• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
הופעת בכורה רעה מאוד. נראה כמו שילוב של העדר כושר משחק עם לחץ מהמעמד (לא יודע כמה יצא לו לשחק על תואר מול איצטדיון מלא ב28 אלף איש עד היום).

בעיקר מטריד אותי שהיה נראה שליתר הקבוצה פשוט אין מושג איך לשחק איתו. התחילו לשלוח לו כדורים לשטח או פשוט להעיף כדורים סתמיים לכיוונו, אז גם לא פלא ששום דבר טוב לא יצא מזה. הוא שחקן שצריך ריווח של המשחק, הכנסת כדורים לרחבה - וזה קרה אולי פעמיים בחצי שעה שלו על המגרש.

לגבי השריקות לפאולים - מצטער, אבל אין לזה שום קשר לפיזיות. הוא שיחק בטפשות ופשוט רכב על שחקנים. השריקות נגדו היו מוצדקוצ ב150%
לגבי מה שרשמת מהבחינה הקבוצתית אני מסכים לגמרי. נראה שהם לא יודעים לשחק אתו והוא לא יודע לשחק אתם וזה הגיוני, הוא פה בסה''כ שבועיים.

לא פותח איתו ברביעי
מוקדם להגיד אם אכלנו את העקיצה הכי גדולה שלנו בהיסטוריה או לא
אבל נניח וכן, בסוף נתקעים שוב עם שהר דינדה והדחליל
כיף

Apoc אמר:
יש פה אנשים שיכולים בכיף להחליף את שלמה שרף.

Apoc אמר:
אפילו שלמה שרף אמר שלא שופטים שחקן כל כך מוקדם.

הא? :act

KevinDurant אמר:
Judokan אמר:
הופעת בכורה רעה מאוד. נראה כמו שילוב של העדר כושר משחק עם לחץ מהמעמד (לא יודע כמה יצא לו לשחק על תואר מול איצטדיון מלא ב28 אלף איש עד היום).

בעיקר מטריד אותי שהיה נראה שליתר הקבוצה פשוט אין מושג איך לשחק איתו. התחילו לשלוח לו כדורים לשטח או פשוט להעיף כדורים סתמיים לכיוונו, אז גם לא פלא ששום דבר טוב לא יצא מזה. הוא שחקן שצריך ריווח של המשחק, הכנסת כדורים לרחבה - וזה קרה אולי פעמיים בחצי שעה שלו על המגרש.

לגבי השריקות לפאולים - מצטער, אבל אין לזה שום קשר לפיזיות. הוא שיחק בטפשות ופשוט רכב על שחקנים. השריקות נגדו היו מוצדקוצ ב150%
לגבי מה שרשמת מהבחינה הקבוצתית אני מסכים לגמרי. נראה שהם לא יודעים לשחק אתו והוא לא יודע לשחק אתם וזה הגיוני, הוא פה בסה''כ שבועיים.

אז מה עשו במחנה האימונים אם לא ללמד אותם בדיוק את זה?

lemmacantor אמר:
לחיות על כדורים ברחבה יכול גם דינדה.
פיירו לא אמור להיות תלותי. אמרו פה שהוא שחקן מהיר שיכול לקבל כדורים לשטח בין היתר.

רק שדינדה לא מסוגל ליצור לעצמו יתרון מול בלם יריב. או שהוא קיבל כדור בעמדה טובה או שלא.
פיירו אמור לתת לך את הערך המוסף לא בזה שהוא ירוץ לעומק להשיג כדורים, אלא בזה שבתוך הרחבה מול בלם הוא יכול להתגבר עליו בפיזיות או לנצח אותו בתנועה לכיוון הכדור.

בדיוק כמו שהוא עושה בגולים שלו בגנגאן - כל הגולים שם הם גולים של חלוץ רחבה, שדינדה לא יבקיע גם עוד 100 שנה

GKagelmacher אמר:
לדעתי יהיה כישלון. הלוואי ואתבדה ואוכל את הכובע. צריך להיות מעורב בלפחות 20 שערים כדי להצדיק את הסכום ששולם עליו (שערים+בישולים).

כמו שכתבתי בתחילת הנושא. מקווה לאכול את הכובע. בכל מקרה לא שופט את השחקן עד מחזור 7-8 ככישלון או הצלחה.

אותי פחות מדאיגה היכולת, אלא יותר הגישה שלו.
מהרגע שהוא עלה להתחמם הוא היה נראה במוד מזלזל. זה המשיך בנחת רוח הזאת ברחבה במקום להיות קילר ולגמור את המצב הזה בנגיעה, והמשיך בפנדל החלש שבעט- מי שראה את ההליכה שלו לכדור הבין כבר איך זה יסתיים.

הוא חייב לשפר את הגישה ולבוא חמשחקים בשיא הרצינות. את היכולת נבחן על פני כמה משחקים

אפוק נלחם עליו, התווכח עם כל הפורום בערך עליו. תנו לאפוק קרדיט

מוקדם כמובן לשפוט אבל בכורה כזו נוראית אני לא ראיתי אפילו מאידריסו.
מאוד מאוד מקווה שידעו מה הם קנו כאן.

מחלוץ ברמה שלו אני מצפה לגמור את המשחק בנגיעה עם הכדור שהגיע אליו ברחבה.
לגבי העבירות שנשרקו נגדו - מוצדק 100 אחוז.. עבירות מפגרות של שחקן בלי שכל.
בכללי היה לו משחק נוראי וזה הרגיש כמו לשחק בלי חלוץ.
הלוואי שאני טועה אבל כרגע זה נראה כמו שידור חוזר של אידריסו וקראמר.

לא זוכר את קראמר אבל אידריסו היה נראה טוב בקדם עונה וגם כבש צמד נגד סכנין והתלהבו ממנו.
הייתי מוחק את ההופעה הזאת שלו ומחכה טיפה יותר לפני ששופטים זר חדש. נכון גם לסונדגרן וקורנו.

בקיצור הוא נראה אתמול בידיוק כמו איך שכולנו ( חוץ מאפוק) חששנו שהוא ייראה
לא פוסל אותו עדיין אבל כמו שאמרתי לפני שהוא חתם - זה גובל בחוסר אחריות להשקיע סכום כזה על חלוץ מהסגנון הזה ועם רזומה כזה
ואני עדיין חושב שהוא במקרה הטוב יגמור אצלנו כמו שפקהארט גמר בבאר שבע תחת בכר
לא יודע מאיפה האומץ של אלברמן ובכר

dsgreen4 אמר:
מחלוץ ברמה שלו אני מצפה לגמור את המשחק בנגיעה עם הכדור שהגיע אליו ברחבה.
לגבי העבירות שנשרקו נגדו - מוצדק 100 אחוז.. עבירות מפגרות של שחקן בלי שכל.
בכללי היה לו משחק נוראי וזה הרגיש כמו לשחק בלי חלוץ.
הלוואי שאני טועה אבל כרגע זה נראה כמו שידור חוזר של אידריסו וקראמר.

אמרתי לחכות איתו עד ינואר, אבל אם הוא לא פוגע עד סוף חלון ההעברות הייתי מחליף כבר הקיץ.
להיתקע עם 2 חלוצים ברמת דין דוד ורוקאביצה עד ינואר יכול לגמור לנו את העונה .

פלאשבק לכל הגאונים כמו רונן שרצו להחליף את פלאניץ' אחרי שלא פגע בקדם עונה לפני שנתיים.
יש אנשים שלא לומדים מטעויות.

אני לא אשפוט אותו עד מחזור 8 לפחות
לא סתם בכר התעקש עליו

בכר יכול להתעקש על שחקן ואז גם להוריד אותו מהר מאוד לספסל, לא משנה מה היו העלויות שלו.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה