• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
כבר תקופה ארוכה ביכולת מזעזעת על גבול הרז מאיר.
לא סוגר בהגנה, הרמות גרועות (בתחילת העונה היה מנפק לפחות 2 בישולים מהמצבים שהיו לו היום), ועבירה מפגרת בלי צורך על גבול הפנדל בתוספת הזמן.

מבהיל משהו, לא נראה כמו אותו שחקן, נקווה לקבל אותו בקיץ עם האנרגיות של תחילת העונה

דווקא היום הוא היה טוב יותר מהמשחקים האחרונים שלו

היה קצת יותר טוב מהתקופה האחרונה הלא טובה שלו אבל זה לא ברמה של מה שהתרגלנו.

היה לו מחצית ראשונה זוועה. רוב המצבים המסוכנים שלהם הגיעו מטעויות שלו ואיבודים שלו

שמתי לב שגם ההרמות שלו שהיו הנשק העיקרי שלו נחלשו בצורה דרסטית.
הוא התחיל להעיף כדורים ליציע או לחלק מסירות לשוער.

ההרמות היו פחות חדות, אבל הדריבל על שטח קטן ושיתוף הפעולה עם חזיזה היו מעולים.
בהגנה הוא נכנס הרבה פעמים לאמצע לעזור לפאני (תיקון טקטי מעולה של בכר, אחרי המשחקים הקודמים). ניכר שזה לא משהו שהוא היה רגיל אליו.
כך או כך, אין ספק שבשלבים קודמים יותר העונה הוא היה יותר טוב ויותר יציב. אני מאמין שהפגרה מאד תעזור לו לבוא רענן וחד יותר לעונה הבאה.

השחקן עם הפוטנציאל הכי גדול אצלנו
חייב עונה הבאה לתת עונה יציבה
מניח שבגלל הירידת אנרגיות אחרי ליגת האלופות הוא ירד בשלוש או ארבע רמות אחרי החזרה מהפגרה
אבל הוא אדיר והוא עוד יכול לתת לנו הרבה
השאלה מה הסטטוס החוזי שלו שזה החידה הכי גדולה העונה מסתבר

עונה מדהימה שלו
עם חלוץ יותר דומיננטי יכול לסיים עם מספר דו ספרתי של בישולים

מגן ענק ענק ענק, מפחיד אותי קצת שאחרי הפציעה היה נראה שהוא שונה בשפת גוף ונראה כאילו נמאס לו להיות פה והוא מיצה. הלוואי שאני טועה ונהנה ממנו כמה שיותר זמן פה.

GKagelmacher אמר:
מגן ענק ענק ענק, מפחיד אותי קצת שאחרי הפציעה היה נראה שהוא שונה בשפת גוף ונראה כאילו נמאס לו להיות פה והוא מיצה. הלוואי שאני טועה ונהנה ממנו כמה שיותר זמן פה.

כבר כמה חודשים שאני גם מרגיש שהוא יודע שהוא לא פה בעונה הבאה.
בתחילת הליגה הוא היה ביכולת גבוהה ממש, ומאז די נמצא בירידה ועושה לא מעט שגיאות בהגנה, חלקן על גבול החוסר איכפתיות.
בכל מקרה הסיכוי לפגוע במגן שמאלי זר ברמה כזאת ביחס לליגה בישראל הוא נמוך אז כולי תקווה שהוא כן יישאר פה.

חתם עד קיץ 2025
כיף שהוא נשאר אצלנו, המגן השמאלי הטוב בארץ בפער

גולדשטיין הקפיד לרשום בכותרת שהיה לו חוזה במכבי חיפה לעונה הקרובה ושלא יהיה סעיף יציאה בחוזה החדש שהוא חתם עליו
אני מפרש את זה שלא היה לו חוזה לעונה הקרובה ושיהיה לו סעיף יציאה אז.

החתמה חשובה מאוד.

ראינו איך הקבוצה קרטעה בתקופה שאיבדנו אותו לפציעה. עכשיו רק להוסיף מחליף ראוי

Apoc אמר:
חתם עד קיץ 2025

גולדשטיין הקפיד לרשום בכותרת שהיה לו חוזה במכבי חיפה לעונה הקרובה ושלא יהיה סעיף יציאה בחוזה החדש שהוא חתם עליו
סצוחק

אני אגב כן חושב שהיה לנו חוזה/אופציה עליו לעונה הבאה בצורה כלשהי.

אם הוא שחקן חופשי עם הכרטיס ביד הוא לא היה פה (וגם לא יכל להתאמן עד שחתם רשמית על חוזה לדעתי מבחינה חוזית וביטוחית וכאלה)

KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
חתם עד קיץ 2025

סצוחק

אם הוא שחקן חופשי עם הכרטיס ביד הוא לא היה פה (וגם לא יכל להתאמן עד שחתם רשמית על חוזה לדעתי מבחינה חוזית וביטוחית וכאלה)

בנוגע לחוזה אם חתם עד 30 ביוני יכל להתאמן פה עד אז, אם עד 30 במאי לא יכל.
בנוגע לאם היה חותם פה או לא, אני דווקא חושב שאנחנו עדיין אופציה מעולה עבורו מכל האופציות שכנראה יש לו. בטח גם הגדילו לו משמעותית את השכר והכניסו סעיף יציאה נמוך כמו שאוהבים.

אני חושב שזה לא במקרה שהם הודיעו על זה מיד אחרי ההתחמה של ניצן, קצת לטשטש את הזוועות שהם הפילו עלינו

Apoc אמר:
KevinDurant אמר:
Apoc אמר:
חתם עד קיץ 2025

סצוחק

בנוגע לחוזה אם חתם עד 30 ביוני יכל להתאמן פה עד אז, אם עד 30 במאי לא יכל.
בנוגע לאם היה חותם פה או לא, אני דווקא חושב שאנחנו עדיין אופציה מעולה עבורו מכל האופציות שכנראה יש לו. בטח גם הגדילו לו משמעותית את השכר והכניסו סעיף יציאה נמוך כמו שאוהבים.
אני חושב שאחרי העונה שהוא עשה פה ובגילו (סה''כ בן 26) יכל לקבל הצעות גם מליגה צרפתית ראשונה.

גם כל הזמן היה דיבור שקבוצות רוצות אותו והן צריכות לשלם כסף

Apoc אמר:
חתם עד קיץ 2025

בסוף חתם עד 2026, מה שאומר שאכן היה לו חוזה לעונה נוספת, ומה שאמרתי לך כל העונה בערך היה נכון. כל סיפור ההשאלה הזה היה חרטא לנושים של אוביידו

חזרה
למעלה