• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
אין כבר מילים לתאר.

עריכה: זה נכתב על סק והתבלבלתי בנושא.
לגבי פיירו, הבלמים של מכבי ת"א התקשו מולו, אבל כשהוא כל כך רחוק מהשער של היריבה וצריך להניע כדור בעצמו בהתקפות המעבר, זה חסר טעם. העמידה הנמוכה הזו לא תאפשר לו להוציא כלום, מלבד ערך הגנתי (משמעותי).

משמעותית נתן יותר משחקים כמו אולימפיאקוס בבית מאשר בחוץ
הגיע הזמן להחזיר את דין להיות באנקר

חלוץ שאומנם לוקה במשחק הרגל אבל לא מאשים אותו זה חלוץ רחבה טיפוסי וצריך לדעת להזין אותו מהאגפים ולתת לו אופצייה לים רק בנגיעה אחת בכדור אסור לו להיות אם הכדור מחוץ לרחבה שמה הוא סתם מפריע ופוגע בשטף של הקבוצה אז אני לא מצליח להבין מה בכר עושה איתם באימונים כדי לדעת להפעיל אותו

הבדיחה כבר לא מצחיקה. לא מבין למה בכר מייבש ככה את ניקי

לוקה בפעולות בסיסיות של כדורגל. גם את הדברים שהוא אמור לתת כמו משחק ראש, פיזיות ולהוריד כדורים הוא לא עושה בצורה טובה. בקיץ חייב ללכת

אני מגדולי המגינים שלו כאן וגם אני כבר מתחיל להתייאש.
הזוי שחלוץ שהביא אותנו לצ'מפיונס נראה ככה.

בשני משחקים האחרונים הוא נראה כבר לא קשור לענף בקטע אחר לגמרי

אפילו לא חושב שאפשר להגיד שזה ביטחון כי הוא הרגע הבקיע נגד בש ובנבחרת שלו. הוא פשוט לא בענף

Shocking4U אמר:
אפילו לא חושב שאפשר להגיד שזה ביטחון כי הוא הרגע הבקיע נגד בש ובנבחרת שלו. הוא פשוט לא בענף

נו ברור זה כולם ראו בערך במחזור 7. אם זה היה תלוי בי הייתי משחרר בינואר ומביא קשר אחורי. יש לנו הרבה חורים בסגל וכל כך קצת זרים, הייתי חושב על מהלכים כואבים כמו שחרור של דניאל/שרי או אפילו שניהם. זה או זה או לבנות עוד עונה על דין ואיזה ישראלי חרטה כמו בריבו, דיכאון

David אמר:
חלוץ שאומנם לוקה במשחק הרגל אבל לא מאשים אותו זה חלוץ רחבה טיפוסי וצריך לדעת להזין אותו מהאגפים ולתת לו אופצייה לים רק בנגיעה אחת בכדור אסור לו להיות אם הכדור מחוץ לרחבה שמה הוא סתם מפריע ופוגע בשטף של הקבוצה אז אני לא מצליח להבין מה בכר עושה איתם באימונים כדי לדעת להפעיל אותו
אז ציבוטה העביר לו כדור למרכז הרחבה לאחד על אחד מול ניצן והוא הצליח להשתלט על הכדור.

הרימו כדור מהצד והפריע לסק להשתלט על הכדור ולכבוש.

אין בו כלום והיום אפילו הפיזיות לא עזרה לו חהחזיק קצת בכדור.

לערוך סרטון יפה (אחלה גולים במוקדמות הצמפיונס), לארוז בסרט ולמכור לאיזו קבוצת תחתית בצרפת/ספרד.

https://twitter.com/hayeruka/status/1644797773395443713?s=46&t=EgPeaGwnd955PmNaI_idfQ

Shocking4U אמר:
https://twitter.com/hayeruka/status/1644797773395443713?s=46&t=EgPeaGwnd955PmNaI_idfQ
איך איך הוא לא בועט מדבר כזה איך
חלום של כל שחקן לתת וולה שיעיף את השוער ביחד עם הכדור לתוך השער
סעמק

תודה על הכל אבל צריך להתקדם ולהתחזק על העמדה הזאת.

שינסו להוציא כמה שיותר כסף בעסקה שם וישחררו אותו.

בישול גדול שלו אגב בגול הרביעי לפאני

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה