• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיון תקשורת

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חייב להגיד שנהנתי מהשידור של שפיגלר וגוטמן, פי 1000 עדיף על שני הפנסיונרים ששידרו במשחקים הקודמים שאותם אני באמת לא יכול לשמוע.

benrey אמר:
חייב להגיד שנהנתי מהשידור של שפיגלר וגוטמן, פי 1000 עדיף על שני הפנסיונרים ששידרו במשחקים הקודמים שאותם אני באמת לא יכול לשמוע.

שדרוג מטורף. נדב יעקובי חתיכת מביך עם שאגת השארון שלו, ושגיא כהן זה חלאה.

benrey אמר:

שפיגלר יודע לשדר רגעים גדולים בצורה מעולה. הבעיה שלו היא שהוא מנסה להפוך יותר מדי רגעים לרגעים גדולים גם כשהם לא כאלה אבל אני מעדיף אותו על יעקבי. גוטמן עדיף משמעותית על שגיא כהן

בגלל שאני גר בחול אני רואה שידורים באינטרנט ומשחקים באירופה אני רואה תמיד עם שדרים לא ישראלים. וזה כלכך מרענן!

אוהב במיוחד שדרים מבריטניה כי הם אוהבים אנדרדוג אז הם תמיד מפרגנים לנו הרבה אבל בלי קשר הם יודעים להעביר שידור עם מינון בריא של נתונים, רגעי התלהבות וגם קצת שקט כשצריך.

לטעמי בארץ מביאים פשוט את מי שיודע לעשות רעש טוב כי זה תופס, בגלל זה כמו שציינו פה שפיגלר מחפש כותרות מכל דבר הכי מפגר. אגב, יש לי בראש מלא רגעים של שפיגלר מאונן על זהבי בשידור ממש אז קשה לי לסמפט אותו.

כשיש את שלמייה פרשן בגביע וכאלה אני מעדיף לשים על מיוט, לא יכול לשמוע את הבן אדם ואם הייתי עובד בערוץ טלוויזיה בחיים לא היה לי אומץ לתת לו מיקרופון.

שפיגלר בהשוואה למאיר איינשטיין או הימים בהם ארבל עוד היה טוב זה בדיחה, גם לרמי וויץ היו ימים שאהבתי אותו האמת.

שגיא כהן ונדב יעקבי עדיין שם בשביל הנוסטלגיה לדעתי, כי הם השריד האחרון מהחברה של מודי בראון ז"ל שכמוהו באמת לא יהיה אף אחד. לא חושב שמישהו באמת רוצה לשמוע אותם עדיין..

lemmacantor אמר:
וייץ היה מושלם עכשיו לשדר את הקמפיין הזה.
מה? הבן אדם נרדם ומרדים באמצע שידור.
זמנו עבר מזמן

Shocking4U אמר:
כובע קש אמר:
MHFC4EVER אמר:
נמצא אחד מהמדליפים לוויס:

https://sport1.maariv.co.il/israeli-soccer/ligat-haal/article/968160/

המחליף של בכר
לא תודה

אני גם לא הייתי רוצה לראות אותו מאמן ראשי פה, אבל לדעתי זה מה שיהיה.

אלברמן אמר באיזשהו ראיון שהתכנון הוא שהמחליף של בכר יהיה מישהו מתוך המערכת אז הגיוני שהוא התכוון לצרפתי

שתבינו על איזה סוג של אתרוג תקשורתי אנחנו מדברים

בן דור אמר היום שלא צריך להביא את כנעאן כי מאור לוי שחקן יותר טוב ממנו אם רק יתנו לו הזדמנות

https://www.youtube.com/watch?v=M4zw8hZGX00

1) לא יודעים להבדיל בין יונייטד לאולימפיאקוס
2) לא יודעים שמקום שלישי יקנה מקום בטופ 32 של הליגה האירופית ולא שמינית גמר.
3) חושבים שמקום 3 בשלב הבתים באלופות הישג הסטורי, למרות שמכבי חיפה סיימה במקום הזה לפני 20 שנה.

מקצוענים!

היה קצת משעמם, אז בוא ננפח קצת ליכלוכים...
ד.ב.ד בהנפצה התורנית..
כאילו לא יודעים מי ה"שחקנ(ים) ששמים עצמם מעל הקבוצה"...

זה מצחיק שבכותרת מצד אחד רשום שיש שחקנים ששמים את עצמם מעל הקבוצה ואז שורה מתחת גורמים בקבוצה אומרים שאצילי מעל הליגה

מי שם את עצמו מעל הקבוצה? זה חדר הלבשה הכי בריא שזכור לי אי פעם.

lemmacantor אמר:
מי שם את עצמו מעל הקבוצה? זה חדר הלבשה הכי בריא שזכור לי אי פעם.

בחדר הלבשה כן,
אבל אבו פאני משחק בשביל עצמו, וויס טוען שהכוונה הייתה לפרצופים/התנהגויות חריגות של אצילי, פיירו וסאן

יש לעיתים יהירות וזלזול, אבל סך הכל חדר הלבשה מאוד בריא. בכר עצמו משדר יהירות לא פעם.

כתבה ראשית בוואלה ספורט על המשחק היום: "כיצד הפכה מכבי חיפה לצ'ילבה הגדולה ביותר של ב"ש"
לאן עוד נתדרדר

למה התקשורת מתעסקת כל היום במי עולה במשחקי כדורגל עם דגל גאווה ומי לא?
בסוף זה מה שלקחנו מהמונדיאל כאילו? את מי זה מעניין אם הדעה האישית של קייס גאנם לא תואמת את ערכיה של תנועת הנוער הגאה? (אני בשוק, בשוק פשוט, מטורף)
מביכים לאללה.

חזרה
למעלה