שקט טרולWolfine אמר:איך אכלתי את העקיצה?
נקווה שבקרוב הוא יאכיל אותך טוב טוב
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
שקט טרולWolfine אמר:איך אכלתי את העקיצה?
greenguy אמר:שקט טרולWolfine אמר:איך אכלתי את העקיצה?
) נתן באשדוד עונה שעברה ומה קרה מאזWolfine אמר:greenguy אמר:שקט טרולWolfine אמר:איך אכלתי את העקיצה?
עם איך שהוא נראה הוא יאכיל מרור וכנראה שלא אותי
1.7 :-D
Wolfine אמר:greenguy אמר:שקט טרולWolfine אמר:איך אכלתי את העקיצה?
ברק.י אמר:Wolfine אמר:greenguy אמר:שקט טרול
נניח שהוא פלופ - למה אתה שמח מזה שאתה צודק במקום להיות מודאג שהוא יהיה השחקן שהלך עליו כמעט כל תקציב הרכש?
בסופו של דבר, צריך לתת לו זמן לפני ששופטים אותו.
shayhagai אמר:התחושה שלי שהוא יהיה בסוף כמו כל הגבוהים והחזקים שבכר הביא לבאר שבע.
סביב ה 10-12 גולים בעונה אבל כשהם פחות מתאימים למערך הקבוע של הקבוצה.
מה שכן, אין ספק שהוא נשק מצויין למתי שהקבוצות מולנו מתגוננות. תהיה לו אפקטיביות להכנס גם כמחליף ולעשות בלאגן מה שלא היה לנו בשנה שעברה.
silvas אמר:גרף שיפור משמעותי בין משחק ראשון לשני, מאמין שזה ימשך.
רואים שהוא עוד חלוד, אבל כבר אתמול נראה עם קצת פחות חלודה.
יצבור ביטחון ואז המצבים יכנסו בקלות.
אם כולם יהיו סבלניים ויחבקו אותו, הוא יהיה מצוין.
KevinDurant אמר:הוא ממש לא הטייפ של השחקנים של בכר בב''ש, במיוחד לא כמו פקהארט, אולי קצת יותר לוסיו.
הוא שחקן מהיר שמשחק הרבה ומחפש הרבה שטח, לא שחקן של כדור לרגל וכבד.
מבחינת סט היכולות שלו הוא מתאים לנו, זה תלוי באיכות של הפעולות שלו
בוא, להגיד "לא הייתה לנו יריבה" שהבלמים ששיחקו מולו היו מנולאס, סוקראטיס וסיסה זה קצת זלזולJerry אמר:החמצה נוראית באחד על אחד, אחרי זה השתפר מאוד אבל לא הייתה לנו יריבה, נחכה ונראה אותו לאורך זמן מה שבטוח הוא חייב לכבוש כדי להוריד את הקהל מהגב שלו
אם מנולאס וסוקרטיס הגיעו לאולימפיאקוס כנראה שהם לקראת סוף הדרך, גם בניון שיחק פה מה זה עזר לנו? שמות פחות מדברים אליי. אולימפיאקוס היו קונוסים במחצית השנייה, לא הצליחו להרכיב 3 פסים ברצף, או שהחום גמר אותם או שהם הגיעו לא מוכנים לעונה הזאת, בכל מקרה זאת הייתה תצוגה עלובה שלהם, לא סתם כמעט כולם נתנו את המשחק הכי טוב שלהם מזה המון זמןKevinDurant אמר:בוא, להגיד "לא הייתה לנו יריבה" שהבלמים ששיחקו מולו היו מנולאס, סוקראטיס וסיסה זה קצת זלזולJerry אמר:החמצה נוראית באחד על אחד, אחרי זה השתפר מאוד אבל לא הייתה לנו יריבה, נחכה ונראה אותו לאורך זמן מה שבטוח הוא חייב לכבוש כדי להוריד את הקהל מהגב שלו
הוא לא שיחק מול הנוער
מנולאס סה''כ בן 31, סיסה לקח אליפות אפריקה עם סנגל לפני חצי שנה. זה לא בניון שחזר למכבי חיפה בגיל 40Jerry אמר:אם מנולאס וסוקרטיס הגיעו לאולימפיאקוס כנראה שהם לקראת סוף הדרך, גם בניון שיחק פה מה זה עזר לנו? שמות פחות מדברים אליי. אולימפיאקוס היו קונוסים במחצית השנייה, לא הצליחו להרכיב 3 פסים ברצף, או שהחום גמר אותם או שהם הגיעו לא מוכנים לעונה הזאת, בכל מקרה זאת הייתה תצוגה עלובה שלהם, לא סתם כמעט כולם נתנו את המשחק הכי טוב שלהם מזה המון זמןKevinDurant אמר:בוא, להגיד "לא הייתה לנו יריבה" שהבלמים ששיחקו מולו היו מנולאס, סוקראטיס וסיסה זה קצת זלזולJerry אמר:החמצה נוראית באחד על אחד, אחרי זה השתפר מאוד אבל לא הייתה לנו יריבה, נחכה ונראה אותו לאורך זמן מה שבטוח הוא חייב לכבוש כדי להוריד את הקהל מהגב שלו
הוא לא שיחק מול הנוער
מה הקשר בין ג'רביניו בגיל 35 לבין מנולאס בגיל 31 שהיה שנה שעברה בסרייה א'?Jerry אמר:סיסה שחקן מצוין. סוקרטס זה בניון, מנולאס גם כן נראה פח אשפה מאז שעזב את רומא ואם הגיע לאולימפיאקוס בגיל 31 זה אומר שהוא סיים. אתה מזכיר לי את אוהדי גרמניה שמפחדים מאריס כי יש להם את ג'רביניו ומיטרוגלו הקשישים