ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
Shocking4U אמר:הוא חלוץ רחבה. כל פעם שהוא יצטרך להוביל כדור זה לא יראה טוב. חייב לעבוד על הסיומת עם הרגל
Jerry אמר:ממש, פעמיים קיבל מסדרון עד השער וידעתי פשוט שזה לא ייכנס ואפילו לא יגיע למצב בעיטה, צריך שמישהו אחר יגיע למצבים האלו ושהוא ידאג להוריד כדורי גובה כמו בשער השלישי
נכון אבל גם מי שמצפה ממנו לרוץ עם כדור 30 מטר וגם לסיים לא מבין את סוג השחקן. הוא מסורבל עם הרגליים והכדור לא נדבק לו לרגל טוב. הבעיטה זה באמת משהו מדאיג, הבעיטות שלו לפעמים על גבול המביכות.NOSFERATU ZODD אמר:Shocking4U אמר:הוא חלוץ רחבה. כל פעם שהוא יצטרך להוביל כדור זה לא יראה טוב. חייב לעבוד על הסיומת עם הרגל
עזוב הובלת כדור.
בכל מה שקשור לעבודה עם הרגל זה לא זה.
מעניין מה יהיה בהמשך.
shayhagai אמר:הוא לא משחק טכני עם הרגל אבל אי אפשר שיהיה גם וגם וגם. אם הוא היה הכל הוא היה לבנדובסקי
lemmacantor אמר:רגל לא רגל. הוא עשה את הפעולה שגמרה את המשחק. זה משהו שלא היה לנו בעונות הקודמות.
יום-טוב שוקרון אמר:כבר כאשר השם הזה עלה כמועמד המוביל לתפקיד החלוץ, טענתי שאין צורך לראות אותו אפילו דקה אחת על המגרש.
רזומה עלוב, כל הקריירה העביר בקבוצות קטנות ,ליגה צרפתית שנייה.
לא מדובר בשחקן צעיר בן 18, שפתאום דווקא בחיפה יכול לעשות את הפריצה הגדולה.
מצחיק אותי שמזכירים בהקשר שלו את ננאד פראלייה, שלא הרשים במשחקיו הראשונים בארץ.
הקרואטי שיחק בהיידוק ספליט, אספניול ורגיינה.
איך אפשר בכלל להשוות???
אני משוכנע שפיירו הולך להיות העקיצה הגדולה ביותר בתולדות המועדון.
לטאטא אותו מכאן כמה שיותר, כי כל יום שעובר רק יוריד את הערך שלו, עד שלבסוף יאלצו למכור אותו בגרושים...
מטורף. וזה אותו אחד שעכשיו יורד על שחקן הרכב באנטוורפן שהיה אחד הבלמים הכי טובים בליגה שם לפי אנשים שמסקרים את המועדון בשנה-שנתיים האחרונותadoram אמר:יום-טוב שוקרון אמר:כבר כאשר השם הזה עלה כמועמד המוביל לתפקיד החלוץ, טענתי שאין צורך לראות אותו אפילו דקה אחת על המגרש.
רזומה עלוב, כל הקריירה העביר בקבוצות קטנות ,ליגה צרפתית שנייה.
לא מדובר בשחקן צעיר בן 18, שפתאום דווקא בחיפה יכול לעשות את הפריצה הגדולה.
מצחיק אותי שמזכירים בהקשר שלו את ננאד פראלייה, שלא הרשים במשחקיו הראשונים בארץ.
הקרואטי שיחק בהיידוק ספליט, אספניול ורגיינה.
איך אפשר בכלל להשוות???
אני משוכנע שפיירו הולך להיות העקיצה הגדולה ביותר בתולדות המועדון.
לטאטא אותו מכאן כמה שיותר, כי כל יום שעובר רק יוריד את הערך שלו, עד שלבסוף יאלצו למכור אותו בגרושים...
שמע, שאפו. loll