KevinDurant
נשיא המועדון
הלוואי שהיה לפיירו אחוז מהכדורגל שיש לג'ירוJudokan אמר:כובע קש אמר:התפקיד המרכזי של חלוץ הוא להבקיע שערים, לא לחלק מסירות מפתח.
מסירות מפתח ופינוי שטחים אמורים לבוא כבונוס אצל חלוץ
צרפת לקחה יורו עם ז'ירו כחלוץ הרכב שלא בועט פעם אחת לשער בטורניר.
אין בעיה לשחק עם חלוץ שתפקידו הוא יותר לעבוד לטובת יתר הקבוצה עם מספר שערים קטן - כל עוד יש שחקנים אחרים בקבוצה שיכולים לקחת את העול ההתקפי (כמו אצילי בשנה שעברה).
הבעיה של פיירו בשנה שעברה הייתה שלאורך רוב העונה בליגה הוא לא עשה את התפקיד של מסירות מפתח ופינוי שטחים ובאופן כללי התקשה בפעולות בסיסיות.
ביכולת כמו שהציג מול שריף, עם נוכחות הרבה יותר משמעותית במשחק, פיירו היה מתאים לנו מעולה בשנה שעברה כשהעול ההתקפי הלך לאצילי, שרי ואז גם סבע.
העונה זה תלוי בשאלה האם יהיו לנו שחקנים נוספים שינצלו את המשחק ליד פיירו. נגיד דין דוד ושוראנוב לדעתי יכולים לתת לידו עונה מעולה אם נשחק בשני חלוצים.
אבל אחרת, אני מצטרף לזה שהוא לא חלוץ מתאים לנו כרגע, אם מתכננים לשחק בחלוץ יחיד.
וזה בדיוק העניין, לצרפת היה בטורניר הזה את אמבפה (נקביל אותו לאצילי אם אנחנו כבר בהשוואות האלה) שנתן את המספרים במקום ג'ירו
אנחנו איבדנו את אצילי
באמא שלי נראה לי לחלקכם יש תסמונת שטוקהולם. מבטיח לכם שביום שיהיה חלוץ סביר (לא טוב, לא גדול, לא ענק, רק סביר) אתם תבינו מהר מאוד כמה לפיירו אין קשר למקצוע