• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מנקודת ראייה של מכבי חיפה: צריך לקוות שהאיטי יתרסקו. אנחנו רוצים שהם יעופו כמה שיותר מוקדם כדי שהוא יצטרך למחנה אימונים מהר.

Shocking4U אמר:
מנקודת ראייה של מכבי חיפה: צריך לקוות שהאיטי יתרסקו. אנחנו רוצים שהם יעופו כמה שיותר מוקדם כדי שהוא יצטרך למחנה אימונים מהר.

כמובן. ואם אפשר הופעות טובות של פיירו - מה טוב.
חשוב גם לביטחון שלו, וגם אולי תבוא הצעה עליו בעקבות כך.

אפילו בהאיטי לא נותנים לפיירו לבעוט פנדלים גם כשהוא סוחט

האיטי יותר טובים מקטאר ויש להם שחקנים הרבה יותר טכניים מפיירו

שרקו להם עוד פנדל ופיירו בא לבעוט אבל ביטלו ונתנו חופשית במקום.

האיטי משחקים טוב, יותר מסוכנים מקטאר. פיירו לא מרשים בינתיים. שאר השחקנים שם נראים הרבה יותר טכניים ומסוכנים ממנו.

חזיזוש אמר:
היידה פיירו
תשמע אני כנראה הנאחס שלו. ראיתי את כל המשחק ופרשתי דקה 92 כדי לראות אירוע היאבקות ורק בגלל ההודעה שלך קלטתי שהוא נתן גול דקה 97.

גול פיירו טיפוסי של דחיקה לשער.
אבל יופי של נעילה של המגן על הגב

שער וסחיטת פנדל. עוד יום במשרד של פיירו.
הם כנראה יעלו מהבית שלהם, מה שאומר שהוא יפסיד את המחנה. ואם כבר מפסיד, מקווה בשבילו שייתן טורניר כמה שיותר טוב.

ככל שאני רואה אותו יותר ויותר אני מבין את הטעות בסקאוטינג של המועדון בנוגע אליו.

פיירו חלוץ שחייב לשחק עליו אך ורק דרך כדורי רוחב *מקו הרוחב* וזה הדבר היחיד שיש לו למכור.

שימו לב שבערך כל הגולים שלו (אולימפיאקוס X2, הכוכב בבית, ב''ש ועוד) הגיעו דרך הסיטואציה הזאת (כולל הגול היום בהאיטי, כולל עוד מהלך בתקציר שנכנס כדור מאגף ימין והוא עשה תנועה מעולה ולא קיבל כדור)

אז איפה הטעות? שמכבי חיפה בעונה שעברה התבססה בעיקר על אצילי ובקושי הכניסה כדורים כאלה לרחבה ואז שחקן כמו פיירו לא מוצא את עצמו.

מה הלאה? אם ישחקו פה 3-5-2 בעונה הקרובה יהיו הרבה יותר מצבים שהכדורים יפגעו בו ברחבה

3-5-2 זה מערך שתפור עליו, במיוחד עם שחקני קו כמו קורנו, חזיזה וקנדיל

KevinDurant אמר:
ככל שאני רואה אותו יותר ויותר אני מבין את הטעות בסקאוטינג של המועדון בנוגע אליו.

פיירו חלוץ שחייב לשחק עליו אך ורק דרך כדורי רוחב *מקו הרוחב* וזה הדבר היחיד שיש לו למכור.

שימו לב שבערך כל הגולים שלו (אולימפיאקוס X2, הכוכב בבית, ב''ש ועוד) הגיעו דרך הסיטואציה הזאת (כולל הגול היום בהאיטי, כולל עוד מהלך בתקציר שנכנס כדור מאגף ימין והוא עשה תנועה מעולה ולא קיבל כדור)

אז איפה הטעות? שמכבי חיפה בעונה שעברה התבססה בעיקר על אצילי ובקושי הכניסה כדורים כאלה לרחבה ואז שחקן כמו פיירו לא מוצא את עצמו.

מה הלאה? אם ישחקו פה 3-5-2 בעונה הקרובה יהיו הרבה יותר מצבים שהכדורים יפגעו בו ברחבה

אי אפשר לשחק על היתרון היחיד של שחקן מוגבל כל כך ולהתאים את שיטת המשחק אליו. את שיטת המשחק מתאימים לשחקנים כמו זהבי ואצילי, לא לשחקנים שבמקסימום יתנו לך עוד שלושה ארבעה שערים בעונה מעבר לתשעה שנתנו פה.
אם על זה בונים במועדון זה רק כי רוצים לחסוך ולא לחתוך אותו וזו טעות, אז כבר מנסים להתאים אליו את שיטת המשחק שזו עוד טעות.

רק מכבי אמר:
שער וסחיטת פנדל. עוד יום במשרד של פיירו.
הם כנראה יעלו מהבית שלהם, מה שאומר שהוא יפסיד את המחנה. ואם כבר מפסיד, מקווה בשבילו שייתן טורניר כמה שיותר טוב.

מקווה שיפסיד ולא ישחק במשחקים הראשונים במוקדמות. אולי ככה נראה את שוראנוב.

אליאור אמר:
KevinDurant אמר:

אי אפשר לשחק על היתרון היחיד של שחקן מוגבל כל כך ולהתאים את שיטת המשחק אליו. את שיטת המשחק מתאימים לשחקנים כמו זהבי ואצילי, לא לשחקנים שבמקסימום יתנו לך עוד שלושה ארבעה שערים בעונה מעבר לתשעה שנתנו פה.
אם על זה בונים במועדון זה רק כי רוצים לחסוך ולא לחתוך אותו וזו טעות, אז כבר מנסים להתאים אליו את שיטת המשחק שזו עוד טעות.
זה לא רק לבנות על פיירו, המערך הספציפי הזה יושב כמעט על כל הסגל שלנו בערך (חזיזה וקורנו באגפים, סונדגרן כבלם שלישי, שרי ב10, שוראנוב/דין דוד שיותר נוח להם עם עוד חלוץ לידם, קנדיל וסוף, צ'יבוטה, מוחמד באמצע כ8 ליד עוד מישהו ולא כ6 בודד) וגם לפילוסופיה של המאמן ששיחק בשיטה דומה בנוער

אני רואה את המשחק של האיטי נגד מקסיקו. אעדכן.

אגב בינתיים התרשמתי לטובה מהחלוץ שמשחק לצד פיירו נאזון שמשחק בלבסקי סופיה. הוא יותר טכני ממנו ונתן עונה דומה בצרפתית השנייה ועכשיו עונה מצויינת בליגה הבולגרית

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה