hezildo אמר:Liberman אמר:hezildo אמר:הקטע הוא שאחרי שהנערות שכבו איתם (לפני שהפרשה התפרסמה), הן היו מרוצות מזה והשוויצו בבית ספר לחברות שלהן על זה.
הן בכלל לא התלוננו ואם זה לא היה מתפרסם הן לא היו נפגעות בשום צורה.
להפוך אותן לקורבנות פגיעה מינית זו הצביעות הכי גדולה של כל הטהרנים והפמיניסטיות, ובמיוחד של ההורים שלהן
שנכשלו לחלוטין בחינוך של הבנות שלהם ואולי מכינים עכשיו תביעה אזרחית כדי לעשות כסף.
אני במקום ההורים האלה הייתי דופק את הראש בקיר ומנסה להבין איפה נכשלתי, במקום להפוך את הבת שלי לקורבן.
כן לגמרי, ההורים נכשלו בחינוך ומחפשים להתנחם בכיסים של אצילי ומיכה במקום לקחת אחריות. כשאתה זבל אתה פשוט מסריח אין מה לעשות.
הכי מגוחך זה שהם אומרים שהחיים שלהן נהרסו. במקום לתת להן שקט, הם מעוררים את הפרשה מחדש.
איך בדיוק זה עוזר להן להשתקם?
ועוד מילה על התקשורת, שמתם לב שבכתבה לא הראו את התכתובות של הנערות בינהן לפני המקרה, או התכתובות שלהן עם אצילי ומיכה?
יש סיבה למה התיק נסגר מחוסר אשמה, כנראה שהתכתובות של הנערות מראות שהן ידעו בדיוק מה הולך לקרות והן רצו את זה, אבל
את זה לא יראו בתקשורת כי הנערות הן הרי "קורבנות" תמימות וחסרות יכולת חשיבה עצמית.
בול.
אני מאמין שהחיים שלהן נהרסו או לפחות נפגעו מאוד, אבל ממש לא בגלל אצילי ומיכה, אלא בגלל הפיצוץ של הפרשה והחשיפה של חיי המין שלהן בפני העולם כולו.
אם הפרשה לא היתה מתפרסמת, הבנות עד היום היו מרוצות ואף אחת לא היתה מסכנה ואומללה.
ועכשיו במקום לעזור להן, בתקשורת מחפשים דם ורייטינג, על הגב של אותן בנות שאני בטוח שלא ממש אוהבות את הפרסום הזה של החיים האישיים שלהן בפני העולם כולו.