ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.
על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן
צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!
כובע קש אמר:באר שבע בחיים לא יוציאו 6/6 ביא ובבלומפילד, אני רגוע
אשדוד מגיעים חבולים ופצועים אחרי משחק גביע. הצהבת מגיעים עם אופציה להרוס לך אליפות. למה אתה כל כך בטוח?כובע קש אמר:באר שבע בחיים לא יוציאו 6/6 ביא ובבלומפילד, אני רגוע
כובע קש אמר:באר שבע בחיים לא יוציאו 6/6 ביא ובבלומפילד, אני רגוע
מכבי ת''א והמאמן שלהם וזהבי עוד רוצים לסיים במקום שני + להילחם על מלך שערים, למה שהם יפתחו להם רגליים?Ganjot אמר:כובע קש אמר:באר שבע בחיים לא יוציאו 6/6 ביא ובבלומפילד, אני רגוע
בבלומפילד יש להם 3 נק', באיזה סרט אתה חי?
השאלה זה אם הם ינצחו את נתניה בבית או לא
איזה סיבה יש למכבי תא לא לפתוח רגליים משחק אחרון?
בסוף זה יפול על המשחקים מול נתניה בחוץ וקטמון בבית. אם נחרבן שם אז לא מגיע לנו.אליאור אמר:אנחנו לוקחים אליפות. פער של 4, 3 משחקים, שניים מהם בבית. לבש יש עוד לשחק בבלומפילד. זה מאכזב אבל זה שלנו.
Shocking4U אמר:צריך לנצח את נתניה וקטמון ויש אליפות. לא משנה גם אם נפסיד כרגיל לצהבת
אתה ממש מגזיםDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:צריך לנצח את נתניה וקטמון ויש אליפות. לא משנה גם אם נפסיד כרגיל לצהבת
המשחק בסמי נגד ת״א יותר קל מנתניה בחוץ.
Shocking4U אמר:אתה ממש מגזיםDaniel123 אמר:Shocking4U אמר:צריך לנצח את נתניה וקטמון ויש אליפות. לא משנה גם אם נפסיד כרגיל לצהבת
המשחק בסמי נגד ת״א יותר קל מנתניה בחוץ.
זה בית בלי הצפוני ואחרי הפסד מאוד מאוד טראומטי עם הרחקה של שחקנים ככל הנראה.Daniel123 אמר:Shocking4U אמר:אתה ממש מגזיםDaniel123 אמר:המשחק בסמי נגד ת״א יותר קל מנתניה בחוץ.
לא, יש מכבי חיפה בבית ויש מכבי חיפה בחוץ.
ת״א יבואו אחרי משחק גביע שיש להם 3 ימי מנוחה מי יודע אם תהיה שם הארכה אולי בכלל תהיה סנסציה ובית״ר יעשו את הבלתי יאמן.
אי אפשר לדעת.
בלי קשר למשחק גביע שלהם, בבית אנחנו מספיק חזקים בכדי לנצח אותם.