• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים לקראת יובנטוס

• יוצר הנושא יוצר הנושא benrey
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

benrey

מכונת תארים
נראה שאצילי חזיזה ולביא לא ישחקו בגלל הצום.
גולדברג מתלבט אם לצום או לא.
בתור חילוני קשה לי לשפוט, אבל בחיאת, הם משחקים וכנראה נוסעים בשבת, זה לא אפשרי לצום יום לפני או אחרי?

איזה מזל שיש לנו כל כך הרבה שלא צמים בקבוצה. עוד יתרון של קבוצה עם כל כך הרבה זרים ומתאזרחים.

בהנחה שדוד וגולדברג גם לא יצומו אז אפשר לעלות עם הרכב טוב.
5-3-2
ג'וש
קורנו גולדברג סק דילאן סונדגרן
מוחמד שרי אבופאני
פיירו דוד

ומהספסל יכולים לעלות לביא, אצילי, חזיזה, רוקאביצה וצ'יבוטה.

דווקא אתמול הזבלים האלה היו חייבים לחזור לנצח?

מפתיע שדין דוד לא צם
בכל מקרה יש את רוקאביצה וצ'יבוטה

לא היה קורה אסון אם שנה אחת הם לא היו צמים .
רק שלא נקבל שם בראש .
בלי חזיזה ולביא זה משמעותי מאוד .

לא בהרכב המשוער של בן דור דין. מאמין שהוא צם. וואלה אנחנו חייבים צם אחד שישחק ואנחנו בונים הרכב מעולה.

ההרכב שאני הייתי עולה איתו. מינימום ישראלים וגולדברג שלמיטב הבנתי כנראה לא צם.

Smurk אמר:
לא בהרכב המשוער של בן דור דין. מאמין שהוא צם. וואלה אנחנו חייבים צם אחד שישחק ואנחנו בונים הרכב מעולה.
אתה צריך רק שגולדברג לא יצום ואתה מעמיד הרכב שלם של זרים ופאני שהוא מצויין בהתחשב בנסיבות.

benrey אמר:
נראה שאצילי חזיזה ולביא לא ישחקו בגלל הצום.
גולדברג מתלבט אם לצום או לא.
בתור חילוני קשה לי לשפוט, אבל בחיאת, הם משחקים וכנראה נוסעים בשבת, זה לא אפשרי לצום יום לפני או אחרי?

נראה לי שאצילי לא יכול לפספס אף צום עד סוף ימי חייו אחרי מה שעשה :D

סתם, אני יודע שהבנות לא פחות אשמות, ואין טעם להיכנס לזה שוב.

זה קצת בעייתי לשחק עם סונדגרן כמגן בשיטת שלושה בלמים - הוא לא תומך מספיק התקפית, ולא יוכל לדעתי להיות לבד על האגף.
בנוסף, בשיטה הזאת ובהרכב הזה, אם לא הולך אז לא יילך, אין יותר מדי מה לשנות ( למעט חילוף )
מה שהיה טוב כשחזיזה היה מגן, זה נתן גמישות לעבור בקלות ל4-3-3.
מצד שני האלטרנטיבה היחידה לכנף ימין זה צ׳יבוטה אז לא בטוח שיש ברירה.

דרך אגב, יש סיכוי סביר שכולם בסוף ישחקו, והשחקנים לא יצומו ועושים תרגיל ליובנטוס.
לא אופתע.

Shocking4U אמר:

ההרכב שאני הייתי עולה איתו. מינימום ישראלים וגולדברג שלמיטב הבנתי כנראה לא צם.

אחלה הרכב.
כמובן שגם דוד במקום ניקי זה סבבה.

benrey אמר:
דרך אגב, יש סיכוי סביר שכולם בסוף ישחקו, והשחקנים לא יצומו ועושים תרגיל ליובנטוס.
לא אופתע.

קשה לי להאמין שעושים תרגיל, אני לא חושב שיובה יתכוננו אחרת אם חזיזה ואצילי משחקים במקום סק וניקיטה.

benrey אמר:
זה קצת בעייתי לשחק עם סונדגרן כמגן בשיטת שלושה בלמים - הוא לא תומך מספיק התקפית, ולא יוכל לדעתי להיות לבד על האגף.
בנוסף, בשיטה הזאת ובהרכב הזה, אם לא הולך אז לא יילך, אין יותר מדי מה לשנות ( למעט חילוף )
מה שהיה טוב כשחזיזה היה מגן, זה נתן גמישות לעבור בקלות ל4-3-3.
מצד שני האלטרנטיבה היחידה לכנף ימין זה צ׳יבוטה אז לא בטוח שיש ברירה.

לא אופתע.
לא מאמין בכלל שזה תרגיל. חזיזה ואצילי באמת אנשים שמחוברים למסורת ונטע מסתבר שגם התחזק בשנה ומשהו האחרונות וגם לא מעט שחקנים יותר שוליים כמו אליהו, רז מאיר וכו׳. היחיד שאני לא יודע אם הוא צם זה גולדברג כזה. ולגבי סונדגרן מסכים שהוא לא אידיאלי כמגן כנף בחמישה בהגנה אבל זה מה יש כרגע כשחזיזה צם ואני לא רוצה שם את צ׳יבוטה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=416389

אחרי הניצחון על מכבי תל אביב, מכבי חיפה ערכה היום (שני) את האימון המסכם שלה ונחתה בטורינו לקראת המשחק מול יובנטוס ביום רביעי במסגרת המחזור השלישי של ליגת האלופות. האימון אמש היה אימון שחרור קל, בו מאמן הכושר, אורי הראל, העביר הרצאה בנוגע לפציעות ועומסים עם דגש על דוגמאות מהמועדונים הבכירים בעולם.

אני לא יודע אם לצחוק או לבכות.

חזרה
למעלה