Amit Green
שחקן של המאמן
שוער זר במקומו וכמובן הקשר הזר ויש אליפות
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
זה פשוט לא ייאמן כמה הוא לא יודע לבעוט בכדור, אי אפשר לעבוד על דבר כזה? יש ילדים בבית ספר בגיל 11-12 שבועטים יותר טוב ממנוApoc אמר:רק עצה אחת שילמד קודם לבעוט באחד על אחד מול השוער ממטר עם הרגל, לפני שהוא מנסה בעיטת מספרת כל שנייה
רק מכבי אמר:סיים אתמול כשחקן עם הכי הרבה מסירות מפתח במשחק (5) ו 7/12 במאבקים
עבודה אדירה שלו.
מי שאומר לשחרר מביך את עצמו.
onn אמר:ככל שנעבור יותר שלבים באירופה ונהפוך יותר ויותר לאנדרדוג מול קבוצות אירופאיות איכותיות, ככה החשיבות שלו תבוא יותר לידי ביטוי.
בליגה אין צורך באיכויות שהוא נותן לנו , והחסרונות הברורים שלו בתור חלוץ בולטים הרבה יותר.
עבודה אדירה שלו.
עבודה אדירה שלו.
onn אמר:ככל שנעבור יותר שלבים באירופה ונהפוך יותר ויותר לאנדרדוג מול קבוצות אירופאיות איכותיות, ככה החשיבות שלו תבוא יותר לידי ביטוי.
בליגה אין צורך באיכויות שהוא נותן לנו , והחסרונות הברורים שלו בתור חלוץ בולטים הרבה יותר.
עבודה אדירה שלו.
Rmc אמר:רק מכבי אמר:סיים אתמול כשחקן עם הכי הרבה מסירות מפתח במשחק (5) ו 7/12 במאבקים
עבודה אדירה שלו.
אותי דווקא מביך שיש לנו חלוץ שלא יודע לבעוט בכדור, שכל מצב שהוא מקבל כדור לרגל באחד על אחד מול השוער כל הקהל כבר יודע שהוא יחמיץ, שכל פנדל שהוא בעט ויבעט כל הקהל יודע כבר שהוא יחמיץ, חלוץ שאף שחקן מהקשרים היצירתיים שלנו לא יכול לשלוח לכדור עומק כי יודעים שהוא במקרה הטוב לא יעשה עם זה כלום וברוב המקרים פשוט לא ישתלט על זה.
הוא לא חלוץ לקבוצה מקצוענית ובטח לא לכזאת שרוצה להילחם על תארים. אין לו שום תרומה נורמלית וזה בא לידי ביטוי בעונה האחרונה ולכן ההחלטה להשאיר אותו ועוד כחלוץ ראשון היא לא פחות מהזויה. ומה שיותר מדאיג זה שהצוות המקצועי חושב כמוך והם אשכרה התרשמו מהמשחק שלו נגד שריף.
כובע קש אמר:התפקיד המרכזי של חלוץ הוא להבקיע שערים, לא לחלק מסירות מפתח.
מסירות מפתח ופינוי שטחים אמורים לבוא כבונוס אצל חלוץ
באמא שלי נראה לי לחלקכם יש תסמונת שטוקהולם. מבטיח לכם שביום שיהיה חלוץ סביר (לא טוב, לא גדול, לא ענק, רק סביר) אתם תבינו מהר מאוד כמה לפיירו אין קשר למקצוע