• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
מרגיש שלי ש90 אחוז מהקהל ואנשי המקצוע מבינים שהוא לא מספיק טוב. לא מצליח להבין למה לא מעיפים אותי גם בחצי מיליון דולר ומתחזקים. עם כל הכבוד, את ההשקעה עליו החזרנו מזמן עם העפלה לצמפיונס.

הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
אבל לי מרגיש שלא מספיק משחקים על החוזקות שלו ויש לו כאלה, לא מגביהים עליו מספיק כדורים טובים וגם לא משתמשים בו מספיק כפיבוט.

Ambient אמר:
הביקורות עליו נכונות, הטכניקה והנגיעה הראשונה שלו בכדור היא בעייתית בלשון המעטה.
אבל לי מרגיש שלא מספיק משחקים על החוזקות שלו ויש לו כאלה, לא מגביהים עליו מספיק כדורים טובים וגם לא משתמשים בו מספיק כפיבוט.
הבעיה שהוא לא משחק פיבוט טוב, הוא בסופו של דבר חלוץ מאוד מוגבל מכל הבחינות

KevinDurant אמר:
Ambient אמר:

לא ניסו את זה מספיק בשביל לדעת אם הוא עושה את זה טוב או לא, מקסימום פעם אחת במשחק כמו היום.

Ambient אמר:
KevinDurant אמר:
Ambient אמר:

לא ניסו את זה מספיק בשביל לדעת אם הוא עושה את זה טוב או לא, מקסימום פעם אחת במשחק כמו היום.
ראינו אותו פה למעלה משנה, הוא לא משחק פיבוט מספיק טוב ויש לו בעיטה מזעזעת, מהגרועות בקבוצה כולל שחקני הגנה.

Ambient אמר:
גם לנגוח הוא לא יודע, מה יעזור להרים לו?

Ganjot אמר:
Ambient אמר:

יודע וחצי, אתה מגזים

Ambient אמר:
Ganjot אמר:
Ambient אמר:

יודע וחצי, אתה מגזים

הנגיחה שלו מאוד בינונית

רק מכבי אמר:
אם מתעקשים עליו. זה חייב להיות לצד עוד חלוץ.

זה לא. לא צריך להתעקש עליו ולסדר את שיטת המשחק סביבו. זה לא רונאלדו או מסי. פשוט יבינו עם הזמן שדין דוד, שוראנוב וחלאיילי עדיפים עליו.

KevinDurant אמר:
Ambient אמר:
KevinDurant אמר:

ראינו אותו פה למעלה משנה, הוא לא משחק פיבוט מספיק טוב ויש לו בעיטה מזעזעת, מהגרועות בקבוצה כולל שחקני הגנה.

אפילו היה פה מישהו שרשם שצריך להוריד אותו לפני הפנדלים אם יהיו. וכולם פה ידעו בעונה שעברה שהוא יחמיץ את הפנדל. זה חלוץ? פנדל לא יודע לבעוט?

אליאור אמר:
רק מכבי אמר:

זה לא. לא צריך להתעקש עליו ולסדר את שיטת המשחק סביבו. זה לא רונאלדו או מסי. פשוט יבינו עם הזמן שדין דוד, שוראנוב וחלאיילי עדיפים עליו.

באירופה אין לך שחקן שיכול להתמודד עם הפיזיות של הבלמים. וכן, כשנבוא להסתגר, נצטרך אותו למעלה עם כדורים ארוכים.

בליגה זה עניין אחר. ושם לדעתי צריך לשחק איתו לצד עוד מישהו. או בלעדיו.

ראיתי חלוצים פיזיים שמשחקים כפיבוטים בחיי אבל מעולם לא ראיתי שחקן כל כך חסר אונים כשהוא נשלח לכדור עומק אל שטח

רק מכבי אמר:
אליאור אמר:
רק מכבי אמר:

באירופה אין לך שחקן שיכול להתמודד עם הפיזיות של הבלמים. וכן, כשנבוא להסתגר, נצטרך אותו למעלה עם כדורים ארוכים.

בליגה זה עניין אחר. ושם לדעתי צריך לשחק איתו לצד עוד מישהו. או בלעדיו.

1. ראית את החילוץ של קריאף (אם אני לא טועה) היום? אם אין לך יכולת להחזיק את הכדור אז אתה גם יכול להיות לברון גיימס בגודל וזה לא יעזור.
2. שוראנוב גם נראה פיזי.
3. אתה לא חייב לשחק עם שחקן שצריך להתמודד פיזית. אתה יכול לשחקן עם דין דוד והוא יתן לך יותר.

Shocking4U אמר:
ראיתי חלוצים פיזיים שמשחקים כפיבוטים בחיי אבל מעולם לא ראיתי שחקן כל כך חסר אונים כשהוא נשלח לכדור עומק אל שטח

אנשים מבלבלים בין פיבוט לבין שחקן פיזי. זה שאתה שחקן פיזי לא אומר שזה יעזור אליך כי צריך גם טכניקה בסיסית כדי לשמור על כדור. ואגב, אתה לא חייב להיות פיזי כדי לשמור על הכדור. יש שחקנים שיש להם כישרון לזה והם לא פיזיים. אני מאוד אהבתי את אלכס סנדרו (מגן שמאל של יובה) פעם. ידע לשמור על הכדור מעמדת המגן בצורה מעולה. ולמה בכלל זה צריך להיות משהו שהוא בעדיפות עליונה אצלנו? יש דברים חשובים יותר לחלוץ. מה גם שאולי זה משהו שיש לשוראנוב.

Ambient אמר:
Ganjot אמר:
Ambient אמר:

יודע וחצי, אתה מגזים
לא יודע לנגוח, לא מגזים.
הצליח עם כמה נגיחות שנה שעברה במוקדמות, זה לא הופך אותו ליודע לנגוח.
הבן אדם לא שם גול אחד(!) בקרן פה, בזמן הזה סק ודילן שמו כמה שערים.
מרימים לו בלי סוף והוא לא מצליח לתת נגיחות נורמליות (גם היום אגב, קיבל הרמה מסבע בדיוק לראש.. חלוץ טוב מחליק את זה לרחוק).
לשים את הראש לאיזה הרמה חזקה לא אומר שהוא יודע לנגוח.

Ganjot אמר:
Ambient אמר:
Ganjot אמר:

יודע וחצי, אתה מגזים
לא יודע לנגוח, לא מגזים.
הצליח עם כמה נגיחות שנה שעברה במוקדמות, זה לא הופך אותו ליודע לנגוח.
הבן אדם לא שם גול אחד(!) בקרן פה, בזמן הזה סק ודילן שמו כמה שערים.
מרימים לו בלי סוף והוא לא מצליח לתת נגיחות נורמליות (גם היום אגב, קיבל הרמה מסבע בדיוק לראש.. חלוץ טוב מחליק את זה לרחוק).
לשים את הראש לאיזה הרמה חזקה לא אומר שהוא יודע לנגוח.
מסכים איתך. אתה גם רואה שהוא לא יודע לשלוט או לכוון את הנגיחות שלו. זה בעיקר כוח. תשווה את זה למשל לשחקן כמו זהבי שיודע לכוון את הנגיחות ויודע לאן הוא מנסה שהכדור ילך. אפילו לדין יש נגיחות שלא נופלות משל פיירו. שלא נדבר על סק.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה