• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיבורים והרכבים משוערים לקראת אולימפיאקוס ברביעי

• יוצר הנושא יוצר הנושא KevinDurant
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Apoc אמר:
אולימפיאקוס שעולה על כל הליגה פה בכל פרמטר יבואו ללחוץ אותנו, אני בהלם.
גם ככה באים מולם בקטע של אין מה להפסיד.

אנחנו מדברים על קבוצה מהליגה היוונית כן?
אם היתה לנו הגנה קצת יותר טובה היה לי יותר ביטחון שאפשר לעשות משהו .
שאין קשר אחורי ואין בלם רק מקווים שלא נתבזה .

יציע האורחים נפתח למכירה לאוהדים שלנו
הזוי שקבוצה כמו אולימפיאקוס לא מגיעים אוהדים למשחק חוץ באירופה ועוד בישראל שזה קל"ב

MHFC4EVER אמר:
הזוי שקבוצה כמו אולימפיאקוס לא מגיעים אוהדים למשחק חוץ באירופה ועוד בישראל שזה קל"ב
הבנתי שגם בליגה הם לא ממלאים איצטדיון שלם

SaTla אמר:
MHFC4EVER אמר:
הבנתי שגם בליגה הם לא ממלאים איצטדיון שלם

זה נכון

Daniel123 אמר:
https://sports.walla.co.il/item/3518700

גם המאמן היווני כבר הבין באיזו רמה ההגנה שלנו .
יבוא ללחוץ אותנו .

הוא פורטוגלי.

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
ממשיך עם שלישיית קישור, שאחד מתוכה מתופקד לסייע באגף שמאל לקורנו.

ג'וש, קורנו, פלאניץ', גולדברג, סונדגרן, עלי, פאני, ג'אבר (או נטע אם לא כשיר), אצילי, שרי, ניקיטה (אלא אם איכשהו יש להם אמונה שההופעה של פיירו היום נבעה ממה שקרה ליתר הקבוצה)
אני לא מוותר על חזיזה במשחק כזה ואי אפשר לשחק עם אצילי/שרי בכנף שמאל, זה לאבד אותם לגמרי

אין לחזיזה מה למכור במשחק מול יריבה אירופית. כל הטריקים והשטיקים שלו נסגרים בקלילות ברמות האלה.

שרי ואצילי לא צריכים ולא חייבים לשחק באגף שמאל במשחק כזה, אפשר גם לשחק במערך לא סימטרי במשחק כזה בלי קיצוני בשמאל. כמו ששיחקנו מול פיינורד בבית בליגה האירופית שנה שעברה עם רביעיית קישור אמצע שאחד מהם כל הזמן לקח לכיוון שמאל

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
ממשיך עם שלישיית קישור, שאחד מתוכה מתופקד לסייע באגף שמאל לקורנו.

ג'וש, קורנו, פלאניץ', גולדברג, סונדגרן, עלי, פאני, ג'אבר (או נטע אם לא כשיר), אצילי, שרי, ניקיטה (אלא אם איכשהו יש להם אמונה שההופעה של פיירו היום נבעה ממה שקרה ליתר הקבוצה)
אני לא מוותר על חזיזה במשחק כזה ואי אפשר לשחק עם אצילי/שרי בכנף שמאל, זה לאבד אותם לגמרי

אין לחזיזה מה למכור במשחק מול יריבה אירופית. כל הטריקים והשטיקים שלו נסגרים בקלילות ברמות האלה.

שרי ואצילי לא צריכים ולא חייבים לשחק באגף שמאל במשחק כזה, אפשר גם לשחק במערך לא סימטרי במשחק כזה בלי קיצוני בשמאל. כמו ששיחקנו מול פיינורד בבית בליגה האירופית שנה שעברה עם רביעיית קישור אמצע שאחד מהם כל הזמן לקח לכיוון שמאל

לא מסכים בכלל. יש לו דריבל מצוין זה לא טריקים ושטיקים. דווקא נגד שחקנים שמעולם לא שיחקו נגדו זה יכול לעבוד אפילו יותר טוב מאשר שחקנים שמשחקים איתו באותה הליגה שלוש עונות ויותר. לא מוותר עליו במשחק כזה.

לגמרי פייר. סבירות של 99% שהוא יפתח, אז גם נוכל לבחון את הדריבל שלו ברמה האירופית בלייב סמנופף

ההרכב המסתמן לפי בן דור
352
פלאניץ' גולדברג וסונדגרן בלמים
לביא ומוחמד/פאני בקישור
חזיזה וקורנו בכנפיים
שרי מתחת לדוד ואצילי

עוד הפעם הוא יעשה שטויות וישחק עם אצילי חצי חלוץ?
עוד הפעם חזיזה על כל הכנף?
לא נמאס לו להמציא את הגלגל אה
איזה מאמן מייאש אלוהים ישמור

שוב פעם מתכנן להציב שחקנים לא בעמדות שלהם .
ואם זה לא מספיק הביאו חלוץ ב 1.6 מיליון יורו במיוחד שיעזור באירופה והוא פותח על הספסל בכלל .
אין מילים .

רונן22 אמר:
ההרכב המסתמן לפי בן דור
352
לביא ומוחמד/פאני בקישור
חזיזה וקורנו בכנפיים
שרי מתחת לדוד ואצילי
זה הרכב שגם יכול לשחק בקלות 4-3-3 שהוא אוהב.
לדעתי אחרי הגול הראשון או השני הוא יעבור לזה

צריך הרבה מזל וערמומיות כדי לעבור את אולימפיאקוס, לצערי המשחק נגד הגמלים הראה לנו שוב את חובר האיזון והיציבות בקבוצה בעיקר בין שתי המחציות,חוסר היציבות מתבטא בעיקר בהגנה(משחק הלחץ ומרכז הגנה) וגם זה שהמחליפים עולים כל כך רע למשחק. הייתי עולה עם ניקיטה לנסות לגנוב גול ממהירות.
בכל מקרה אנחנו שווים ספיגה כל משחק אז ככה שצריך נס

בקיצור מה יש לנו למכור במשחק? להתפלל ששחקני ההתקפה שלנו יבריקו. מההגנה לאף אחד אין ציפיות, גם לא במערך של 3 בלמים. שום דבר לא השתנה
הביאו 2 מגנים זרים ועולים עם 3 בלמים. מגן אחד ישחק כקיצוני ואחד כבלם

רונן22 אמר:
ההרכב המסתמן לפי בן דור
352
לביא ומוחמד/פאני בקישור
חזיזה וקורנו בכנפיים
שרי מתחת לדוד ואצילי

באיזה עולם זה הגיוני שנטע מובטח בהרכב וההתלבטות של הצוות המקצועי היא בין אבו פאני לעלי מוחמד? מה הצוות המקצועי רואה שרוב הקהל לא?

בכר מתעקש על לביא בתקווה שהוא ירוויח אותו בהמשך
אין לו 6 אחר בסגל. מוחמד ופאני זה קישור הרפתקני ולא מאוזן. אני אומנם מעדיף את פאני ומוחמד כצמד מאשר את לביא בהרכב, אבל פאני ומוחמד זה לא הפיתרון. אנחנו צריכים להתחזק ב-6 איכותי

greenguy אמר:
הייתי עולה עם ניקיטה לנסות לגנוב גול ממהירות.

שווה להעלות כמחליף כשאולימפיאקוס ימותו מהלחות כאן

אומנם האקלים היווני הכי קרוב לישראלי, אבל עדיין נראה לי שזה ישחק לטובתנו

לא הייתי עולה עם 3 בלמים, הייתי משחק על החוזקות שלנו ובמערך שהקבוצה רצה איתו רוב העונה ומנסה להוציא תוצאה טובה בבית. אין לנו 3 בלמים נורמליים ולא הייתי עכשיו ישר מתחיל לשחק עם סונדגרן ועם התפקוד שלו.

4-3-3 קלאסי:

https://imgur.com/a/0iSgLQ1

חזרה
למעלה