• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
Judokan אמר:
אני מאוהדיו היותר גדולים, אבל היום זה היה גרוע ברמות הכי קיצוניות שיש. הוא פשוט הסיק למשחק שלנו, אין פעולה אחת שהוא עשה טוב (חוץ מלהוריד איזה כדור מקרי).
שום תנועה על הבלמים, עשה טובה שלחץ, והיה עסוק מהדקה ה35 להתבכיין לשופט ליטרלי על כל דבר.

ועדיין העציץ דגו נותן לו עוד 90 דקות.

פיזיות? ג'אבר היה פיזי ממנו. לדעתי גם שוראנוב יתאים יותר
אני הפוך ממך. אני לא ממעריציו ולא הייתי מוותר עליו במשחקים מולם כי אנחנו פשוט קבוצה כל כך נמוכה ולא פיזית שהוא קריטי לנו בקרנות. הייתי מחליף אותו אולי רק ממש לקראת דקות הסיום. הבעיה הייתה שלא היה שחקן מהיר ששיחק לידו. סבע גם בקושי הצטרף לרחבה ואז אנחנו נתקפה מאוד סטטית ואיטית

Shocking4U אמר:
Judokan אמר:
אני מאוהדיו היותר גדולים, אבל היום זה היה גרוע ברמות הכי קיצוניות שיש. הוא פשוט הסיק למשחק שלנו, אין פעולה אחת שהוא עשה טוב (חוץ מלהוריד איזה כדור מקרי).
שום תנועה על הבלמים, עשה טובה שלחץ, והיה עסוק מהדקה ה35 להתבכיין לשופט ליטרלי על כל דבר.

ועדיין העציץ דגו נותן לו עוד 90 דקות.

פיזיות? ג'אבר היה פיזי ממנו. לדעתי גם שוראנוב יתאים יותר
אני הפוך ממך. אני לא ממעריציו ולא הייתי מוותר עליו במשחקים מולם כי אנחנו פשוט קבוצה כל כך נמוכה ולא פיזית שהוא קריטי לנו בקרנות. הייתי מחליף אותו אולי רק ממש לקראת דקות הסיום. הבעיה הייתה שלא היה שחקן מהיר ששיחק לידו. סבע גם בקושי הצטרף לרחבה ואז אנחנו נתקפה מאוד סטטית ואיטית

אני עם ג׳ודו. אצל בויז כל הקבוצה מאוד חזקה ואתלטית. פיירו לא מהווה שום יתרון מולם וראית גם שכשהוא קיבל את הכדור לרגל הם מיד קודם כל הסתכלו איפה שאר השחקנים שלנו - הם ידעו שהוא לא יגיע רחוק. וגם, הם למדו יפה שהוא אוהב ליפול בהגזמה וששופטים לא קונים את זה אז ידעו יפה לתת לו את הקטנות בלי שתהיה עבירה..

האם דגו מודע לכך שיש אפשרות כזאת בספר החוקים של הכדורגל להחליף את פיירו?
החסינות שהוא מקבל אצלו והקרדיט הבלתי נגמר הזויים לגמרי. יש משחקים שהוא פשוט לא מופיע ומספיק לראות אותו מחצית כדי להבין שלא יצא ממנו כלום במשחק הזה. אתמול הוא לא היה רלוונטי בכלל

במשחק שוטף הוא לא הביא לידי ביטוי את היתרון אבל בנייחים הגנתית כן. הוא הרחיק אם אני לא טועה לפחות פעמיים קרנות שלהם. בגומלין זה יהיה אפילו יותר קריטי

כשמדברים על אומץ או לקחת סיכון, זה אומר לנסות להוציא את פיירו בשלב מסוים ולהסתכן בנייחים (וצריך גם להגיד שהם לא תקפו יותר מידי או הגיעו להרבה נייחים ככל שהמשחק התקדם, כך שהיה מקום גדול לשקול להוציא אותו), ושוב דגו הלך על הקל והנוח והלא מסתכן, והשאיר אותו עד הסוף.

אין לי טענה ממשית לפיירו. לא קיבל כדור אחד נורמלי. לא הפעילו אותו. גם כשרצה להוריד כדורים, שחקנים היו סופר רחוקים ממנו.

צריך גם להגיד שהשופט הרג אותו. לא שרק לו כלום, וזה מאוד תסכל אותו. והיו שם כמה וכמה עבירות עליו כולל מרפקים שהאיטלקי המזוין פשוט התעלם.

התקשה מאוד מול קמארה והשופט האנטישמי לא תרם לעניין.

בגומלין הוא עוד יהיה יותר חשוב.

מי שלא פותח אתו ונניח פותח עם דין/שוראנוב, אתם מבינים שהולכים ללחוץ אותנו עוד יותר במשחק ובתור קבוצה שבסגל הנוכחי שלה לא בנויה להניע כדור תחת לחץ ברמה גבוהה אנחנו נצטרך לשחק כדורים ארוכים ונצטרך שחקן שיוכל להיאבק עליהם (ולא, דין לא כזה)

KevinDurant אמר:

מי שלא פותח אתו ונניח פותח עם דין/שוראנוב, אתם מבינים שהולכים ללחוץ אותנו עוד יותר במשחק ובתור קבוצה שבסגל הנוכחי שלה לא בנויה להניע כדור תחת לחץ ברמה גבוהה אנחנו נצטרך לשחק כדורים ארוכים ונצטרך שחקן שיוכל להיאבק עליהם (ולא, דין לא כזה)

מצד שני, כשקבוצה לוחצת אותך גבוה ובאגרסיביות כמו שיאנג בויז עושים, אתה רוצה לצאת להתקפות מעבר מהירות (בייחוד במשחק החוץ). אין לך אפשרות לעשות את זה עם פיירו, ובטח ובטח כשסבע חלוץ שני לידו.
אז האופציה היחידה שלך להגיע להתקפה היא לגבור במשחק מסודר על קבוצה פיזית וטקטית יותר, שזה מתכון בטוח להפסד.

מוכן שילחצו אותנו, אבל שתהיה לנו היכולת להקשות עליהם באמצעות מהירות.

Judokan אמר:
KevinDurant אמר:

מצד שני, כשקבוצה לוחצת אותך גבוה ובאגרסיביות כמו שיאנג בויז עושים, אתה רוצה לצאת להתקפות מעבר מהירות (בייחוד במשחק החוץ). אין לך אפשרות לעשות את זה עם פיירו, ובטח ובטח כשסבע חלוץ שני לידו.
אז האופציה היחידה שלך להגיע להתקפה היא לגבור במשחק מסודר על קבוצה פיזית וטקטית יותר, שזה מתכון בטוח להפסד.

מוכן שילחצו אותנו, אבל שתהיה לנו היכולת להקשות עליהם באמצעות מהירות.
אני מסכים שהיה מקום להקדים את החילוף לסביבות הדקה ה60 ולשחק עם 2 חלוצים כשאחד מהם זה דין/חלאיילי ולקוות לטוב עם איזה כדור ארוך.

אני בטוח שבמשחק חוץ זה כבר יהיה אחרת כי המשחק שם יהיה אחר. הוא עלה עם סבע במשחק בבית כי הוא רצה לשלוט וליזום יותר ופחות לשחק על כדורים ארוכים ומשחק יותר ישיר אלא לנצח אותם בבית דרך הנעת כדור ובזה סבע תורם הרבה יותר, פחות משחק "ישיר".

אגב צריך לזכור שגם הכוכב וגם אולימפיאקוס (וגם אפולון) שיחקו הרבה יותר פתוח והרבה פחות מבוקר מיאנג בויז ומשריף והיה לנו הרבה יותר שטחים

הוא יודע למסור עד 5 מטר, אז כשמוסרים לו כדור והוא עם הגב ואין שחקן לידו - זה איבוד כדור וודאי.
שרי וסבע היו רחוקים מדי ממנו והוא היה חסר אונים ומתוסכל.

היה טוב אתמול.
דגו עשה את התאמה הטקטית והצמיד אותו לימין בניגוד למשחק הראשון ששיחק בשמאל, וככה הוא היה עם בניטו ולא עם קמארה, והיה לו הרבה יותר נוח.

חבל שלא הבקיע את הנגיחה מהכדור של שרי.

שימו לב איך מהרגע שהוא יוצא אין לנו כמעט משחק התקפה. גם שנה שעברה מול הכוכב אולימפיאקוס זה היה אותו דבר. ברמות האלה זה נכס.

מקווה שהפציעה לא חמורה. אין הרבה שחקנים שהיו לוקחים ככה קשה את ההדחה. התפרקתי יחד איתו כשבכה בספסל.

אחלה פיירו.

רק מכבי אמר:
היה טוב אתמול.
דגו עשה את התאמה הטקטית והצמיד אותו לימין בניגוד למשחק הראשון ששיחק בשמאל, וככה הוא היה עם בניטו ולא עם קמארה, והיה לו הרבה יותר נוח.

שימו לב איך מהרגע שהוא יוצא אין לנו כמעט משחק התקפה. גם שנה שעברה מול הכוכב אולימפיאקוס זה היה אותו דבר. ברמות האלה זה נכס.

מקווה שהפציעה לא חמורה. אין הרבה שחקנים שהיו לוקחים ככה קשה את ההדחה. התפרקתי יחד איתו כשבכה בספסל.

אחלה פיירו.

מסכים עם הדברים.
ואכן כאב לראות אותו אתמול על הספסל.

רק מכבי אמר:
היה טוב אתמול.

אחלה פיירו.
בול.

העניין עם להעביר אותו ימינה לשחק על בניטו זה משהו שרשמתי פה בפורום לפני המשחק כהתאמה שאפשר לעשות כדי שיהיה לו מאצ' אפ יותר נוח.

ולגבי משחק ההתקפה, זה ברור. שמשחקים מול קבוצה לוחצת ובהרכב הנוכחי שלנו קשה לנו להניע כדור מאחורה ברמה גבוהה חייבים אופציה לקבל כדור ארוך.

אם היה מישהו אחר שיכול לעשות את זה, מילא, אבל בסגל שלנו אין אפשרות אחרת.

דינמו זאגרב סימנה את פרנטזדי פיירו
https://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=64&docID=447277&fbclid=IwAR3b4QyyZ5hdlYfwvJ3utrObOCxo6ehLODFqwdabsSUSEsCuB6aof77628s

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה