הם זיינו אותנו באמצע במשחק הקודם ובנס לא הפסדנו. לעלות רק עם קשר אחד ועם כל הרביעייה ההתקפית זה להתאבד
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
The real Tsepo אמר:פאני חייב לפתוח בכל מקרה, גאבר אחרי משחקי נבחרת ועלי לא כשיר במאה אחוז. פאני מורחק בשלישי. הייתי עולה עם עלי ופאני כי הוא באמת פחות טוב כקשר אחורי
Daniel123 אמר:The real Tsepo אמר:פאני חייב לפתוח בכל מקרה, גאבר אחרי משחקי נבחרת ועלי לא כשיר במאה אחוז. פאני מורחק בשלישי. הייתי עולה עם עלי ופאני כי הוא באמת פחות טוב כקשר אחורי
נו אז מה אם הוא אחרי משחק נבחרת?
נגד קוסבו אם אני לא טועה הוא לא שיחק בכלל, ואתמול שיחק רק מחצית.
בכיף הוא יכול לתת 90 דקות ביום שבת.
Jerry אמר:מי ישים לך 5? לבאר שבע יש התקפה בינונית. מה שכן הקישור שלהם יעשה שמות באין קישור כזה, ראינו אותם דורסים אותנו באמצע כבר במשחק הקודם בבית, הם קבוצה אפורה ויעילה ומזכירים לי את גרמניה ב2021 עם ואן לוון ודור פרץ, הייתי עולה עם סבע חלוץ וההתקפה הרגילה, ג'אבר ומוחמד באמצע, 3 בלמים כשחזיזה מגןhezildo אמר:Apoc אמר:לעלות בלי קישור אחורי. גם ככה זה פיקציה אצלנו, בטח בלי מוחמד.
ג'וש
קורנו גרשון סק סונדגרן חזיזה
ג'אבר
אצילי שרי סבע
פיירו
אתה רוצה לקבל 5?
KevinDurant אמר:אני לא עולה עם שלישיית קישור מולם בחיים, בטח לא בבית.
לעבור לשלישיית קישור זה בדיוק כמו המשל עם לריב עם מטומטם. צריך לגרור אותם למשחק שלנו ולא להפך.
אנחנו צריכים להוריד את האיכות שלנו ולוותר על היתרונות שלנו על המגרש?
כן הייתי פותח עם פאני/עלי וג'אבר, אבל לא עם שלישיית קישורSmile אמר:KevinDurant אמר:אני לא עולה עם שלישיית קישור מולם בחיים, בטח לא בבית.
לעבור לשלישיית קישור זה בדיוק כמו המשל עם לריב עם מטומטם. צריך לגרור אותם למשחק שלנו ולא להפך.
אנחנו צריכים להוריד את האיכות שלנו ולוותר על היתרונות שלנו על המגרש?
צריך לעשות התאמות ליריבה ולחוסרים שלך.
אין לך את עלי בקישור, לתת לפאני להיות האחורי זה לשחק באש.
אפשר להמר התקפית ולעלות עם פאני וגאבר שניהם 50:50
אבל אם ב"ש יבואו לשלוט באמצע אנחנו נצליח לצאת רק למעברים מהירים.
Apoc אמר:לעלות בלי קישור אחורי. גם ככה זה פיקציה אצלנו, בטח בלי מוחמד.
ג'וש
קורנו גרשון סק סונדגרן חזיזה
ג'אבר
אצילי שרי סבע
פיירו