• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
הוא לא צריך להישאר פה עוד דקה, מטריף אותי המחשבה שמצטרך לסבול אותו עוד עונה.

Hulk אמר:
אותי מטריף שהבאנו את שוראנוב שאני לא רואה איך יקבל דקות בגלל הקיבעון הזה שפיירו צריך לקבל דקות והרי המחליף שלו זה דין, תנו לילד לשחק, את הגול שהוא נתן במחנה פיירו לא יביא גם עוד 801595 ניסיונות

Jerry אמר:
Hulk אמר:
אותי מטריף שהבאנו את שוראנוב שאני לא רואה איך יקבל דקות בגלל הקיבעון הזה שפיירו צריך לקבל דקות והרי המחליף שלו זה דין, תנו לילד לשחק, את הגול שהוא נתן במחנה פיירו לא יביא גם עוד 801595 ניסיונות
מסכים, אני מאוד מחזיק משוראנוב יש לו איכויות ויסודות שאין לאף חלוץ בסגל שלנו, רק שיעבדו איתו על להיות יותר חי במשחק ויתנו לו ביטחון וזה מפלצת לליגה שלנו.
פיירו צריך להיות החלוץ שעולה בדקה 60 כדי להוסיף עוד מסה ונוכחות או לשמור על הכדור בהנחה ורוצים שישאר.

בליגה אני אתכם עם שורא. צריך לתת לו ביטחון ודקות, והא גם יותר מתאים לסגנון שמשחקים בליגה שלנו.

באירופה ובטח מול בלמים כמו של שריף, צריך לשחק עם פיירו (ועם עוד מישהו לידו, הוא פשוט הרבה יותר טוב כשיש לידו עוד חלוץ. ראינו את זה במוקדמות בעונה שעברה).

לא מאוחר עדיין לשחרר ולהביא מישהו אחר. המוגבלויות עולות על היתרונות, אין מה לעשות.

ובאמת שאני אוהב אותו והייתי בעדו לאורך רוב העונה שעברה

יש היום שחקנים הרבה יותר חלשים ממנו
למרות שלדעתי זה משחק שפחות מתאים לו,עדיין הוא יותר טוב מסבי ורפאלוב

אגב באתי לרשום שכל משחק שהוא פותח מנצחים אבל שכחתי שהוא פתח גם בחוץ

greenguy אמר:
יש היום שחקנים הרבה יותר חלשים ממנו
למרות שלדעתי זה משחק שפחות מתאים לו,עדיין הוא יותר טוב מסבי ורפאלוב

בדיוק, עם כמה שהסיומת שלו נכה הוא תרם היום הרבה יותר מהרבה שחקנים לניצחון

לא יודע מה לחשוב עליו כי התרומה שלו היא מאוד גדולה

באירופה הוא פחות מביא עצבים
בהארכה הפיזיות שלו באה היום לידי ביטוי
לשחקני םשל שריף כבר לא נשאר כוח להתמודד מולו

רק עצה אחת שילמד קודם לבעוט באחד על אחד מול השוער ממטר עם הרגל, לפני שהוא מנסה בעיטת מספרת כל שנייה

כובע קש אמר:
חלוץ עם טכניקת בעיטה של קונוס לא יכול להיות שחקן הרכב פה
גם לא בסגל, אי אפשר להבין איך הוא משחק לפני שארנוב

מת עליו למרות שהוא מגושם. באירופה היתרונות שלו באים לידי ביטוי הרבה יותר מאשר בליגה.

אנחנו לא צריכים חלוץ שיתרום אלא חלוץ שיתן גולים, ושוראנוב ודין עושים את זה הרבה יותר טוב ממנו
לשחרר ולהביא קיצוני או שוער אם ג'וש לא חוזר

ברק.י אמר:
משחק טוב מאד שלו וחבל שהוא לא יצא ממנו עם מספרים.

מה זה חבל שלא יצא עם מספרים? זה נשמע כאילו היה חסר לו גרוש ללירה. בשביל להביא מספרים צריך איכויות שאין לו.

אליאור אמר:
ברק.י אמר:
משחק טוב מאד שלו וחבל שהוא לא יצא ממנו עם מספרים.

מה זה חבל שלא יצא עם מספרים? זה נשמע כאילו היה חסר לו גרוש ללירה. בשביל להביא מספרים צריך איכויות שאין לו.

היו מצבים שהוא פספס שהן לא רק קשורות לטכניקה שלו. אלו החטאות שקורות. הן כן יכלו להיכנס.
מעבר לזה, אפשר לאחל לו מספרים גם בלי קשר למה שהוא מסוגל לתת. אני מאד אשמח גם אם קורנו יבקיע, והוא לא בדיוק שחקן שמאיים לשער.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה