ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה מה שאני אומר.hezildo אמר:KevinDurant אמר:הרבה יבקרו וילעיזו היום אבל צריך לזכור שהוא שיחק נגד שלושה בלמים ועוד 2 מגנים שצופפו לאמצע ועוד שלושה קשרים אחוריים.
נכון, אז תגידו שרוב המשחקים בליגה נצטרך לשחק נגד כמות כזאת של שחקני הגנה אבל במשחקים אחרים אנחנו נתקוף עם הרבה יותר שחקנים ונהיה יותר קרובים לרחבה של היריב ויהיה לו יותר קל לבוא לידי ביטוי.
התנועה שלו לפינה הקרובה בהצלה של פרץ היא ברמות הגבוהות וצריך לנצל את זה הרבה יותר
נכון. גם לא הפעלנו מספיק את האגפים היום בשביל לסדר לו מצבים, היתה רק פעם אחת שהוא קיבל כדור רוחב.
בסדר זה השחקן, מי שמצפה למשהו אחר זה כבר בעיה שלו.benrey אמר:אני חושב שגם היום היה לו משחק טוב. ההצלה של פרץ זה אחד למליון, קשה לי גם להאשים אותו בזה.
מה שכן, היו רגעים שהוא היה באגף או מאוחרה וזה היה מביך
גם בקטע שהוא לא שיחרר בעיטה שבסוף היה נבדל זה היה נראה כמו אלוף האלופים. משחק בסדר שלו, לא מספיק מעורב אבל מה שכן אסור לו להוביל כדור בהתקפות ובטח ש מתפרצות.benrey אמר:אני חושב שגם היום היה לו משחק טוב. ההצלה של פרץ זה אחד למליון, קשה לי גם להאשים אותו בזה.
Shocking4U אמר:גם בקטע שהוא לא שיחרר בעיטה שבסוף היה נבדל זה היה נראה כמו אלוף האלופים. משחק בסדר שלו, לא מספיק מעורב אבל מה שכן אסור לו להוביל כדור בהתקפות ובטח ש מתפרצות.benrey אמר:אני חושב שגם היום היה לו משחק טוב. ההצלה של פרץ זה אחד למליון, קשה לי גם להאשים אותו בזה.
היה במחצית הראשונה רגע שהוא גנב כדור לחזיזה ואז סתם איבד וזה חירפן אותי. הוא לא מספיק טכני כדי להוביל כדור וזה גם סתם מיותר כי זה גורם לזה שלא יהיה אף אחד ברחבה. איזור המחייה שלו זה הרחבה ומחוץ לשם מבחינה התקפית כלומר לא לזכות במאבקים או להוריד כדורים הוא פחות משמעותי. מה שכן היה רגע שהוא שמר עם הגב והוריד כדור לאצילי והוא צריך לעשות את זה יותרJudokan אמר:Shocking4U אמר:גם בקטע שהוא לא שיחרר בעיטה שבסוף היה נבדל זה היה נראה כמו אלוף האלופים. משחק בסדר שלו, לא מספיק מעורב אבל מה שכן אסור לו להוביל כדור בהתקפות ובטח ש מתפרצות.benrey אמר:אני חושב שגם היום היה לו משחק טוב. ההצלה של פרץ זה אחד למליון, קשה לי גם להאשים אותו בזה.
דווקא הובלת הכדור שלו בסדר. היו שני מהלכים שהוא יצר נטו מהכדרור שלו ואז החלקה לאגפים. זו דווקא תכונה שלו שחשוב לנצל כי היא עוזרת לנו לפרק לחץ ולצאת מהר יותר.
הקטע של הסיומת הוא הבעיה המחרפנת. זה שבמהלך שאמרת הוא בכלל לא בעט לשער זו הזיה מחלוץ.
מוכן לקבל החמצה, אבל לא השתהות כזו שבסוף מאבדת את המצב.
אני חוזר ואומר - הצוות המקצועי צריך לדאוג שבכל אימון הוא יעבוד על ריצה עם הכדור לרחבה ובעיטה בתנועה בלי להסתבך. זה פשוט לא לרמה כרגע ופוגע בנו (בנפיקה כדוגמה מרכזית)
greenguy אמר:שחקן הצגה שיתן פנו עוד הרבה. שמו עליו שלושה בלמים והוא עשה צרות הוריד כדורים טוב,הציק להגנה שלהם והחמצה אחת ענקית. אני מת עליו מפלץ
shayhagai אמר:היכולת שלו לגבור כמעט על כל בלם בטח בארץ היא פסיכית אין ספק.
אבל צריך להגיד את האמת. הטכניקה שלו ברגליים.. היא פחות ממנימלית. לא מצפה ממנו לקחת את הכדור מהחצי ולרוץ איתו אבל אם הוא מקבל כדור לרגל.. צריך לקוות שרק ימסור טוב לשחקן אחר.
לא רוצה להשמע קיצוני אבל לדעתי הטכניקה שלו היא נמוכה אפילו ביחס לשחקן ישראלי ממוצע לא בהשוואה לאירופה.
לעוד 2. הוא חתום ל3 עם אופציהeidoil32 אמר:יש לנו אותו לעוד עונה,
מקווה שיעבדו על משחק הרגל והוא יהיה רמה יותר גבוהה.
בסהכ משחק טוב שלו, מוריד ומוסר היטב.
אני אוהב את היכולת הזאת להוריד כדורי גובה שנראים בלתי אפשריים לשחקן לידו. הוא צריך שיהיו קרובים אליו
לא צריך שהוא יפתח דריבל או יכולת מסירה ודברים כאלה.shayhagai אמר:הבן אדם בגיל 28.
כמה אפשר לשפר משחק רגל של שחקן בגיל הזה ?
לגמרי, רשמתי את זה עוד שהוא חתם שיש לו תנועה טובה מאוד ברחבה אבל היא אפילו טובה משחשבתי.onn אמר:התנועה שלו לפינה הקרובה זה ברמות הגבוהות ביותר. איך שהוא נכנס לפני הבלם בתזמון נכון +פיזיות ומהירות.
אם תשימו לב מלבד במקרה של ההצלה של פרץ, היה מצב דומה מצד ימין מדניאל, אבל השבדי בחר למסור דווקא לאצילי ולא לפיירו שעשה בדיוק את אותה תנועה.