• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אם תלוי בי דין פותח ואם חזיזה לא כשיר ל60 דקות אז דין בכנף ניקי בחוד. פיירו נראה רע לאחרונה.

תקופה קשוחה מאוד שלו, לא הולך לו כלום, לפני הפגרה עוד היה משתלט על כדור ותמיד מצליח לשמור עליו איכשהו גם בליגה וגם נגד הענקיות מאירופה, כבר לא מצליח פעם אחת לעשות את זה, קבלת החלטות גם נוראית, הייתי אומר שהרוויח תקופה על הספסל.

איך מישהו בטוויטר כתב; על היכולת הזאת בכר צריך להגיד לו בסןף המשחק לאסוף את השקיות זבל מהדשא.

אוהב אותו אבל די. זה כבר מתחיל להביך.

אם חזיזה בכושר הוא חייב לרדת ספסל. דין בחוד והכנפיים אצילי וחזיזה.

אנשים פה עושים פרצוף בכל פעם שאני רושם שועה, מצטער הוא לא מתאים לפה, כל מה שחששנו ממנו בקיץ כשהשם שלו עלה מתממש, תודה על קמפיין מהסרטים אבל חייב לחשוב על אלטרנטיבה מעכשיו, בינתיים דוד החלוץ הכי טוב שלנו

אם נטע בכל זאת מתעקש לזיין אותנו עכשיו וללכת, הייתי שוקל להקפיא אותו ולהביא קשר אחורי גרזן וחלוץ ישראלי.

Daniel123 אמר:
אם נטע בכל זאת מתעקש לזיין אותנו עכשיו וללכת, הייתי שוקל להקפיא אותו ולהביא קשר אחורי גרזן וחלוץ ישראלי.
לא יקפיאו שחקן שחקן ששילמו עליו 1.6 מליון, זה לא באופי של המועדון.
אני ממשיך איתו בהרכב לפחות עד המשחק נגד הגרמנים.

benrey אמר:
Daniel123 אמר:
לא יקפיאו שחקן שחקן ששילמו עליו 1.6 מליון, זה לא באופי של המועדון.
אני ממשיך איתו בהרכב לפחות עד המשחק נגד הגרמנים.
לא הייתי מקפיא אותו אבל מפחיד אותי מה יקרה בעונה הבאה. אם הוא לא יוכיח לאורך העונה שהוא מספיק טוב אז ישאירו אותו בכוח כי שילמו עליו הרבה כסף?

סוף צפוי מראש.

הוא לא מתאים.. כן עזר לנו לעלות לליגת אלופות אבל נראה שהוא לא התחבר למועדון, לחדר הלבשה וגם לא כיף לו פה בכללי.

Green991 אמר:
סוף צפוי מראש.

הוא לא מתאים.. כן עזר לנו לעלות לליגת אלופות אבל נראה שהוא לא התחבר למועדון, לחדר הלבשה וגם לא כיף לו פה בכללי.
האמת שבאמת נראה שמכל הזרים הוא הכי פחות התחבר לקהל ולשאר השחקנים

קודם כל, הגול השני היום לחלוטין בזכות הנוכחות שלו ברחבה. זה משהו שאי אפשר לקחת ממנו.
דבר שני, רועי ריינשרייבר בן זונה גדול, ונתן לויטור פשוט לכסח אותו בכל כדור גובה. לא רואה איך אפשר לקחת כדור כשחקן מאחוריו פשוט מושך אותך למטה בלי בושה.

אבל תחת הנסיבות המקלות האלה, הוא פשוט לא חזר מהפגרה. צריך משחק-שניים על הספסל. עכשיו שחזיזה חזר אפשר לשים את דין בחוד, או להעלות במקום פיירו את ניקיטה. שניהם מרגישים הרבה הרבה יותר חדים ומתאימים לנו כרגע.

Judokan אמר:
קודם כל, הגול השני היום לחלוטין בזכות הנוכחות שלו ברחבה. זה משהו שאי אפשר לקחת ממנו.
דבר שני, רועי ריינשרייבר בן זונה גדול, ונתן לויטור פשוט לכסח אותו בכל כדור גובה. לא רואה איך אפשר לקחת כדור כשחקן מאחוריו פשוט מושך אותך למטה בלי בושה.

אבל תחת הנסיבות המקלות האלה, הוא פשוט לא חזר מהפגרה. צריך משחק-שניים על הספסל. עכשיו שחזיזה חזר אפשר לשים את דין בחוד, או להעלות במקום פיירו את ניקיטה. שניהם מרגישים הרבה הרבה יותר חדים ומתאימים לנו כרגע.
לגבי העבירות היום חצי מהמקרים באמת לא שרקו וחצי הוא באמת ממהר ליפול בקטע מביך ביחס לעוצמות שלו. הבנת כבר שלא תקבל את השריקות אז חלאס עם זה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה