• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
נתון פסיכי:

https://twitter.com/izharkishon/status/1758261757724832256?s=20

ועוד נתון על פיירו:

GGaPevyW8AE0ZGy

ולסיום, עוד משהו מעניין:
זרים שכבשו יותר מפיירו (16 עד כה) בעונה אחת במכבי חיפה בכל המסגרות:

קלשצ'נקו - 22 - 1999/00
דבאלישווילי - 21 - 2009/10
קולאוטי (שיחק את העונה הזו כזר) - 20 - 2004/05
ראיוס - 17 - 2013/14

לא מן הנמנע שהוא יעקוף את קלשצ'נקו.

רק מכבי אמר:
משחק מעולה.
משלים שבוע טוב מבחינתו עם גול גדול נגד בית''ר שנפסל, וגול מצוין היום.

מעבר לגול עשה את כל מה שאשפר לבקש ממנו במשחק כזה.

לא היה בתולדות מכבי חיפה חלוץ שיכול לתת את הדברים שהוא נותן פה במשחקים באירופה. רק שהוא יילך יבינו את המשמעות שלו במשחקים כאלה.
שוב, בליגה מטבע הדברים הכל שונה, אבל התרומה שלו לקבוצה שהיא נחותה פיזית, ונחותה ביכולת בנייה ובילד-אפ לעומת יריבות אירופיות היא פשוט אדירה.

פרנזי פיירו, מר אירופה.

אין ספק שאתמול היה המצטיין וסיים בדרך מאד לא אופינית לו.
אבל אני רוצה לדעת מה אהרונוביץ לוקח:
"אבל הוא מוכיח בכל פעם מחדש שיש לו טכניקה טובה, מהירות סבירה לחלוץ, טאץ’ מצוין עם הכדור וכמובן שאי אפשר להתמודד איתו מבחינה פיזית."

טכניקה? טאץ מצויין עם הכדור? פיירו, פיירו שלנו?

אוהב אותו
מה לו ולהקפצה מעל השוער בצ'יפ אני לא יודע
אבל אחלה פיירו, נתן מלחמה אמיתית על המגרש, בכלל הוא באנרגיות טובות בשני משחקים מאז ההרחקה

צריך להגיד גם לזכותו שהוא היה בודד מאוד למעלה וגם שזרקו עליו כדורים לא היה לידו שחקני התקפה נוספים לנסות להתחבר אתם ולהוריד להם כדור וזה הקשה עליו מעבר להכל

פיירו שחקן של ביטחון. אז לראות אותו עושה פעולות כמו הגול מול בית"ר, ואז כמה פעולות טובות היום, מולידות את הביטחון פתאום לתת צ'יפ ולא לתת דרדלה לגוף של השוער כמו שהוא עשה בנוהל.
נקווה שיוכל לגרור את הביטחון הזה להמשיך לעשות פעולות טובות

אוהב אותו ולא יכול להגיד עליו כלום, הוא עושה את המקסימום שהוא יכול ואתמול רק אחרי שהתעייף התחיל לאבד המון אבל אין מה להגיד, נתן משחק טוב הביא את הגול החשוב ומקדמה טובה

ראיתי שאף אחד לא הגיב עדיין על היכולת "המעולה" שלו, אז הנה אני מקפיץ אותו למעלה

אני מאשים את דגו גם במקרה של פיירו.
הוא השחקן שעבד הכי קשה בחמישי.
למה הוא פתח היום? בשביל מה הבאת את חמד? שלא רלוונטי באירופה אלא רק לליגה. ואם בליגה הוא לא משחק, אז מה עשינו?

יותר מזה, פיירו במחצית השנייה היה גמור. גמור. ראו שהוא לא מסוגל לזוז. ראיתי אותו עם ידיים על המותן.
איפה אתה מאמן? תזרוק אותו החוצה.
כל זה כשמול גנט ברביעי הוא הולך לפתוח ולשחק 90 דק'.

בלי קשר פיירו היה משמעותי מאוד בגול של קינדה. והיו לו החמצות אחרות כמו שהתרגלנו בעבר.
לא בגללו לא ניצחנו פה היום.

רק מכבי אמר:
למה הוא פתח היום? בשביל מה הבאת את חמד? שלא רלוונטי באירופה אלא רק לליגה. ואם בליגה הוא לא משחק, אז מה עשינו?

יותר מזה, פיירו במחצית השנייה היה גמור. גמור. ראו שהוא לא מסוגל לזוז. ראיתי אותו עם ידיים על המותן.

בלי קשר פיירו היה משמעותי מאוד בגול של קינדה. והיו לו החמצות אחרות כמו שהתרגלנו בעבר.

לא יודע, החטאות כמו הכדור שקיבל מסק וכרגיל בעט על השוער, לא רואה איך אפשר להאשים את דגו על דבר כזה.
בסוף אתה לא מנצח משחקים בדיוק על החטאות כאלה של חלוץ, וזאת לא הפעם הראשונה.
אז אולי לא היינו משחקים טוב אבל לפחות היינו מנצחים אם הוא היה מבקיע את המצבים האלה.

גם המצב בהגבהה של רפאלוב בנייח זה גול שהוא חייב לשים ונגח לידיים של גראפי, כנל הבישול של סק. תומר היה בוודאות עושה מזה יותר.

רק מכבי אמר:

מסכים.

לא משנה כמה גולים הוא יבקיע הוא קשה לצפייה
תוקע לנו את המשחק פוגע בשטף ההתקפי ובעיקר צריך 5 מצבים כדי לתת גול.
נקווה שדינדה יחזור בהקדם, בקיץ למכור אותו למרבה במחיר ולהביא חלוץ בסגנון אחר לגמרי

אליאור אמר:
מה הסטטוס עם יובאנוביץ'? הייתי לגמרי חושב בכיוון שלו.
ירד לספסל בבאזל שמרחק מקום אחד מלרדת ליגה במבחנים בשוויץ, על הנייר לדעתי שם מאוד ריאלי בהתחשב במצבם

לא יכול לראות אותו יותר
משוטט על המגרש
דינדה היה אתמול שם צמד לכל היותר.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה