• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
NOSFERATU ZODD אמר:
חזק מאוד.
אבל מדאיג מאוד אותי מאוד משחק הרגל שלו.
היו לו כמה קטעים שבעצירת כדור הוא ברח לו בצורה שממש לא מתאימה לרמה הזאת.
מקווה שלא מדובר במגמה.

יש לכל שחקן רגעים כאלה, אפילו לשרי. פיירו ממש מפתיע אותי לטובה עם הטכניקה שלו עם הכדור עד כה.

היה את המהלך במחצית הראשונה שהוא השפיל שחקן שלהם על קו החצי והוציא לנו יופי של מתפרצת - בחיים לא ציפיתי לקבל דבר כזה ממנו.

מצד שני - מדאיגה אותי יכולת הסיום שלו עם הרגל עד כה. הוא עושה הכל נכון עד לשם, אבל בינתיים בכל כדורי העומק הוא אפילו לא מסיים בבעיטה לשער אלא נעצר. ובכל האחד על אחד מול שוער הוא נכשל.
שלא לדבר על ההחמצה הפסיכית שאיכשהו כולם רשמו על שם דין דוד. לא הבנתי מה פיירו עשה שם ולמה הוא פשוט לא לקח את הכדור לתוך השער בריבאונד

למרות ההופעה הפושרת מבחינת מספרים הוא פשוט משתפר ומשתפר ממשחק למשחק. אפילו דריבלים עשה היום. פעמיים הסתובב על השחקנים שלהם ועשה מהם סלט. טיפה יותר חדות בסיומת ושליטה בכדור ופגענו בול. עדיים מאוד מאכזב במשחק הרגל.

הסיומת שלו בינתיים מאוד מאכזבת. טכניקת בעיטה מאוד לקויה היום שהזכירה את ההחמצה שלו בפנדל. חייבים לעבוד איתו כמה שיותר על סיומת במיוחד על אחד כי הוא מגיע להרבה מצבים כאלה ולא מוציא מהם מספיק

אני חולה עליו ברמות למרות שהוא לא מסוגל לתת גול ברגל.

RakMaccabi31 אמר:
הוא גם אשכרה לא אנוכי ומחפש למסור לחלוצים לידו!

חוץ מבפעם ההיא שלא ברור אם הוא מסר לדויד או פשוט בעט לו לברך

ניסה למסור, אבל בגלל התנופה והטכניקה הלקויה פיצץ לו את הרגל.

בכל מקרה, משחק נהדר שלו ומהיחידים שתפקדו לאורך כל המשחק. הערך שלו אדיר. גם אם לא יהיה סקורר מטורף הוא בונה המון מהלכים לשחקנים אחרים.

Liberman אמר:
אני חולה עליו ברמות למרות שהוא לא מסוגל לתת גול ברגל.

אחרת היו קוראים לו פנרדזי לבנדובסקי.

אני גם מאוד אוהב אותו, יש בו הכל חוץ מסיומת קטלנית.
אם היתה לו סיומת קטלנית, הוא לא היה פה. (משפט שאוהבים לומר, אך הוא נכון)
מבחינתי הסיומת זה הדבר היחידי שהוא לוקה בו. אמנם אירוני לחלוץ, אבל זה מה יש.
צריך לנצל את סט היכולות שלו עבור שחקנים אחרים. את הגולים שלו הוא יתן כך או כך.
אין לי ספק שיש גם אלמנט של מזל. למשל ההחמצה במחצית הראשונה שהמגן הרחיק לפני הקו.

מאמין שיעשה דברים יפים.

נקווה שעם התקדמות העונה הוא ישתפר בפן הזה.
אני אהבתי את הפירגון שלו גם במסירה לדין דוד בנבדל הקטן שלו וגם בהחמצה שלדעתי הייתה מסירה ולא בעיטה.

שמח שהגיע חלוץ בסגנון שלו, הוא מוסיף לנו המון תכונות למשחק וגיוון.

אוהב את השילוב שלו עם חלוץ נוסף וגם אם הוא מלוטש מספיק בחלק מהפעולות הוא תורם המון למשחק ועושה הרבה דברים חיוביים.

אין ספק שהעובדה שהוא מחפש למסור לחלוץ לידו ולא אחד שרואה רק את השער מול העיניים היא בונוס ענק.

חלוץ עם סט היכולות שלו שיודע להיות קבוצתי כשצריך זה מצרך אדיר.

silvas אמר:

גלגל פנימה פשוט...
הוא כבר איבד שליטה בשלב הזה.
באופן כללי הוא לא נראה מהשחקנים שיודעים לסחוט פנדלים, בגלל שהוא כזה חזק נראה שתפיסות בחולצה או מיני הכשלות לא מדגדגות אותו.

האמת שחוץ מהבעיטה שלו שהלכה ליד הקורה במשחק באולימפיאקוס בחוץ אחרי שהוא שם צמד והיה מלא ביטחון עוד לא ראיתי בעיטה שלו עם טכניקה טובה

Shocking4U אמר:
האמת שחוץ מהבעיטה שלו שהלכה ליד הקורה במשחק באולימפיאקוס בחוץ אחרי שהוא שם צמד והיה מלא ביטחון עוד לא ראיתי בעיטה שלו עם טכניקה טובה

אם כי חייבים להודות שעדיין לא שמו אותו במצב טוב לבעיטה כזו.
כן רואים שיש לו תנועה טובה לכיוון כדורי רוחב על הקרקע (גם מול אולימפיאקוס וצליק הציל לו כדור כזה, רגע לפני שפיירו בעט למשקוף).

החגיגה שלו אחרי הגול השני מהמרגשות ששחקן שלנו הראה בשנים האחרונות

מסכנים הסרבים לא חשבו שאנחנו מחזיקים כזה מפלץ
מבחינה פיזית הוא גם יכול לנער את השחקנים הקשוחים של הפרמיירליג

הוא לא נורמלי. בלמים של קבוצות מכובדות באירופה לא יכולים עליו.

כל יום אקרא בשבילו פסוק תהילים לרפואה שלמה עד יום רביעי .

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה