמו נגד הכוכב, פסז ויובה.