• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים והרכבים למשחק נגד בית''ר ירושלים

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Amit Green אמר:
Jerry אמר:
Ganjot אמר:
בוא נגזים עוד קצת.
לא מחזיק ממנו, אבל בינתיים הוא לא משחק בערך 5 משחקים ואתה נראה כמו חרא.
נגד מכבי ת"א אגב הוא היחיד שטיפה ניסה בהתקפה והעיף שחקנים שלהם, רק שכל השחקנים מסביב החליטו שהם מתחפשים לילדות.
הוא לפחות יכול להשפיע על בלמים ולגרום לקצת בלאגן ברחבה לעומת שאר האופציות שלנו.
מדבר על פיירו שמסריח את הדשא, ואז רושם את רז מאיר וחזיזה בהרכב. סראשבקיר סראשבקיר
עם רז וחזיזה זכינו באליפויות, עם פיירו לא יהיה כלום, יותר דחוף לי להחזיר את חזיזה ואצילי לעניינים מאשר לתת לו דקות כי אני יודע שאין מה לבנות עליו בפלייאוף
גם עם עוואד זכינו באליפות, זה לא קשור, שמדברים על מי צריך לפתוח במשחק הקרוב צריך להסתכל על כושר נוכחי ולא איזה הישגים קבוצתיים הם השיגו בקריירה.
אני לא מדבר ספציפית אלייך גם, אני פשוט רואה הרבה אנשים שמשתמשים בהישגים קבוצתיים מהעבר כדי להגיד איזה שחקן יותר טוב וזה משגע אותי.

מה שאתה אומר זה כל כך פשוט וברור שעצוב שיש אנשים שלא מבינים את זה.
לא רק שמעניין לי את התחת מה עשה שחקן כזה או אחר לפני שנה, מעניין לי את התחת מה הוא עשה בתחילת העונה גם.
היכולת של החודשיים-שלושה האחרונים של השחקן זה מה שמגדיר אותו ואת התרומה שלו כרגע ואם הוא צריך לפתוח או להיות בספסל או להיות בכלל מחוץ לסגל.

גם עם ארד וחבשי זכינו באליפות. מישהו פה היה רוצה שהם יפתחו?

ההרכב שהייתי פותח איתו מול ביתר גוש כהן רז מאיר סק גולדברג דניאל עלי מוחמד אבו פאני מחמוד ג’אבר אצילי חזיזה ופיירו שומר את שרי וסבע כגוקרים מהספסל רוצה קודם להחזיר תביטחון לחלק האחורי אנחנו סופגים יותר מידי שערים קלילים אז כרגע עדיף לתת עזרה לבלמים אם אמצע חזק למרות שזה לא נראה סקסי

Apoc אמר:
Amit Green אמר:
Jerry אמר:
עם רז וחזיזה זכינו באליפויות, עם פיירו לא יהיה כלום, יותר דחוף לי להחזיר את חזיזה ואצילי לעניינים מאשר לתת לו דקות כי אני יודע שאין מה לבנות עליו בפלייאוף
גם עם עוואד זכינו באליפות, זה לא קשור, שמדברים על מי צריך לפתוח במשחק הקרוב צריך להסתכל על כושר נוכחי ולא איזה הישגים קבוצתיים הם השיגו בקריירה.
אני לא מדבר ספציפית אלייך גם, אני פשוט רואה הרבה אנשים שמשתמשים בהישגים קבוצתיים מהעבר כדי להגיד איזה שחקן יותר טוב וזה משגע אותי.

מה שאתה אומר זה כל כך פשוט וברור שעצוב שיש אנשים שלא מבינים את זה.
לא רק שמעניין לי את התחת מה עשה שחקן כזה או אחר לפני שנה, מעניין לי את התחת מה הוא עשה בתחילת העונה גם.
היכולת של החודשיים-שלושה האחרונים של השחקן זה מה שמגדיר אותו ואת התרומה שלו כרגע ואם הוא צריך לפתוח או להיות בספסל או להיות בכלל מחוץ לסגל.
לפי היכולת בחודשיים האחרונים, אז למי כן מגיע לפתוח בהרכב? אין לך אפילו 5 כאלה- ולא רק להרכב שלנו..
לכן צריך כמה עקרונות פשוטים:
1. לחזור לבסיס, כמה שיותר שחקנים בעמדות המקור שלהם, לדוגמא אם חזיזה פותח אז רק בשמאל בהתתקפה ולא שום וריאציה, אם דינדה אז רק בחוד וכו'.
2. המערך שעבד לנו הכי טוב 4-3-3
3. חיזוק האמצע- אין ברירה. עלי חייב לפתוח, הייתי שוקל בפתיחת המשחק אפילו עלי-פאני-ג'אבר- עם הנחייה ברורה להתמקד בלחץ, חטיפות כדור ושליטה בקצב המשחק.
4. לחילופין אם רק 2 קשרים יותר הגנתיים אז עדיפות לסבע על שרי.

עולה בול עם הרכב כמו שלך אבל אני די בטוח שברק יעלה ככה:
גוש
רז שון סק דניאל
פאני עלי
דולב שרי אצילי
דין

נקווה לראות קבוצה קומפקטית בלי מרווחים של קילומטר בין הקישור להגנה או להתקפה. ולחזור דחוף לקו 4!! אני מחזיר את דילן ושון

Shocking4U אמר:

עם ארד בהחלט סתם שרפו אותו

להגיד שעם עוואד וחבשי זכינו באליפות זו דמגוגיה

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:

לא סתם שרפו אותו. הוא היה חלש מאוד שנתיים. וחבשי היה הבלם הפותח במקום ארד בשליש הראשון של העונה של בכר

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:

לא סתם שרפו אותו. הוא היה חלש מאוד שנתיים. וחבשי היה הבלם הפותח במקום ארד בשליש הראשון של העונה של בכר

כן זה לא ככ הלך. גם חיימוב שיחק כמה משחקים

היה חלש כמו שנטע היה חלש. סבל מפציעה ולא נתנו לו לחזור לסורו, נתן משחקים טובים וטעות אחת היה שלושה משחקים בחוץ. שער עצמי לא באשמתו נגד לימסול יוצא במחצית. אמרתי כמה פעמים. אם לסונגרן היו קוראים ארד היה יוצא במחצית. שרפו אותו

RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:

היה חלש כמו שנטע היה חלש. סבל מפציעה ולא נתנו לו לחזור לסורו, נתן משחקים טובים וטעות אחת היה שלושה משחקים בחוץ. שער עצמי לא באשמתו נגד לימסול יוצא במחצית. אמרתי כמה פעמים. אם לסונגרן היו קוראים ארד היה יוצא במחצית. שרפו אותו
חיימוב לא היה בתקופה של בכר

Shocking4U אמר:
RakMaccabi31 אמר:
Shocking4U אמר:

חיימוב לא היה בתקופה של בכר
כל הזמן מתבלבל בשוערי המשנה האלה שבאו והלכו.. כמובן זה היה גלזר שקיבל דקות והיה בעיקר שותף לספגיות מביכות ופחות להרוויח נקודות

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה