• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

פרנטזי פיירו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.

Apoc

יו״ר הבורד
1609685.webp

פרנצדי פיירו

תאריך לידה: 29.03.1995 (בן 27)
גובה: 1.94 מ'
תפקיד: חלוץ
אזרחות: האיטי וארה"ב
חתום עד: 30.6.25 (פלוס אופציה להארכה)

עד 2014 - סיקואסט יונייטד
2016-2014 - NE האסקיס
2018-2016 - שנטיקלירס
2017-2017 - רידינג יונייטד (השאלה)
2018-2018 - קולורדו
2019-2018 - מוסקרון
2022-2019 - גנגאן
החל מ2022/23 - מכבי חיפה

בהצלחה

https://www.youtube.com/watch?v=2NTsKXeWkWk

חשוב ביותר שיצליח. שחקן קריטי הן לאירופה והן לליגה.

לא בטוח שהאיטי מביא אותו ;)

שיהיה בהצלחה למפלץ.

בהצלחה!

הימור כמו כל רכש, מצליח לראות מה ראו בו ומה הם רוצים לקבל ממנו, אני מקווה שהוא יהיה מספיק איכותי לליגה בדברים שהוא טוב בהם.

עוד קשה לי להחליט לכאן או לכאן

הרבה מונח על הכף בעסקה הזו, אז אני מאד מקווה שיצליח כמו שהצוות המקצועי מצפה ממנו.

יאללה בהצלחה!!

בהצלחה גרגמל
חוות דעת מקצועית תתקבל לאחר 6-8 משחקים בהרכב

יש לו תואר בקרימינולוגיה. יכל להוות גם חיזוק לקבוצת הכדורסל.
https://www.youtube.com/watch?v=4qMt7DDhtoA

אני לא שופט שחקנים לפי סרטוני יוטיוב אבל דבר אחד מעניין יש בסרטון: יש לו בעיטה טובה בשתי רגליים, זה פלוס רציני.

אגב אלברמן אמר בהודעה על ההחתמה שלו שהוא יוסיף מנהיגות (ואיכות ופיזיות)
ככה גם אני התרשמתי ואני מקווה שנקבל גם שחקן שייתן אקסטרה בחדר הלבשה עם דרייב להצליח וגם אופי חיובי ונוח שיגרום לו להתאקלם היטב במרקם הקיים

שיהיה בהצלחה!
הלוואי שיוכיח שאני טועה אבל לא אוהב את את סוג השחקנים האלו.

שחקן שהולך לתת לנו משהו שהיה מאוד מאוד חסר לנו בשנה שעברה עם הפיזיות ולקיחת בלמים על הגב.

בשנה שעברה קיבלנו את היכולת הזו מעט מדוניו, בטח לא מספיק (אבל באירופה למשל זה היה בולט כמה דין דוד לא מתאים ודוניו הרבה יותר).
עם הנוכחות של פיירו, יהיה מאוד קשה להגנות לשים פוקוס על שרי ואצילי, כי הן כל הזמן יצטרכו להיות ערניות למפלץ שאורב בתנועה לרחבה.
אני גם מאמין ומקווה שבגלל שהוא יהיה נוכח ברחבה, המגנים המגביהים שלנו יהפכו לאיום שקשה להשאיר פנויים, מה שיפנה שטחים לחזיזה, אצילי וצ'יבוטה באגפים שהיה מאוד חסר להם בחצי השני העונה כי כל היריבה ידעו שאפשר לקחת דאבל אפ ולהשאיר את רז, מנחם ואלפונס לבד בלי שזה יפגע בהם.

בקיצור, בונה גדולות ונצורות על השחקן הזה. שמח שהתעקשו עליו.

שיעשה לאולימפיאקוס יעקובו ושיביא לי את ההמנון.

לדעתי יהיה כישלון. הלוואי ואתבדה ואוכל את הכובע. צריך להיות מעורב בלפחות 20 שערים כדי להצדיק את הסכום ששולם עליו (שערים+בישולים).

מקווה שהוא לא נבדליסט סדרתי כמו שאמרו... מאמין שיקח לו זמן להשתלב אז צריך להיות סבלניים איתו

GKagelmacher אמר:
לדעתי יהיה כישלון. הלוואי ואתבדה ואוכל את הכובע. צריך להיות מעורב בלפחות 20 שערים כדי להצדיק את הסכום ששולם עליו (שערים+בישולים).
אם יסתכלו על הכסף ולא יהיו סבלניים איתו אז חבל על הזמן...

כדי להצדיק את הסכום הוא יצטרך לעשות את ההבדל הן באירופה והן בליגה.

מקווה שאתבדה אבל קשה לי לראות חלוץ בסגנון הזה מצליח במכבי חיפה. בכל מקרה נאחל לו בהצלחה ונראה גם אחלה של בחור

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה