• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
כרמליסט ירוק אמר:
ראיתי שוב את המשחק ומעבר לגולים העבודה שהוא עשה היא פשוט מטורפת. באופן כללי ממש מבסוט על הגישה והאופי שלו, נראה בחור סופר צנוע שעובד קשה
לגמרי.

אי אפשר לשים בצד את שני הגולים, אבל כל הניצחונות שלו במאבקים על בלמים סופר פיזיים, מהירים ואיכותיים כמו סיסה ומנולאס נתנו אוויר וייצרו המון מצבים לקבוצה

FYwI8BqXEAA0RqA

לא חושב שאי פעם היה לנו שחקן בסגנון שלו.
איך שהוא דחף את הראש שלו בשערים... איך שהוא סך הכל מהיר לגודל שלו, ומוסר טוב יחסית לגודל שלו... שומר על הכדור עם הגב בצורה מרשימה.

אם הייתה לו בעיטה מרחוק הוא לא היה פה, זה ברור. זו המגרעה העיקרית שלו.

שלוש הזרים החדשים מגוונים כל כך הרבה את המשחק שלנו.

אריק זה אמר:
לא חושב שאי פעם היה לנו שחקן בסגנון שלו.
איך שהוא דחף את הראש שלו בשערים... איך שהוא סך הכל מהיר לגודל שלו, ומוסר טוב יחסית לגודל שלו... שומר על הכדור עם הגב בצורה מרשימה.

אם הייתה לו בעיטה מרחוק הוא לא היה פה, זה ברור. זו המגרעה העיקרית שלו.

שלוש הזרים החדשים מגוונים כל כך הרבה את המשחק שלנו.
היה לו את המהלך שהוא קיבל מסירה משרי והסתובב יפה ימינה ובעט מצוין מ18 מטר וכמעט השלים שלושער

יש לו גם לקויות, ממה שראיתי הסיומת שלו לא מרשימה מדי וזה משהו שהוא יצטרך לשדרג

מנגד, אם היה לו סיומת מצוינת הוא לא היה פה

נפלא. גרם לגול השני לקרות. משליט טרור על הגנת היריבה. יודע לרדת אחורה ולקבל כדור. ואו זה טוב.

מפלץ ברחבה שיודע לעשות תנועה, יודע ללחוץ ולהלחיץ את הבלמים. כשיוריד לגמרי את החלודה ההגנות בליגה יקרסו מולו.

ועוד לקפריסאים היו בלמים די אגרסיבים
יש בליגת העל בלמים רכים שהוא יאכל אותם בלי מלח

שחקן תענוג, כמה יכולות בארסנל יש לו.

יודע להיכנס למאבקים פיזיים (הגול השני היום והגול השלישי ביוון), יודע לגבור על בלמים בתנועה חכמה (הגול הראשון ביוון והגול שלו היום), יורד לעזור לבנות משחק כשצריך, לוחץ בצורה חכמה. אפילו יכול לתת תנועה לעומק ולגבור במהירות על בלמים.

הדבר היחיד שחסר בינתיים זה את היכולת כשהכדור ברגל שלו.

ועדיין, מרגיש כמו שחקן שיכול לטחון את הליגה. ואז אני קולט שהוא יורד לספסל ונכנס שחקן מסוכן כמו ניקיטה. איזה עומק נפלא בעמדת החלוץ לעומת השנה שעברה

בירקי אמר:
הסעיה בליגה שעל כל מגע, ישרקו לו פאוול
בעיקרון זו תהיה הבעיה הכי גדולה בארץ
מקווה שזה יהיה רק בהתחלה

Judokan אמר:
שחקן תענוג, כמה יכולות בארסנל יש לו.

יודע להיכנס למאבקים פיזיים (הגול השני היום והגול השלישי ביוון), יודע לגבור על בלמים בתנועה חכמה (הגול הראשון ביוון והגול שלו היום), יורד לעזור לבנות משחק כשצריך, לוחץ בצורה חכמה. אפילו יכול לתת תנועה לעומק ולגבור במהירות על בלמים.

הדבר היחיד שחסר בינתיים זה את היכולת כשהכדור ברגל שלו.

ועדיין, מרגיש כמו שחקן שיכול לטחון את הליגה. ואז אני קולט שהוא יורד לספסל ונכנס שחקן מסוכן כמו ניקיטה. איזה עומק נפלא בעמדת החלוץ לעומת השנה שעברה

אז זהו שהוא באמת עושה תנועה ולא סתם אוטומטית דורס שחקן בצורה מטומטמת.

שוב, תראו איך הוא משחק. הוא לא דורס שחקני הגנה, הוא יודע להשתמש בגוף שלו בצורה סופר חכמה.
ממש לא הולכים לשרוק לו את הדברים האלה.

אין מהלך אחד במשחק היום או מול אולימפיאקוס שהיו שורקים לו בליגה

לא כל שחקן פיזי יסבול. מי שחכם ינצל את היתרונות כמו שלדו ופריצה השוודי ניצלו.

מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה

Shocking4U אמר:
מלא נוכחות ועושה המון תנועה. מאוד התרשמתי מהיכולת שלו לתזמן את הריצות שלו לעומק בניגוד לדין דוד כדי לא להיתפס בנבדל. מה שכן לא התרשמתי עד כה בכלל מטכניקת הבעיטה שלו, הוא בועט באופן די רשלני ואני לא רואה אותו כובש הרבה גולים מהזוויות שהוא מנסה לבעוט מהם. מספיק לראות את הפער באיכות הבעיטה בינו לבין הבעיטה שניקיטה שיחרר שפגעה בקורה

לגבי הטכניקה בבעיטה, אני מניח שזה רק עניין של חלודה.
לפי הסרטון שלו יש לו בעיטה טובה.

hezildo אמר:
Shocking4U אמר:

לגבי הטכניקה בבעיטה, אני מניח שזה רק עניין של חלודה.
לפי הסרטון שלו יש לו בעיטה טובה.
ראיתי אותו מעבר לסרטון היילייטס באופן מרוכז לפני שהגיע ואין לו סיומת מצויינת. מדי פעם מתחבר לו בעיטה אדירה אבל אין לו טכניקת בעיטה משובחת כמו שיש לניקיטה או ליובאנוביץ נגיד. מה שמשעשע זה שדווקא לא היו לו הרבה שערים בנגיחה בגנגאן ופה הוא בינתיים כובש רק עם הראש

טוב, לא ראיתי אותו הרבה אז אולי אני טועה. בכל מקרה עדיין נראה לי שהבעיטה שלו תהיה יותר טובה בהמשך.
אני לא מופתע שהוא כרגע כובש רק עם הראש, יש לו יתרון גובה ויש לנו מרימים טובים באגפים.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה