• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פדראו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
משחק טוב שלו, לפעמים קצת התקשה עם דוידה בצד ההפוך שלו אבל בסך הכל היה בסדר גמור

שחקן ממש. יהיה בעיה כששון יחזור לכושר אם הוא ימשיך להיות טוב בשמאל לבחור ביניהם

קיבלנו 5 שערים ב3 ימים ואיכשהו עדיין אין טענות אליו, עשה מה שהיה צריך רק שיש מאחוריו שוער בלי ידיים

Ganjot אמר:
קיבלנו 5 שערים ב3 ימים ואיכשהו עדיין אין טענות אליו, עשה מה שהיה צריך רק שיש מאחוריו שוער בלי ידיים
הוא התקשה בהנעת הכדור (אני חושב שעיקר העובדה זה שהוא שיחק כבלם שמאל ופחות נוח לו כימני ברגל), אבל מבחינה הגנתית היה טוב בשני המשחקים.

נראה לי שיותר נוח לו בצד ימין ולא בצד שמאל, ואם כן, יש בעיה :)

KevinDurant אמר:
Ganjot אמר:
הוא התקשה בהנעת הכדור (אני חושב שעיקר העובדה זה שהוא שיחק כבלם שמאל ופחות נוח לו כימני ברגל), אבל מבחינה הגנתית היה טוב בשני המשחקים.
כן אין ספק שהנעת כדור זה לט בדיוק חוזקה שלו וששון חסר מאוד בהיבט הזאת, אבל מבחינה הגנתית היה שקט וראשון לכל כדור.

מעבר לזה שמדובר בשחקן ענק
האנרגיות שהוא מביא מטורפות
כל גול הוא חוגג בטירוף מזכיר לי את רודיגר

הבלם פדראו נפצע במהלך האימון ביום שבת בברכו השמאלית. לאחר בדיקה וצילום MRI, עולה כי הוא סובל מקרע מלא של רצועה חיצונית בברך. בהחלטת הצוות הרפואי בראשות ד"ר בצלאל פסקין, הבלם יעבור טיפול שמרני ולא יזדקק לניתוח, כאשר הוא צפוי להיעדר בין חודש וחצי לחודשיים.

הביאו זר נורמלי אחד וגם הוא בחוץ

הוא יעבור טיפול שמרני
במילים אחרות הוא יעשה ניתוח בקיץ

טיפול שמרני... נהדר.
זה אומר שהוא ישחק בהמשך בלי רצועה צידית בברך... מה הסיכוי שלא יקרע את הצולבת אח"כ?

silvas אמר:
טיפול שמרני... נהדר.
זה אומר שהוא ישחק בהמשך בלי רצועה צידית בברך... מה הסיכוי שלא יקרע את הצולבת אח"כ?
לא תמיד עושים ניתוח, תלוי במה נפגע. אפשר להמשיך להתקיים בלי רצועה צידית (אפשר גם בלי צולבת אגב)

זה שונה מהטיפולים השמרניים שהיו אצל ג'אבר, חג'ג' וחזיזה (בגלל סגנון הפציעה, אצל השאר בכלל לא אבחנו את הפציעה ולא הבינו מה קרה שם)

חזרה
למעלה