• ברוכים הבאים ל"בורד הירוק" פורום אוהדי מכבי חיפה.

על מנת להשתתף בדיונים, יש להשלים הרשמה קצרה לפורום בלחיצה כאן

צוות הבורד מאחל לכם המשך גלישה מהנה!

נושא שחקן פייר קורנו

• יוצר הנושא יוצר הנושא Apoc
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
נושא שחקן רשמי

Apoc

יו״ר הבורד
WhatsApp%20Image%202022-07-01%20at%2015_21_00.jpeg

פייר קורנו

תאריך לידה: 12.12.1996 (בן 25)
גובה: 1.77 מ'
תפקיד: מגן שמאלי
אזרחות: צרפת
חתום עד: 30.6.23 (מושאל מריאל אוביידו)

גדל בנוער של מונפלייה

2016-2014 - מונפלייה ב'
2017-2016 - דיז'ון ב'
2018-2017 - מאיורקה ב'
2019-2018 - ליננסה
2020-2019 - ריאל אוביידו ב'
2020-2020 - איביזה
2021-2020 - סבאדל
2022-2021 - ריאל אוביידו
החל מ2022/23 - מכבי חיפה

בהצלחה

https://www.youtube.com/watch?v=qtrCvUFvtPU

בן דור טוען שחתם לשנתיים
בהצלחה

החתמת הצל"ש או טר"ש הכי גדולה של הצוות המקצועי הקיץ. בדיוק סוג ההחתמות שעליהן נמדדת מחלקת סקאוטינג - רכש בסכום נמוך בגיל צעיר יחסית שנמצא בשלב הפריצה שלו.

באדיבות שון וייסמן יצא לי לראות כמה משחקים העונה של אוביידו. זוכר את קורנו בתור מגן סטטי יחסית שמפמפם מלא הגבהות לתוך הרחבה. קשה לומר שהתרשמתי - אם התוכנית היא שהוא פשוט יעיף כדורים לכיוון פיירו אני חושב שזה נדון להיכשל.

אבל אני רוצה להאמין שלצוות המקצועי יש תוכנית יותר משמעותית לגביו ולכן רצו להביא אותו (אולי לשחק יותר ב3 בלמים ואז לתת לו לשחק סוג של כנף, שזה דווקא יכול לעבוד במקרה שלו כי הטכניקה שלו עם הכדור לא רעה).

שיהיה לו ולנו בהצלחה, ובתקווה להתחלה של רומן של כמה שנים מוצלחות.
Merci meshumar

רכש טוב ומבחן גדול למחלקת הסקאוטינג, אם יהיה הצלחה אז אפשר לומר שסקאוטינג מדוייק חסך לנו הרבה כסף וסידר לנו מציאה בסכום נמוך.
מבחינת קו מחשבה יש פה חשיבה נכונה הליגה הספרדית שנייה מאוד דומה לליגה הישראלית אולי הכי דומה שיש, וקורנו לפי מספר פרשנים היה אחד המגנים הטובים שם שהיחיד שמציינים שטוב ממנו זה המגן של ויאדוליד שהוא בן 33…
לדעתי הקהל שלנו יעוף אליו מגן מאוד התקפי עם קרוסים טובים יכול לעזור לנו לגוון את המשחק ולתת שטחים לחזיזה/ציבוטה

יהיה מעניין כי לכאורה כרגע מישהו מהזרים צריך (מוחמד?) לא לשחק כדי שהוא יפתח בהרכב (בליגה). נראה לי בכר בונה עליו הרבה כשחקן קו שמאל שישחק לאורך כל הקו עם שלושה בלמים

נראה מהיר עם קרוסים טובים, לוקח גם נייחים
מאמין שהוא יעזור לנו בחלק ההתקפי, בטח מול קבוצות שבאות לעשות בונקר.
השאלה לגבי ההגנה, נקווה שהוא גם טוב הגנתית.
בכל אופן המון בהצלחה 🙏

יש כאן פוטנציאל מעניין.
שיהיה בהצלחה.

הוא שתל במרפאה של קונטה ורוני? בעצם אצל קונטה זו פאה.

כמו עם ההשתלה ייקח זמן באמת לראות תוצאות

לדעתי היה חסר לנו מגן שמאלי שאחראי בהגנה ולא נראה שהוא כזה

MHFC4EVER אמר:
לדעתי היה חסר לנו מגן שמאלי שאחראי בהגנה ולא נראה שהוא כזה
היה חסר לנו מגן שמאלי נקודה.

סאן היה חור הגנתית ולא תרם שום דבר התקפית. סונדגרן שחקן אחראי מאוד הגנתית (בנוסף לזה שהוא יודע לתרום התקפית) ויחלקו ביניהם את העבודה.

בשלושה בלמים קורנו יכול לתרום הרבה מעבר לזה.

אגב, אלפונס היה נחשב למגן רע מאוד הגנתית בצרפת אבל בזכות הפיזיות והמהירות שלו הסתדר פה ברוב המשחקים

אתה רק מחזק את מה שאמרתי
אין לך מגן שמאלי הגנתי לקו 4

הוא דווקא נחשב למגן שהיה בסדר גמור הגנתית בסגונדה. באוביידו הוא שיחק בקו של 4 בהגנה, בקבוצת צמרת בליגה.
יודע לתת גוף ולבצע את הסגירות שלו. הסכנה היא בתיקולים מוגזמים (סופג המון צהובים)

Judokan אמר:
הוא דווקא נחשב למגן שהיה בסדר גמור הגנתית בסגונדה. באוביידו הוא שיחק בקו של 4 בהגנה, בקבוצת צמרת בליגה.
יודע לתת גוף ולבצע את הסגירות שלו. הסכנה היא בתיקולים מוגזמים (סופג המון צהובים)
סיימו מקום 7, הם לא צמרת הליגה, לפחות לא לפי העונה האחרונה.
מה שכן הם היו אחת ההגנות הטובות בליגה, הם ועוד קבוצה אחת שברח לי שמה ספגו הכי פחות, אבל זה לא מצביע הרבה רק עליו כי יכול להיות שהבלם שביחד איתו הוא מעולה והוא חיפה אחריו הרבה, לא יודע, כי הנתון הזה תלוי בהרבה דברים.
שיהיה לו בהצלחה.

חזרה
למעלה