• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

פרנטזי פיירו - נושא רשמי

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
רק מכבי אמר:
אליאור אמר:
רק מכבי אמר:
גם ארבייטמן נתן רביעייה בעונת 06/07 מול הפועל פ"ת.

אבל זה לא הרביעייה, כמו איכות השערים. גולים טובים מאוד של פיירו היום, עם המון איכות.

כמובן שחייב לנוח בגביע, וחמד צריך לפתוח.

זו הייתה העונה שלו עם ה-28 שערים לא?

לא.
עונת מלך השערים (28) הייתה בעונת 2009/2010.
הרביעייה הייתה אצל רוני לוי בעונת 2006/2007.

אלון מזרחי עשה אותו קילר באותו קיץ, אבל תמיד חשבתי שהוא שחקן טוב.

אליאור אמר:
Apoc אמר:
אליאור אמר:
חחחח בדיוק
גם וויאם עמאשה אגב
אבל עמאשה היה יותר טוב מפיירו

אנדלובו היחיד שעשה את זה בפלייאוף לא? אז אנדלובו הכי טוב

אני באמת לא זוכר. בקושי אנדלובו אני זוכר.
אגב, בעיניי אנדלובו היה שחקן לא רע, ועמאשה היה שחקן טוב. הם פשוט שחקנים שהגיעו לפה בתקופה רעה.
אם אני זוכר נכון אז אנדלובו גם עשה קריירה טובה אחרינו, לא?

בבקשה אל תגיד לי שאמרת שעמאשה טוב מפיירו.
פיירו להד מחזיק אותך באירופה כבר שנתיים.
אמנם הוא לא טכני ו״סקסי״ כמו שכולם רוצים אבל הוא מפלץ. והוא גם בגרף שיפור,מעבר לזה לא מבין איך אפשר שלא להתחבר לצניעות שלו ולעבודה הקשה שהוא עושה

greenguy אמר:
אליאור אמר:
Apoc אמר:
אנדלובו היחיד שעשה את זה בפלייאוף לא? אז אנדלובו הכי טוב

אני באמת לא זוכר. בקושי אנדלובו אני זוכר.
אגב, בעיניי אנדלובו היה שחקן לא רע, ועמאשה היה שחקן טוב. הם פשוט שחקנים שהגיעו לפה בתקופה רעה.
אם אני זוכר נכון אז אנדלובו גם עשה קריירה טובה אחרינו, לא?

בבקשה אל תגיד לי שאמרת שעמאשה טוב מפיירו.
פיירו להד מחזיק אותך באירופה כבר שנתיים.
אמנם הוא לא טכני ו״סקסי״ כמו שכולם רוצים אבל הוא מפלץ. והוא גם בגרף שיפור,מעבר לזה לא מבין איך אפשר שלא להתחבר לצניעות שלו ולעבודה הקשה שהוא עושה

עמאשה היה שחקן טוב בקבוצה לא טובה.

שערים גדולים לצד החמצות גדולות אבל זה מה שנקבל ממנו, בסה''כ האחוז הצלחה שלו היה גבוה במשחק האחרון ועשה גולים נהדרים עם תנועות טובות והיה במקום הנכון.

החלוץ היחיד בסגל לשבועיים הקרובים.
נחזיק אצבעות שהכל יעבור בשלום.

סוף הפתיע לטובה כחלוץ האמת. לא צריך להגזים בשחיקה של פיירו,

Judokan אמר:
קח בחשבון את רמת היריבה.

עדיין אם הייתי צריך לבחור חלוץ פותח במקרה ופיירו לא יכול לשחק הייתי בוחר בחלאיילי ושם באגפים את סייף/רפאלוב/קינדה/לסובוי

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
קח בחשבון את רמת היריבה.

עדיין אם הייתי צריך לבחור חלוץ פותח במקרה ופיירו לא יכול לשחק הייתי בוחר בחלאיילי ושם באגפים את סייף/רפאלוב/קינדה/לסובוי

הבעיה שחליאילי שחקן שצריך שטח, איך שהוא ישחק כחלוץ תלוי מאוד במערך של היריבה

GreenGirl אמר:
Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
קח בחשבון את רמת היריבה.

הבעיה שחליאילי שחקן שצריך שטח, איך שהוא ישחק כחלוץ תלוי מאוד במערך של היריבה

לגמרי. וגם חלאילי הוא אולי השחקן הבודד בקבוצה שמסוכן מאוד כשהוא משחק מהאגף ונותן לנו שחקן שמאיים על השער משם.
סוף כקיצוני הוא בעיקר נטל. ככה מרוויחים פוטנציאלית שני שחקנים עם מהירות בצד ההתקפי

עומד על מוערבות של 16 שערים בליגה (14 שערים + 2 בישולים). שני רק לזהבי (12 + 6).

השארת כדור סופר חכמה בגול שלנו. מעט מאוד שחקנים היו חושבים או יודעים לבצע את זה.

גם נתן הכנה יפה לחלאילי שתי דקות לפני. הביטחון מוציא ממנו מהלכים נוספים ומועילים מעבר לגולים.

אבל דגו חייב להבין שאי אפשר לשחק איתו לבד ככה מול שלישיות בלמים בלי אף הצטרפות לעזרה. בלמים מתקהלים סביבו וכל היתרונות שלו הולכים לפח. בין אם זה קינדה או חלאילי, אחד מהם צריך לשחק גבוה כחלוץ שני

Judokan אמר:
השארת כדור סופר חכמה בגול שלנו. מעט מאוד שחקנים היו חושבים או יודעים לבצע את זה.

גם נתן הכנה יפה לחלאילי שתי דקות לפני. הביטחון מוציא ממנו מהלכים נוספים ומועילים מעבר לגולים.

אבל דגו חייב להבין שאי אפשר לשחק איתו לבד ככה מול שלישיות בלמים בלי אף הצטרפות לעזרה. בלמים מתקהלים סביבו וכל היתרונות שלו הולכים לפח. בין אם זה קינדה או חלאילי, אחד מהם צריך לשחק גבוה כחלוץ שני
כביכול קינדה אמור לעשות את זה אבל באופן טבעי הוא יורד קצת יותר אחורה ומחפש שטחים.

אני מסכים עקרונית, בטח שגם רפאלוב בכושר לא טוב

אמנם לא כבש, אבל אין לנו מה למכור בלעדיו באירופה.
עבד 90 דק' מול אחד הבלמים הכי טובים בסרייה א' שהתקשה איתו.
בגול של קינדה, פיירו בנה שם את המהלך, ויש לו חלק חשוב בגול.
חבל שהחמיץ ולא עשה שם 3-1, אם כי חייב לציין שהרחבה באיזור הזה הייתה בלתי אפשרית למשחק. זה לא דשא זה ביצה. הכדור שם קפץ בצורה שהפריעה לו וראו את זה.
חוץ מזה היה לו מצב לא רע שמזווית קשה בעט והשוער שלהם הדף.

אחלה של פיירו.

היה טוב מאד בשמירה על הכדור, עם שופט נורמלי, פיורנטינה נשארים ב 10 שחקנים בתחילת המחצית השנייה.
תפסו אותו בחולצה 5-6 פעמים, חלק מהפעמים אפילו לא שרקו לעבירה, דבר שהיה נותן לנו לנשום קצת.
ולא, זה לא שיפוט אירופאי, זה סתם שיפוט חרא.

משחק מהטובים שלו פה לדעתי.
לא הבקיע, אבל שני שערים הגיעו בזכותו, וכל המשחק עבר דרכו.. הורגש כל המשחק ופשוט פירק אותם.

רק מכבי אמר:
אמנם לא כבש, אבל אין לנו מה למכור בלעדיו באירופה.
עבד 90 דק' מול אחד הבלמים הכי טובים בסרייה א' שהתקשה איתו.
בגול של קינדה, פיירו בנה שם את המהלך, ויש לו חלק חשוב בגול.
חבל שהחמיץ ולא עשה שם 3-1, אם כי חייב לציין שהרחבה באיזור הזה הייתה בלתי אפשרית למשחק. זה לא דשא זה ביצה. הכדור שם קפץ בצורה שהפריעה לו וראו את זה.
חוץ מזה היה לו מצב לא רע שמזווית קשה בעט והשוער שלהם הדף.

אחלה של פיירו.
מה שהוא עשה למילנקוביץ' הסרבי זה פשוט בית ספר לכדורגל. כבר היה עדיף שלא היה מקבל צהוב והיה משחק בגומלין.

ואין ספק, שיש לו את ה1 על 1 עם הבלם על הגב הוא לרוב מסתדר בצורה מצוינת ובאופן די מפתיע דווקא בשטחים יותר קל לו להביא את עצמו לידי ביטוי והרבה פחות בצפיפות

זה מטורף בעיניי שהוא הצליח להשאר שליו במשחק כזה ולא להתהפך על השופט
כמות העבירות שעשו עליו הייתה בלתי נתפסת

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה