יום רביעי ב20:00 גמר גביע הטוטו נגד היריבה בצהוב ומשחק אחרון של שרי בירוק לזמן הקרוב
איך הייתם עולים? רוטציה רחבה או ללכת על ההרכב הכי חזק?
איך הייתם עולים? רוטציה רחבה או ללכת על ההרכב הכי חזק?
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
לא היית מנסה להכניס בחזרה את סונדגרן? לתת לליאור קצת מנוחה? לא להעמיס יותר מדי על גוני שעבר מלא לשחק בכלל ל90 דקות כל משחק?רק מכבי אמר:עולה עם הרכב חזק ככל האפשר.
את הרוטציה ייעשו בגביע מול כפ"ס.
אם היה משחק ליגה אחרי הטוטו, הייתי שוקל לעשות רוטציה. אבל פתרו את העניין.
הייתי עולה כמו שעלינו במשחק האחרון נגדם, עם גוני במקום ג'אבר, בתקווה שעלי יבריא והכל בסדר.
כל עוד אין שחקן מסוים שמתלונן על עומס או מרגיש עייף, שאז זה מאלץ שינוי כלשהו כמובן.
ליאור חזר ממנוחה במשחק האחרון (מהצהובים) ומשחק אחרי זה הוא יוכל לנוח נגד כפ''ס.Shocking4U אמר:לא היית מנסה להכניס בחזרה את סונדגרן? לתת לליאור קצת מנוחה? לא להעמיס יותר מדי על גוני שעבר מלא לשחק בכלל ל90 דקות כל משחק?רק מכבי אמר:עולה עם הרכב חזק ככל האפשר.
הייתי עולה כמו שעלינו במשחק האחרון נגדם, עם גוני במקום ג'אבר, בתקווה שעלי יבריא והכל בסדר.
כל עוד אין שחקן מסוים שמתלונן על עומס או מרגיש עייף, שאז זה מאלץ שינוי כלשהו כמובן.
Shocking4U אמר:לא היית מנסה להכניס בחזרה את סונדגרן? לתת לליאור קצת מנוחה? לא להעמיס יותר מדי על גוני שעבר מלא לשחק בכלל ל90 דקות כל משחק?רק מכבי אמר:עולה עם הרכב חזק ככל האפשר.
את סייף אתה מוציא ומכניס את עלי במקום?רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:לא היית מנסה להכניס בחזרה את סונדגרן? לתת לליאור קצת מנוחה? לא להעמיס יותר מדי על גוני שעבר מלא לשחק בכלל ל90 דקות כל משחק?רק מכבי אמר:עולה עם הרכב חזק ככל האפשר.
ליאור לא שיחק מול סכנין בגלל צהובים, העומס עליו פחות. וגם היום מסאיי לא שחק אותו מידי.
דניאל חזר מפציעה, צריך לשלב אותו בהדרגה, לא לזרוק אותו בהרכב במשחק השני מאד החזרה, בטח במשחק עם קצב גבוה.
אם מרגישים שגוני בסדר, ולפחות תמיד טענו שהכושר הגופני שלו טוב, אז הוא אמור להסתדר, נעדיף למשוך אותו עוד קצת.
בסוף כמה ימים אחרי זה יש גביע, ושם כבר תהיה רוטציה מאוד רחבה, וייתנו להם לנוח.
מסאיי עשה כמה חילופים גם היום של חישובי דקות, ולכן אני מאמין שיהיה בסדר מהבחינה הזו.
Shocking4U אמר:את סייף אתה מוציא ומכניס את עלי במקום?רק מכבי אמר:Shocking4U אמר:לא היית מנסה להכניס בחזרה את סונדגרן? לתת לליאור קצת מנוחה? לא להעמיס יותר מדי על גוני שעבר מלא לשחק בכלל ל90 דקות כל משחק?
ליאור לא שיחק מול סכנין בגלל צהובים, העומס עליו פחות. וגם היום מסאיי לא שחק אותו מידי.
דניאל חזר מפציעה, צריך לשלב אותו בהדרגה, לא לזרוק אותו בהרכב במשחק השני מאד החזרה, בטח במשחק עם קצב גבוה.
אם מרגישים שגוני בסדר, ולפחות תמיד טענו שהכושר הגופני שלו טוב, אז הוא אמור להסתדר, נעדיף למשוך אותו עוד קצת.
בסוף כמה ימים אחרי זה יש גביע, ושם כבר תהיה רוטציה מאוד רחבה, וייתנו להם לנוח.
מסאיי עשה כמה חילופים גם היום של חישובי דקות, ולכן אני מאמין שיהיה בסדר מהבחינה הזו.
משחק חשוב מאוד לדעתי, מעבר לזה שזה תואר ואם אתה כבר בגמר תיקח אותו, אם אתה לוקח את המשחק על הראש שלהם אתה קובר אותם ומוריד להם את הביטחון בצורה רצינית ואם אתה מפסיד זה יכול להפוך את הקערה עלינו, צריך להמשיך עם המומנטוםJudokan אמר:אחלה זמן לעשות רוטציות הגנה במשחק חסר חשיבות אמיתית. לחלק את הרוטציות בין המשחק הזה לבין כפר סבא (שם אפשר לתת למחליפי ההתקפה לשחק).
אני הייתי עולה מול הצהבת עם:
כיוף, קנדיל, סונדגרן, גרשון, פיינגולד, סייף, נאור, מוחמד, שרי, רפאלוב, דוד
benrey אמר:אין הארכה במקרה של תיקו נכון? ישר פנדלים
KevinDurant אמר:משחק חשוב מאוד לדעתי, מעבר לזה שזה תואר ואם אתה כבר בגמר תיקח אותו, אם אתה לוקח את המשחק על הראש שלהם אתה קובר אותם ומוריד להם את הביטחון בצורה רצינית ואם אתה מפסיד זה יכול להפוך את הקערה עלינו, צריך להמשיך עם המומנטוםJudokan אמר:אחלה זמן לעשות רוטציות הגנה במשחק חסר חשיבות אמיתית. לחלק את הרוטציות בין המשחק הזה לבין כפר סבא (שם אפשר לתת למחליפי ההתקפה לשחק).
ברגע שאתה משחק נגד מכבי ת''א זה משחק חשוב.Judokan אמר:KevinDurant אמר:משחק חשוב מאוד לדעתי, מעבר לזה שזה תואר ואם אתה כבר בגמר תיקח אותו, אם אתה לוקח את המשחק על הראש שלהם אתה קובר אותם ומוריד להם את הביטחון בצורה רצינית ואם אתה מפסיד זה יכול להפוך את הקערה עלינו, צריך להמשיך עם המומנטוםJudokan אמר:אחלה זמן לעשות רוטציות הגנה במשחק חסר חשיבות אמיתית. לחלק את הרוטציות בין המשחק הזה לבין כפר סבא (שם אפשר לתת למחליפי ההתקפה לשחק).
כל אחד מחמשת המשחקים האחרים שיש לנו בתקופה הקרובה חשוב בעיניי משמעותית יותר מזה.
תואר זה נחמד והכל, אבל אף אחד לא זוכר ולא אכפת לו ממי שזכה בגביע הטוטו.
וגם בוא, זה לא שהצעתי הרכב של נוער + שרי
Kozmo אמר:עולה עם ההרכב הכי חזק שיש, אין מקום לרוטציות פה. יש כמה ימים אחרי זה כפר סבא, שם יהיה אפשר להביא מנוחה.
נכון שזה רק שוקו, אבל כן, זה עוד תואר, שזכייה בו תוסיף בטחון לדגו ולצוות המקצועי וכמובן לשחקנים הצעירים, וזה כמובן יכול ליצור/להמשיך מומנטום חיובי/שלילי.
כובע קש אמר:Kozmo אמר:עולה עם ההרכב הכי חזק שיש, אין מקום לרוטציות פה. יש כמה ימים אחרי זה כפר סבא, שם יהיה אפשר להביא מנוחה.
נכון שזה רק שוקו, אבל כן, זה עוד תואר, שזכייה בו תוסיף בטחון לדגו ולצוות המקצועי וכמובן לשחקנים הצעירים, וזה כמובן יכול ליצור/להמשיך מומנטום חיובי/שלילי.
חושב כמוך