• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פרנטזי פיירו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
אמנם לא כבש, אבל אין לנו מה למכור בלעדיו באירופה.
עבד 90 דק' מול אחד הבלמים הכי טובים בסרייה א' שהתקשה איתו.
בגול של קינדה, פיירו בנה שם את המהלך, ויש לו חלק חשוב בגול.
חבל שהחמיץ ולא עשה שם 3-1, אם כי חייב לציין שהרחבה באיזור הזה הייתה בלתי אפשרית למשחק. זה לא דשא זה ביצה. הכדור שם קפץ בצורה שהפריעה לו וראו את זה.
חוץ מזה היה לו מצב לא רע שמזווית קשה בעט והשוער שלהם הדף.

אחלה של פיירו.
מה שהוא עשה למילנקוביץ' הסרבי זה פשוט בית ספר לכדורגל. כבר היה עדיף שלא היה מקבל צהוב והיה משחק בגומלין.

ואין ספק, שיש לו את ה1 על 1 עם הבלם על הגב הוא לרוב מסתדר בצורה מצוינת ובאופן די מפתיע דווקא בשטחים יותר קל לו להביא את עצמו לידי ביטוי והרבה פחות בצפיפות
כשצורת המשחק היא עם הגב וכו' אז דווקא לא מפתיע שקל לו להביא את עצמו יותר טוב במשחק פתוח עם שטחים ולא בצפיפות מכיוון שבמשחק צפוף שההגנה מקובצת אז יותר קל להביא דאבל אפ עליו כי שחקני ההגנה קרובים אחד לשני והחיפויים יותר מהירים וטובים, כשההגנה במרחקים יותר גדולים ויש שטחים הוא מקבל יותר פעמים אחד על אחד ועם החוזק שלו יותר קל לו להסתדר באחד על אחד מאשר עם 2 ובמצב כזה אם רוצים להביא עזרה זה יפתח שטח במקום אחר למישהו אחר וזה בידיוק מה שקרה במשחק הזה בין היתר, בפעמים שפיירו יצר את המהלך לשערים זה הרבה פעמים בגלל שבא אליו עוד מישהו חוץ ממלינקוביץ וזה יצר חור בהגנת פיורנטינה בגלל השטחים.

benrey אמר:
זה מטורף בעיניי שהוא הצליח להשאר שליו במשחק כזה ולא להתהפך על השופט
כמות העבירות שעשו עליו הייתה בלתי נתפסת
בליגה הוא לא מקבל שריקות בכלל, אתמול קיבל יותר שריקות מאשר מה שמקבל בליגה. אם זה היה בליגה לא היו שורקים לו כלום כנראה.

GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:
רק מכבי אמר:
אמנם לא כבש, אבל אין לנו מה למכור בלעדיו באירופה.
עבד 90 דק' מול אחד הבלמים הכי טובים בסרייה א' שהתקשה איתו.
בגול של קינדה, פיירו בנה שם את המהלך, ויש לו חלק חשוב בגול.
חבל שהחמיץ ולא עשה שם 3-1, אם כי חייב לציין שהרחבה באיזור הזה הייתה בלתי אפשרית למשחק. זה לא דשא זה ביצה. הכדור שם קפץ בצורה שהפריעה לו וראו את זה.
חוץ מזה היה לו מצב לא רע שמזווית קשה בעט והשוער שלהם הדף.

אחלה של פיירו.
מה שהוא עשה למילנקוביץ' הסרבי זה פשוט בית ספר לכדורגל. כבר היה עדיף שלא היה מקבל צהוב והיה משחק בגומלין.

ואין ספק, שיש לו את ה1 על 1 עם הבלם על הגב הוא לרוב מסתדר בצורה מצוינת ובאופן די מפתיע דווקא בשטחים יותר קל לו להביא את עצמו לידי ביטוי והרבה פחות בצפיפות
כשצורת המשחק היא עם הגב וכו' אז דווקא לא מפתיע שקל לו להביא את עצמו יותר טוב במשחק פתוח עם שטחים ולא בצפיפות מכיוון שבמשחק צפוף שההגנה מקובצת אז יותר קל להביא דאבל אפ עליו כי שחקני ההגנה קרובים אחד לשני והחיפויים יותר מהירים וטובים, כשההגנה במרחקים יותר גדולים ויש שטחים הוא מקבל יותר פעמים אחד על אחד ועם החוזק שלו יותר קל לו להסתדר באחד על אחד מאשר עם 2 ובמצב כזה אם רוצים להביא עזרה זה יפתח שטח במקום אחר למישהו אחר וזה בידיוק מה שקרה במשחק הזה בין היתר, בפעמים שפיירו יצר את המהלך לשערים זה הרבה פעמים בגלל שבא אליו עוד מישהו חוץ ממלינקוביץ וזה יצר חור בהגנת פיורנטינה בגלל השטחים.
אני מסכים, מה שאני בא להגיד בסוף זה שבליגה חסר לנו חלוץ לצפיפות ולא לשטח.

בשטח באירופה הוא מככב ונותן מספרים אדירים, אין על מה לדבר.

לא סתם בפחות משנתיים במסגרת אירופית אתו הגענו רחוק מאוד כולל מספרים אדירים שלו ותרומה משמעותית כל הדרך

KevinDurant אמר:
GreenGlory אמר:
KevinDurant אמר:

לא סתם בפחות משנתיים במסגרת אירופית אתו הגענו רחוק מאוד כולל מספרים אדירים שלו ותרומה משמעותית כל הדרך

להבנתי המספרים שלו בליגה לא פחות טובים מהמספרים באירופה (פר דקות משחק)

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
GreenGlory אמר:

להבנתי המספרים שלו בליגה לא פחות טובים מהמספרים באירופה (פר דקות משחק)
העונה כן, עונה שעברה לא. צריך לזכור שהוא גם הבקיע שנה שעברה רק 9 שערי ליגה

אני חושב שחד משמעית העונה יש לו שיפור משמעותי מאוד, מאוד. גם הגיוון בגולים (לא רק בראש), גם התרומה לקבוצה שלא נמדדת במספרים כמו הורדת כדור לעלי בגול של קינדה
עדיין הוא יכול לתסתכל, כמו כל חלוץ שהיה פה, כי בסוף הוא פה ולא בקבוצה טובה יותר בגלל זה. דבאשווילי למי שזוכר היה דומה מאוד גם עם מספרים מפחידים אבל החמצות וכבדות

הוא גם יותר טוב השנה בעיקר בגלל שהסגנון יותר מתאים לו. יותר הכנסות כדורים מהצדדים, יותר משחקים עליו בניגוד לעונה שעברה.

הרבה יותר נוח לו לשחק עם חלאיילי מאשר עם אצילי לדוגמה

יש להיות גרוע כמו שהוא בכללי ויש למכור. מה שהוא עשה בדקות האחרונות זה בלתי נסלח, חייב לעוף על טיל מפה גם בחינם , חתיכת מזדיים

פיירו בעונה הטובה ביותר שלו
אוהב אותו מאוד למרות החסרונות שנראו שמצטמצמים
הוא פשוט שחקן מפלצת
אתגעגע אליו

אחלה פיירו. הייתי משחק עם שני חלוצים עד סוף העונה.

העונה הזו הרבה יותר טובה מהקודמת
ועדיין לדעתי צריך להביא חלוץ טוב ממנו

Liberman אמר:
העונה הזו הרבה יותר טובה מהקודמת
ועדיין לדעתי צריך להביא חלוץ טוב ממנו

במצב של המדינה זה מנש לא קל.
למרות שהוא נגר חסר יכולת טכנית, המספרים שלו מדברים.
נראה אם יגיע חלוץ שיתן כמות דו ספרתית של שערים ושערים מכריעים במוקדמות.
שחקנים זרים צריכים זמן להתאקלמות, הרץקבוצה גם צריכה להכיר אותם- אתגר.

אני מאוד אוהב אותו,הלוואי וישאר עוד עונה. שחקן של מספרים,העונה גם שיפר הרבה דברים במשחק וגם במשחק האחרון ראו שהוא מפרגן יותר

הוא עדיין נגר על
המצב שהיה לו שם בתוך הרחבה
אלוהים יעזור אני שם את זה

האמת שאני חושב שזו הייתה הפעם הראשונה שהוא עלה מהספסל בצורה טובה.

הוא שחקן טוב שמתאים לסיטואציות ומשחקים מסוימים (בעיקר באירופה), בליגה הוא פחות מתאים וזה זמן טוב להגיד תודה ולעשות אקזיט עליו.

אני מעדיף חלוץ כמו רוקאביצה שהיה מפלצת בליגה ובאירופה היה פחות דומיננטי מאשר את פיירו כי בסוף הליגה מעל הכל.

סטטוס
לא פתוח לתגובות נוספות.
חזרה
למעלה