ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אני מקווה שהוא לא חושב לפתוח עם ניצן
גם שם לא. כי זה ינרמל להמשיך איתו בגביע בשלבים מאוחרים יותררק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני מקווה שהוא לא חושב לפתוח עם ניצן
הגזמת. ייעשה את זה בגביע מול כפ''ס
Shocking4U אמר:גם שם לא. כי זה ינרמל להמשיך איתו בגביע בשלבים מאוחרים יותררק מכבי אמר:Shocking4U אמר:אני מקווה שהוא לא חושב לפתוח עם ניצן
הגזמת. ייעשה את זה בגביע מול כפ''ס
Judokan אמר:אם קאסה באמת חתם, אני פותח איתו בלי שום סנטימנטים ליד גוני נאור או סייף במשחק מחר
רק מכבי אמר:Judokan אמר:אם קאסה באמת חתם, אני פותח איתו בלי שום סנטימנטים ליד גוני נאור או סייף במשחק מחר
מוגזם. להעלות שחקן שעבר טלטלה רגשית ביומיים האחרונים, שלא עשה אימון אחד עם הקבוצה, לפתוח איתו? מוגזם.
לדעתי לא בטוח בכלל שאפשר לרשום אותו בזמן. אבל אם כן, לא פוסל לשלב אותו ברגע מסוים במשחק, אבל לא פותח איתו.
וגם ברור שהמשחקים הראשונים פה קריטיים כי יש עליו אלף עיניים, צריך לדעת לשלב אותו בחכמה. לזרוק אותו ככה זה הכי לא חכמה שיש.
כמובן שפותח איתו מול כפ''ס.
יספיקו לרשום, הוא יהיה בסגל.hezildo אמר:לא נראה לי שהספיקו לרשום את קאסה למשחק הזה.
מוחמד חולה, גוני יצטרך שוב לפתוח.
Shocking4U אמר:לא הייתי זורק אותו לא היום ולא נגד ב״ש בטרנר. שיכנס לעניינים לאט שילמד להכיר את הקבוצה ואת המאמן. גם בקטמון הוא עוד לא היה באנקר בהרכב אין סיבה שצריך לרוץ איתו על ספידים בגלל הציפיות. זה להעמיס יותר מדי על הילד.