KevinDurant
נשיא המועדון
היה גמור אחרי 90+ דק' עמוסות וקשוחות בגנט, הוא לא היה צריך לפתוח אתמולNirgreen אמר:לא יכול לראות אותו יותר
משוטט על המגרש
דינדה היה אתמול שם צמד לכל היותר.
ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
היה גמור אחרי 90+ דק' עמוסות וקשוחות בגנט, הוא לא היה צריך לפתוח אתמולNirgreen אמר:לא יכול לראות אותו יותר
משוטט על המגרש
דינדה היה אתמול שם צמד לכל היותר.
אתה לא רואה איך אפשר להאשים את דגו בזה? באמת?nirm1234 אמר:רק מכבי אמר:אני מאשים את דגו גם במקרה של פיירו.
הוא השחקן שעבד הכי קשה בחמישי.
למה הוא פתח היום? בשביל מה הבאת את חמד? שלא רלוונטי באירופה אלא רק לליגה. ואם בליגה הוא לא משחק, אז מה עשינו?
יותר מזה, פיירו במחצית השנייה היה גמור. גמור. ראו שהוא לא מסוגל לזוז. ראיתי אותו עם ידיים על המותן.
איפה אתה מאמן? תזרוק אותו החוצה.
כל זה כשמול גנט ברביעי הוא הולך לפתוח ולשחק 90 דק'.
בלי קשר פיירו היה משמעותי מאוד בגול של קינדה. והיו לו החמצות אחרות כמו שהתרגלנו בעבר.
לא בגללו לא ניצחנו פה היום.
לא יודע, החטאות כמו הכדור שקיבל מסק וכרגיל בעט על השוער, לא רואה איך אפשר להאשים את דגו על דבר כזה.
בסוף אתה לא מנצח משחקים בדיוק על החטאות כאלה של חלוץ, וזאת לא הפעם הראשונה.
אז אולי לא היינו משחקים טוב אבל לפחות היינו מנצחים אם הוא היה מבקיע את המצבים האלה.
KevinDurant אמר:ירד לספסל בבאזל שמרחק מקום אחד מלרדת ליגה במבחנים בשוויץ, על הנייר לדעתי שם מאוד ריאלי בהתחשב במצבםאליאור אמר:מה הסטטוס עם יובאנוביץ'? הייתי לגמרי חושב בכיוון שלו.
GreenGlory אמר:אתה לא רואה איך אפשר להאשים את דגו בזה? באמת?nirm1234 אמר:רק מכבי אמר:אני מאשים את דגו גם במקרה של פיירו.
הוא השחקן שעבד הכי קשה בחמישי.
למה הוא פתח היום? בשביל מה הבאת את חמד? שלא רלוונטי באירופה אלא רק לליגה. ואם בליגה הוא לא משחק, אז מה עשינו?
יותר מזה, פיירו במחצית השנייה היה גמור. גמור. ראו שהוא לא מסוגל לזוז. ראיתי אותו עם ידיים על המותן.
איפה אתה מאמן? תזרוק אותו החוצה.
כל זה כשמול גנט ברביעי הוא הולך לפתוח ולשחק 90 דק'.
בלי קשר פיירו היה משמעותי מאוד בגול של קינדה. והיו לו החמצות אחרות כמו שהתרגלנו בעבר.
לא בגללו לא ניצחנו פה היום.
לא יודע, החטאות כמו הכדור שקיבל מסק וכרגיל בעט על השוער, לא רואה איך אפשר להאשים את דגו על דבר כזה.
בסוף אתה לא מנצח משחקים בדיוק על החטאות כאלה של חלוץ, וזאת לא הפעם הראשונה.
אז אולי לא היינו משחקים טוב אבל לפחות היינו מנצחים אם הוא היה מבקיע את המצבים האלה.
אני לא רואה איך אפשר לא להאשים את דגו בזה, הוא האשם היחיד והבלעדי שהוא מחזיק מהגרוטאה הזאת שנקרא חלוץ.
הבנאדם הזה נקרא חלוץ במקרה, אין לו שום קשר להגדרה של חלוץ והוא פשוט זבל של שחקן, אם המאמן מרכיב אותו 90 דקות במשחק כזה אז הוא האימ אימא של האשם בכל ההחמצות של פיירו כי הוא לא צריך לשחק במשחק כזה בכלל ועוד יותר טוב אם לא ישחק בכלל.
לא רק שדגו לא אשם הוא האשם הבלעדי שהוא מחזיק משחקן כזה חלוץ, זה הזיה שיש חלוץ כזה במכבי חיפה ועוד מנסים לנרמל את הדבר הזה.
KevinDurant אמר:עם כל הביקורת עליו צריך לזכור שהוא מלך השערים של הליגה ובסופו של דבר נותן את הגולים שלו ויש לו במכבי חיפה בעונה וחצי 30 גולים בכל המסגרות ועוד 10 בישולים, זה מספרים גבוהים.
אני מסכים שהוא לא חלוץ שמתאים לסגנון של הקבוצה, במיוחד במשחקי ליגה, אבל בואו נירגע
GreenGlory אמר:אין מה להרגיע, מה שהעיניים רואות הן לא שקר, הבנאדם הזה הוא זילות למקצוע הזה, הוא מתאים ללכת מכות לא לשחק כדורגל, לא משנה כמה נתונים יזרקו שינסו להלבין את האמת.
יש יותר אנשים שיגידו לך שהוא לא קשור למקצוע הזה מאשר כאלה שכן וגם הם זה בזכות מספרים שהרבה מהם נועדו למכור משהו גרוע.
הלוואי והוא היה עוד היום על המטוס, שורף בעיניים לראות את הבנאדם הזה משחק בשביל משחק אחד טוב באירופה פעם בעשר משחקים רק בגלל שהוא גדול פיזית.
הרכש הכי גרוע בתולדות במועדון ובפער.
nirm1234 אמר:KevinDurant אמר:עם כל הביקורת עליו צריך לזכור שהוא מלך השערים של הליגה ובסופו של דבר נותן את הגולים שלו ויש לו במכבי חיפה בעונה וחצי 30 גולים בכל המסגרות ועוד 10 בישולים, זה מספרים גבוהים.
אני מסכים שהוא לא חלוץ שמתאים לסגנון של הקבוצה, במיוחד במשחקי ליגה, אבל בואו נירגע
חלוץ נורמלי עם כפול שערים מזה עם כל המצבים שהוא מקבל פה ומבזבז.
הוא לא יודע לבעוט, לנגוח גם חשבנו שכן אבל לא. אז למה הוא פה? הוא חלוץ, התפקיד שלו זה לדעת לבעוט.
רק מכבי אמר:אין מה להתייחס לטרולים. הרכש הכי גרוע עאלק. אנשים עם זיכרון של דג או שהיו ילדים בזמן שנחתו פה זרים למקצוע בהרבה כסף כמו בוליאט או חוטבי עצים סטייל פיטים אזמי.
משחק ענק של פיירו. מעבר לגול, נתן להגנה אוויר, הוריד כדורים, עבד יפה עם חלאיילי, וסידר לו גם כדור גדול שחלאיילי החמיץ ברשלנות.
Judokan אמר:רק מכבי אמר:אין מה להתייחס לטרולים. הרכש הכי גרוע עאלק. אנשים עם זיכרון של דג או שהיו ילדים בזמן שנחתו פה זרים למקצוע בהרבה כסף כמו בוליאט או חוטבי עצים סטייל פיטים אזמי.
משחק ענק של פיירו. מעבר לגול, נתן להגנה אוויר, הוריד כדורים, עבד יפה עם חלאיילי, וסידר לו גם כדור גדול שחלאיילי החמיץ ברשלנות.
איך שכחת את קלאוס, איך.
קלאוס הגיע לפה גמור כמו שראית, בתור אחד שעקב אחריו ואחרי קאיו בתקופה ההיא אחרי שהודיעו שהם חתמו ורצה לראות מה הם שווים (עושה את זה עד היום עם רוב השחקני רכש שלנו וכותב) היה ברור לי ששניהם בלופים מארץ הבלופים.רק מכבי אמר:Judokan אמר:רק מכבי אמר:אין מה להתייחס לטרולים. הרכש הכי גרוע עאלק. אנשים עם זיכרון של דג או שהיו ילדים בזמן שנחתו פה זרים למקצוע בהרבה כסף כמו בוליאט או חוטבי עצים סטייל פיטים אזמי.
איך שכחת את קלאוס, איך.
דווקא קלאוס זו דוגמא לשחקן שהיו בו איכויות, אבל הביאו אותו כשהוא בירידה תלולה בקריירה עם משבר נפשיים ופציעות. אבל לפני כן הוא עשה דברים יפים ביוון. סה''כ היו לו עונות טובות מאוד, נחשב לאחד החלוצים הטובים שהיו בפאוק אי פעם (טופ 5 ברשמית הכובשים בכל הזמנים).
מנגד היו פה שחקנים זרים למקצוע, חלשים בלי שום יכולת בעבר בהווה או בעתיד.