• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

דיון תקשורת

• יוצר הנושא יוצר הנושא lemmacantor
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Judokan אמר:
מדקה 70 רציתי לדחוף לו גרב לגרון.
נכנס שם למוד נאחס מהגדולים בהיסטוריה

ואז נזכרתי שזניט-תל אביב זה לא הקרמה שלנו

עברנו מיליון נאחסים כאלה ואחרים, בטח באירופה. אני הייתי לחוץ גם ב - 3:0.

מי שאומר שלא רעדו לו הביצים כשארד וסאן עלו מהספסל משקר

גם חילוף כזה, שזה נטו הגנתי ומזמין צימוק והתעוררות. -)
רק בגול של אבו פאני נרגעתי.

איך קוראים לכתב הזה עם הקול הצרוד הגבוהה שכל הזמן חופר במסיבות עיתונאים של מכבי?

lemmacantor אמר:
רמי וייץ הקמע שלנו.

אבל למה כל המשחק הוא חופר רק על עצמו? "שידרתי את ה-3-3 לפני 20 שנה, שידרתי את הפועל ת"א, אני ואני ואני".
הוא מתחיל להיות יותר מעיק מיורם ארבל.

lemmacantor אמר:
גם חילוף כזה, שזה נטו הגנתי ומזמין צימוק והתעוררות. -)
רק בגול של אבו פאני נרגעתי.
זה היה יותר כפוי מאשר מתוכנן לדעתי. קורנו וחזיזה עשו קילומטרז' מטורף 70 דקות ועוד חזיזה ספג שם מכה, לא הייתה ברירה

וואלה, חושב שהיה יותר מקום לפרגון על המשחק אתמול. מרבית תקשורת הספורט שמה זרקור על אצילי, במקום להתעסק בדבר שבשבילו היא קיימת. אתמול היה אחד המשחקים הגדולים של קבוצה ישראלית באירופה, בטח בחוץ, וזה עבר כמו משחק ליגה מרשים.

ברק.י אמר:
וואלה, חושב שהיה יותר מקום לפרגון על המשחק אתמול. מרבית תקשורת הספורט שמה זרקור על אצילי, במקום להתעסק בדבר שבשבילו היא קיימת. אתמול היה אחד המשחקים הגדולים של קבוצה ישראלית באירופה, בטח בחוץ, וזה עבר כמו משחק ליגה מרשים.
ממתי מעניין אותם כדורגל וספורט? תן להם צהוב ועריפת ראשים

Shocking4U אמר:
ברק.י אמר:
ממתי מעניין אותם כדורגל וספורט? תן להם צהוב ועריפת ראשים

הזיה. מנהלים את תקשורת הספורט כמו תכניות ריאליטי של ערוצים מסחריים.

יחד עם זאת, מגיעה מילה טובה לצ׳רלטון על השידור עצמו. הוא כמעט תמיד ברמה גבוהה ואתמול הייתה חוויה לצפות נטו בכדורגל. איפה הם ואיפה המתחרים שלהם שבזמן המשחק מתעסקים בכל מה שהוא לא כדורגל, עם בימוי זוועתי ואולפן של לרלרנים.

FYwI8BqXEAA0RqA

האידיוט השימושי אבי גרייניק שוב רץ לקבל לעשות פוזות בתקשורת בשביל לקבל קצת תשומת לב.

מעניין, זכור לי שגם כשאצילי הוחתם הוא טען שהוא מחרים את המועדון. חרטטן חולה צומי. טפי

זה לא מפתיע, הרבה טמבלים/מחפשי צומי/פוליטקאים תופסים טרמפ על הפרשה הזו.
כרגע המועדון לא נגרר לזה, וטוב שכך.

Judokan אמר:
האידיוט השימושי אבי גרייניק שוב רץ לקבל לעשות פוזות בתקשורת בשביל לקבל קצת תשומת לב.

מעניין, זכור לי שגם כשאצילי הוחתם הוא טען שהוא מחרים את המועדון. חרטטן חולה צומי. טפי

שונא רודפי הייפ. למה לא הזדכה על צעיף כשאצילי חתם? למה לא הפריע לו שנה וחצי? אין חדש בתחקיר. מדובר בליצן.

Judokan אמר:

ראיתי את זה גם. דביל.

חזרה
למעלה