GKagelmacher
מכונת תארים
אם תלוי בי דין פותח ואם חזיזה לא כשיר ל60 דקות אז דין בכנף ניקי בחוד. פיירו נראה רע לאחרונה.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:אם חזיזה בכושר הוא חייב לרדת ספסל. דין בחוד והכנפיים אצילי וחזיזה.
לא יקפיאו שחקן שחקן ששילמו עליו 1.6 מליון, זה לא באופי של המועדון.Daniel123 אמר:אם נטע בכל זאת מתעקש לזיין אותנו עכשיו וללכת, הייתי שוקל להקפיא אותו ולהביא קשר אחורי גרזן וחלוץ ישראלי.
לא הייתי מקפיא אותו אבל מפחיד אותי מה יקרה בעונה הבאה. אם הוא לא יוכיח לאורך העונה שהוא מספיק טוב אז ישאירו אותו בכוח כי שילמו עליו הרבה כסף?benrey אמר:לא יקפיאו שחקן שחקן ששילמו עליו 1.6 מליון, זה לא באופי של המועדון.Daniel123 אמר:אם נטע בכל זאת מתעקש לזיין אותנו עכשיו וללכת, הייתי שוקל להקפיא אותו ולהביא קשר אחורי גרזן וחלוץ ישראלי.
אני ממשיך איתו בהרכב לפחות עד המשחק נגד הגרמנים.
האמת שבאמת נראה שמכל הזרים הוא הכי פחות התחבר לקהל ולשאר השחקניםGreen991 אמר:סוף צפוי מראש.
הוא לא מתאים.. כן עזר לנו לעלות לליגת אלופות אבל נראה שהוא לא התחבר למועדון, לחדר הלבשה וגם לא כיף לו פה בכללי.
לגבי העבירות היום חצי מהמקרים באמת לא שרקו וחצי הוא באמת ממהר ליפול בקטע מביך ביחס לעוצמות שלו. הבנת כבר שלא תקבל את השריקות אז חלאס עם זהJudokan אמר:קודם כל, הגול השני היום לחלוטין בזכות הנוכחות שלו ברחבה. זה משהו שאי אפשר לקחת ממנו.
דבר שני, רועי ריינשרייבר בן זונה גדול, ונתן לויטור פשוט לכסח אותו בכל כדור גובה. לא רואה איך אפשר לקחת כדור כשחקן מאחוריו פשוט מושך אותך למטה בלי בושה.
אבל תחת הנסיבות המקלות האלה, הוא פשוט לא חזר מהפגרה. צריך משחק-שניים על הספסל. עכשיו שחזיזה חזר אפשר לשים את דין בחוד, או להעלות במקום פיירו את ניקיטה. שניהם מרגישים הרבה הרבה יותר חדים ומתאימים לנו כרגע.
SaTla אמר:תודה על ליגת האלופות אבל לא מתאים.