• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Jerry אמר:
הוא היה פח גם בנאפולי ובעונה האחרונה שלו בקושי שיחק, מאז שהוא עזב את רומא זה לא אותו שחקן, שוב הדיבורים האלו על מה היה פעם לא רלוונטי, בכדורגל יש נפילות ועליות של שחקנים גם בחצי שנה. בינואר 2019 וייסמן היה זבל עופות שלא פותח בבני יהודה ובינואר 2020 הוא מועמד לדורטמונד ושאלקה. בכל מקרה זה לא רלוונטי מי הם ומה הם, אולימפיאקוס היו בערב פח מולנו בסמי וגם הקבוצה עשתה טובה בלבטל אותם, בגומלין זאת תהיה אופרה שונה לגמרי
עם כמה שמנולאס לא אותו שחקן וגרוע, תן לי להניח ש95% מהבלמים שפיירו יפגוש העונה בליגת העל יהיו פחות טובים ממנו, סוקרטיס וסיסה

אני אשכרה לא מאמין שפאקינג מנולאס וסוקרטיס בסגל שלהם ויש להם גם את רובן סמדו שהיה חלק מנבחרת פורטוגל מושאל.

יאללה ימי החסד נגמרו
ועכשיו זה הזמן סוף סוף להתעורר
אם אני אראה אותו פעם שלישית מחרבן הזמנות מול שוער אני אטלוש את הגבות שלי
אל תאכזב

הבנתי שהדיבור זה שפותחים איתו ועם דין דוד.

אני מבין את ההיגיון מאחורי זה; אי אפשר שדין דוד גם יחמיץ בלי סוף וגם יהיה כל הזמן בנבדל אז החליקו לחלק עומסים:
פיירו יחמיץ בלי סוף
ודין דוד יהיה כל הזמן בנבדל

Problem solved

סקופץ
Shocking4U אמר:

אני מבין את ההיגיון מאחורי זה; אי אפשר שדין דוד גם יחמיץ בלי סוף וגם יהיה כל הזמן בנבדל אז החליקו לחלק עומסים:
פיירו יחמיץ בלי סוף

Problem solved

סקופץ סלול

Shocking4U אמר:

פיירו יחמיץ בלי סוף

Problem solved

תגובת העונה :OO

Shocking4U אמר:

פיירו יחמיץ בלי סוף

Problem solved

חחחחח מת

מקווה ומאמין שיהיה טוב היום ובעזרת השם יסחוב אותנו לשלב הבא.

הוא שחקן מפתח היום. אם ייכנס למשחק כמו שנכנס בשבוע שעבר, הסיכויים שלנו עולים פלאים. גם בגלל צורת המשחק שלו שיכולה להטריד את הבלמים וגם בגלל תשןמת הלב שהוא מושך שמפנה שטח לאחרים.

אם הוא עולה כמו מול ב"ש אפשר לארוז וללכת הביתה להתכונן לברטיסלבה

יש הבדל גדול בין להיכנס דקה 60 כשהשחקנים שלהם נראו שנופלים מהרגליים לבין לפתוח. נקווה שעדיין יצליח לבוא לביטוי

הביאו אותו בשביל שיהיה חלוץ פותח. צריך שיעשה הבדל היום. אין מה לחכות.

שחקן רכש שופטים אחרי לפחות 10 מחזורים ראשונים בליגה, לכאן או לכאן. זה לא משנה למה הביאו אותו. ולדעתי לא הביאו אותו למשחקים הראשונים באירופה, אחרת היו יורדים ממנו כשהתחילה סחבת. במקום זה הביאו את רוקאביצה כדי שגם אם הוא יגיע אחרי אולימפיאקוס יהיו חלוצים.

עושה עבודה טובה מאוד במחצית הזו. איום מתמיד על ההגנה, רואים שיש לו כדורגל - ושמה שהיה מול באר שבע לא מייצג בכלל.
רק נשאר שיתחיל להביא את הגולים

הוא פיבוט טוב שיודע לקבל כדור עם הגב ולשמור עליו או להוריד אותו לשחקנים לידו.
מצד שני, הוא בכל זאת חלוץ, חייב לתת מספרים

יש מצב שהוא נתן בכוונה משחק מחפיר ופנדל מחפיר מול באר שבע כדי להוריד את הציפיות ממנו?

הופעה מרשימה מאוד היום. רק שימשיך ככה טפו טפו

יום-טוב שוקרון אמר:
כבר כאשר השם הזה עלה כמועמד המוביל לתפקיד החלוץ, טענתי שאין צורך לראות אותו אפילו דקה אחת על המגרש.
רזומה עלוב, כל הקריירה העביר בקבוצות קטנות ,ליגה צרפתית שנייה.
לא מדובר בשחקן צעיר בן 18, שפתאום דווקא בחיפה יכול לעשות את הפריצה הגדולה.

מצחיק אותי שמזכירים בהקשר שלו את ננאד פראלייה, שלא הרשים במשחקיו הראשונים בארץ.
הקרואטי שיחק בהיידוק ספליט, אספניול ורגיינה.
איך אפשר בכלל להשוות???

אני משוכנע שפיירו הולך להיות העקיצה הגדולה ביותר בתולדות המועדון.
לטאטא אותו מכאן כמה שיותר, כי כל יום שעובר רק יוריד את הערך שלו, עד שלבסוף יאלצו למכור אותו בגרושים...

תגובות שהזדקנו היטב. כפיים למי שחורץ דינם של שחקנים לפני שראו אותם דקה על המגרש סמשתחווה

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה