• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים והרכבים למשחק נגד בית''ר ירושלים

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

KevinDurant

נשיא המועדון
אני הולך על זה:
ג'וש
רז - גולדברג - סק - סונדגרן
פאני - מוחמד
דוד - סבע - אצילי
פיירו

חזיזה אני מספסל מקצועית, לגבי שרי וג'אבר זה לא ספסול בקטע "רע" אלא בקטע של לא יקרה כלום אם יעלו מהספסל ויתרמו משם כשצריך.

בול כמוך.
רז מאיר מגן שמאלי רק כי באמת אין אופציה אחרת

אהבתי את ההרכב ואת הרעיון לחזור לארבעה בהגנה, אני בעד, אבל יש לנו בעיה חמורה פה ששני המגנים לא תוקפים ולא יכולים לתת קרוס, וגם אצילי/ דין דוד לא בדיוק נותנים קרוסים אלא יותר חותכים לאמצע.

קורנו היה יכול לפתור לנו את הבעיה פה, חבל כלכך עם הצוות הרפואי הזה..

חזיזה באמת לא היה טוב בתקופה האחרונה, אבל דין דוד גם לא היה היסטרי, וגם כובש רק מהאמצע בדרך כלל.

בהתחשב בנסיבות הייתי נותן לחזיזה עוד צאנס ומשנה במידת הצורך בהמשך

הרכב טוב דוראנט למעט הבעיה במגינים שדלפיירו ציין.
באמת אולי עדיף לשים את חזיזה מגן שמאלי ולשנות לפי ההתפתחות במשחק.

חזיזה לא מוצא את עצמו כמגן שמאלי וזה מבלגן יותר מדי את המשחק לדעתי ועושה יותר נזק מתועלת.

אפשר להרוויח אותו מהספסל אחכ בכמה דרכים

הולך עם ההרכב של דוראנט למרות שלדעתי בכר לא יוותר על שרי. הייתי מוריד את חזיזה לספסל בדחיפות

כן בואו נחליש את הקבוצה עוד יותר עם הזיות כמו דוד באגף ופיירו, מספיק עם השטויות, לא ניקח אליפות עם פיירו, כן ניקח אליפות עם אצילי ודולב. פותח עם:
ג'וש, מאיר, גולדברג, דילן, דניאל, פאני, מוחמד, שרי, אצילי, חזיזה, סבע

Jerry אמר:
כן בואו נחליש את הקבוצה עוד יותר עם הזיות כמו דוד באגף ופיירו, מספיק עם השטויות, לא ניקח אליפות עם פיירו, כן ניקח אליפות עם אצילי ודולב. פותח עם:
היה להם שיתוף פעולה טוב כשדוד באגף ופיירו באמצע ומקסימום עושים חילוף ומכניסים את חזיזה ושרי טריים מהספסל עם מומנטום טוב מהקהל.

מנסים להציע רעיונות חדשים, מה שאתה מציע היה ונוסה כבר 10 משחקים ולא נותן פירות

אתה משחק נגד יריבה לא פשוטה אין זמן לניסויים בטח לא עם פיירו שרק בפורום הזה עדיין מאמינים בו, עדיין לא ראיתי את אצילי וסבע ביחד, אני רוצה את כל ארבעת השחקנים שלנו בהרכב ושיקבלו ביטחון ואני מבטיח לך שנחזור לנצח ולהראות טוב בטח כשקורנו יצטרף

Jerry אמר:
על פי מה לחזיזה מגיע לפתוח? הוא מסריח את הדשא מאז שחזר מהפציעה

Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
ולמה מגיע לפיירו? הוא מסריח את הדשא מאז אוגוסט

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
פיירו לא שיחק כבר כמה משחקים אז קשה להגיד שהוא הסריח את הדשא לאחרונה לעומת חזיזה למשל

Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
Jerry אמר:
בוא נגזים עוד קצת.
לא מחזיק ממנו, אבל בינתיים הוא לא משחק בערך 5 משחקים ואתה נראה כמו חרא.
נגד מכבי ת"א אגב הוא היחיד שטיפה ניסה בהתקפה והעיף שחקנים שלהם, רק שכל השחקנים מסביב החליטו שהם מתחפשים לילדות.
הוא לפחות יכול להשפיע על בלמים ולגרום לקצת בלאגן ברחבה לעומת שאר האופציות שלנו.
מדבר על פיירו שמסריח את הדשא, ואז רושם את רז מאיר וחזיזה בהרכב. סראשבקיר סראשבקיר

רז שון סק דניאל
עלי פאני שרי
חזיזה ניקיטה אצילי

לחזור להרכב הרגיל ולתת להם את הביטחון זו אמורה להיות המטרה הראשונה.

Ganjot אמר:
Jerry אמר:
Shocking4U אמר:
בוא נגזים עוד קצת.
נגד מכבי ת"א אגב הוא היחיד שטיפה ניסה בהתקפה והעיף שחקנים שלהם, רק שכל השחקנים מסביב החליטו שהם מתחפשים לילדות.
מדבר על פיירו שמסריח את הדשא, ואז רושם את רז מאיר וחזיזה בהרכב. סראשבקיר סראשבקיר
עם רז וחזיזה זכינו באליפויות, עם פיירו לא יהיה כלום, יותר דחוף לי להחזיר את חזיזה ואצילי לעניינים מאשר לתת לו דקות כי אני יודע שאין מה לבנות עליו בפלייאוף

DelPiero אמר:
אני בעד, אבל יש לנו בעיה חמורה פה ששני המגנים לא תוקפים ולא יכולים לתת קרוס, וגם אצילי/ דין דוד לא בדיוק נותנים קרוסים אלא יותר חותכים לאמצע.

אם אתה רוצה קרוסים אתה צריך להחזיר את חזיזה לאגף ימין

מבחינתי קודם כל צריך להחזיר את עלי להרכב הראשון ישחק או לא ישחק טוב
פאני לא יכול להיות לבד באמצע בין אם הוא נמצא לפני או לא שלושה בלמים.
צריך לסכל את ההתקפות של ביתר הרבה לפני שהחלוצים שלהם מגיעים למול הההנגה ההפקרתית של סק. שועה אספרייה וניקולסקו ימנעו מלהכנס איתו למאבק פיסי בעזרת תנועה חכמה
המפתח זה קודם כל להבין את זה ולנסות להנחיל את הלחץ אחרי איבוד כדור הרבה יותר מגבוהה בעזרת יותר שחקנים שנמצאים במעטפת של הרחבה ובפוזיציות נכונות לקחת כדורים.
פאני עלי ופוטנציאל גם לג'אבר.

ג'וש
רז שון סק סונדגרן
חזיזה מוחמד פאני אצילי
דוד פיירו

או -

ג'וש
רז שון סק סונדגרן
מוחמד פאני ג'אבר
חזיזה אצילי
דוד

כך או כך צריך לשנות מערך.

תפסיקו לשים את דוד הזין הזה בהרכב

אני מעדיף את קאחביץ מהנוער או פיירו/ניקיטה עליו
הבחור לא נותן פס והוא רק תוקע את המשחק.

דין דוד באגף זה שחקן פחות
מצד שני גם כשהוא משחק כחלוץ הוא מחמיץ או בנבדל ואז זה גם שחקן פחות.

Jerry אמר:
Ganjot אמר:
Jerry אמר:
בוא נגזים עוד קצת.
עם רז וחזיזה זכינו באליפויות, עם פיירו לא יהיה כלום, יותר דחוף לי להחזיר את חזיזה ואצילי לעניינים מאשר לתת לו דקות כי אני יודע שאין מה לבנות עליו בפלייאוף
גם עם עוואד זכינו באליפות, זה לא קשור, שמדברים על מי צריך לפתוח במשחק הקרוב צריך להסתכל על כושר נוכחי ולא איזה הישגים קבוצתיים הם השיגו בקריירה.
אני לא מדבר ספציפית אלייך גם, אני פשוט רואה הרבה אנשים שמשתמשים בהישגים קבוצתיים מהעבר כדי להגיד איזה שחקן יותר טוב וזה משגע אותי.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה