• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פיטר אגבה

• יוצר הנושא יוצר הנושא Smile
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי
אני לא יודע אם הם בכלל ידעו מה הם החתימו פה

הם עשו לו סרטון שלם על זה שסוף סוף הגיע 6, רק שכולנו רואים שהוא בכלל קשר 8 אמצע שמאל, שלא תורם הגנתית או התקפית

Shocking4U אמר:
אני לא יודע אם הם בכלל ידעו מה הם החתימו פה

הם עשו לו סרטון שלם על זה שסוף סוף הגיע 6, רק שכולנו רואים שהוא בכלל קשר 8 אמצע שמאל, שלא תורם הגנתית או התקפית

עבודת סקאוטינג מזעזעת בהחתמה שלו.
בכלל לא מה שהיינו צריכים וכל אוהד ממוצע ידע את זה אחרי 10 דקות.

lemmacantor אמר:
ג'אבר האבדה הכי פחות משמעותית מכל האחרות. לא התפתח למה שציפינו. גולסה רק עם אופי טוב.

גולסה עם אופי טוב זה בסדר גמור

Adi81 אמר:
lemmacantor אמר:
ג'אבר האבדה הכי פחות משמעותית מכל האחרות. לא התפתח למה שציפינו. גולסה רק עם אופי טוב.

גולסה עם אופי טוב זה בסדר גמור

לא מספיק טוב. גם אי אפשר לסמוך על כשירותו.

וואלה, מבאס מאד שכל הקיץ חיכינו ל-6 ובסוף הביאו שחקן ששני מאמנים לא מריצים אותו.
הפער בין הסקאוטינג שלנו על שחקני קישור מהחוץ ליכולת לפתח קשרי אמצע הוא פשוט לא מובן.

מול קבוצות עם אמצע יותר נורמלי מהפועל ת"א וקש, רוצה לראות אותו יחד עם עלי.
כרגע אזולאי לא מראה סיבות שמגיע לו הרכב.

אגג הוא כבר שיחק באולימפיה העונה. קרי יוכל לשחק העונה רק באולימפיה או בליגה שמתחילה באביב.

מאז דירסאו היה קשר אחורי זר נורמאלי שהגיע דרך מחלקת הסקאוטינג?
קולמה מוחמד ורודריגז זה שחקנים שכבר שיחקו בליגת העל אז אני לא מחשיב. גם את פירס שנתן פה חצי שנה סבירה ועזר להביא גביע אני לא מחשיב כי בא מהליגה.
לדעתי זה 20 שנה שעברו כל כך הרבה שחקנים וכולם נפילות אחד אחרי השני.
התקופה הטובה שלנו הייתה כשהיו פה 3 שחקני בית טובים על העמדה הזאת ( לביא, פאני וג'אבר )

חושב שבנסיבות אחרות מיצ'ל היה מצליח פה. אבל אתה צודק.

משחק טוב שלו
ועדיין צריך לתת לו את הזמן, שחקן צעיר במדינה חדשה קבוצה חדשה, לוקח זמן להתאקלם.

ירוק רפואי אמר:
משחק טוב שלו

טוב אחי.
נדבר אחרי ב״ש ות״א.
אולי אפילו כבר אחרי הדרבי.
שחקן למכבי חיפה הוא לא.

Daniel123 אמר:
ירוק רפואי אמר:
משחק טוב שלו

טוב אחי.
נדבר אחרי ב״ש ות״א.
אולי אפילו כבר אחרי הדרבי.
שחקן למכבי חיפה הוא לא.

קודם כל אל תזלזל במה שאני אומר גם אם זה לא נראה לך.
דבר שני לא אמרתי שהוא שחקן גדול ולא אמרתי שהוא הקשר 6 הכי טוב שהיה פה.
היום היה לו משחק טוב, אם זה מספיק הלאה לרמה שאנחנו מצפים אני בספק.
ועדיין צריך לתת לו זמן...

ירוק רפואי אמר:
משחק טוב שלו
בגדול מסכים איתך, יחד עם זאת ועל אף המשחק הטוב מאוד היום לא ראיתי יותר מידי ניצוצות שמראים על פוטנציאל של הלבל שאנחנו מחפשים , אבל מקווה שאני טועה ושהוא יגיע לשם.
בכל מקרה האסטרטגיה הכללית צריכה להיות שיש שחקן שניים שלושה מקסימום בסגל שאתה סבלני לגביהם ונותן להם את הזמן להתאקלם, והם שחקנים שצריכים להיות לצד שחקנים מובילים ומוכחים.
הקבוצה שלנו כרגע בנויה מיותר מידי שחקנים ״נחמדים״ שאנחנו אומרים לעצמנו שלצד קבוצה טובה הם יהיו טובים, ופחות מידי שחקנים שפשוט הופכים את הקבוצה לטובה יותר.
פיטר אגבה יכול להיות רעיון מעניין אם בסגל יהיה עוד קשר בכיר סטייל אבו פאני (ויחד עם עלי כמובן)

The real Tsepo אמר:
ירוק רפואי אמר:
משחק טוב שלו
בגדול מסכים איתך, יחד עם זאת ועל אף המשחק הטוב מאוד היום לא ראיתי יותר מידי ניצוצות שמראים על פוטנציאל של הלבל שאנחנו מחפשים , אבל מקווה שאני טועה ושהוא יגיע לשם.
בכל מקרה האסטרטגיה הכללית צריכה להיות שיש שחקן שניים שלושה מקסימום בסגל שאתה סבלני לגביהם ונותן להם את הזמן להתאקלם, והם שחקנים שצריכים להיות לצד שחקנים מובילים ומוכחים.
הקבוצה שלנו כרגע בנויה מיותר מידי שחקנים ״נחמדים״ שאנחנו אומרים לעצמנו שלצד קבוצה טובה הם יהיו טובים, ופחות מידי שחקנים שפשוט הופכים את הקבוצה לטובה יותר.
פיטר אגבה יכול להיות רעיון מעניין אם בסגל יהיה עוד קשר בכיר סטייל אבו פאני (ויחד עם עלי כמובן)

עדיין מעדיף שחקן כמוהו רק בן 22 עם פוטנציאל להתפתח ולהתקדם, מאשר סוסים גמורים כמו יובאנוביץ ונהואל.
איתו אני מוכן להיות סבלני, איתם ממש לא.

משחק מאוד פשוט ולאט לאט צובר ביטחון. מידי פעם נותן מסירה מעניינת וחכמה. בתקווה שנראה את זה יותר.
מבחן גדול עבורו מול האמצע של ב"ש.

חזרה
למעלה