ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
9 שערים בליגה לשחקן שפתח את רוב המשחקים בהרכב בליגה לחלוץ במכבי חיפה זה מאכזב. אי אפשר להתחמק מזה. ויותר ממה שהמספרים שלו איכזבו זה הלקויות הטכניות שראינו, חוסר היכולת לסיים ברגל והשתלטות על כדור לתוך שטח. הוא בוודאות לא פלופ לא חושב שיש מישהו שהוא לא אוהד צהוב ממורמר שיטען את זה אבל הוא גם לא שחקן שהייתי משאיר כאן כי אפשר למצוא משהו יותר טובeidoil32 אמר:21 שערים בישולים בכל המסגרות,
כשרק אצילי ושרי מקדימים אותו, ואלו לא סתם שערים כשרובם הביאו נקודות. לא הייתי מגדיר אותו כישלון, לא רואה אותו משפר טכניקה בגיל שלו, אך כן הייתי משאיר בעונה הבאה כי אולי בעונה השניה יהיה לו פחות לחץ להוכיח ואולי יכירו יותר את המגבלות שלו
Shocking4U אמר:9 שערים בליגה לשחקן שפתח את רוב המשחקים בהרכב בליגה לחלוץ במכבי חיפה זה מאכזב. אי אפשר להתחמק מזה. ויותר ממה שהמספרים שלו איכזבו זה הלקויות הטכניות שראינו, חוסר היכולת לסיים ברגל והשתלטות על כדור לתוך שטח. הוא בוודאות לא פלופ לא חושב שיש מישהו שהוא לא אוהד צהוב ממורמר שיטען את זה אבל הוא גם לא שחקן שהייתי משאיר כאן כי אפשר למצוא משהו יותר טובeidoil32 אמר:21 שערים בישולים בכל המסגרות,
כשרק אצילי ושרי מקדימים אותו, ואלו לא סתם שערים כשרובם הביאו נקודות. לא הייתי מגדיר אותו כישלון, לא רואה אותו משפר טכניקה בגיל שלו, אך כן הייתי משאיר בעונה הבאה כי אולי בעונה השניה יהיה לו פחות לחץ להוכיח ואולי יכירו יותר את המגבלות שלו
Shocking4U אמר:לפני המטרה להיות שחקן העונה שיציב לעצמו מטרות צנועות כמו לדעת לבעוט בכדור או להשתלט על כדור עם הרגל